پارسیاتیدا 415 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 اعزام تصویربردار قسمتهایی که میپرید انقدر سریع بود که دوربینم نتونست عکس بگیره. :banel_smiley_52: دقت کنید این صخره رو حقیقتا پرید :banel_smiley_52: (شكلك در كف ماندن) :mornincoffee: 6
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 31 اسفند، 2010 (شكلك در كف ماندن) :mornincoffee: دیگه ادعات نشه ها 4
Neutron 60973 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 بابا شمام دیگه بی جنبه بازی در نیارین هرچی عکس داشتین گذاشتین! مردم تا 17 صفحه رو خوندم!:imoksmiley: 5
SH E I KH 18713 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 گزارش از شرح حال مصدوم : گفتن اين سوراخ روي پات دو سه تا بخيه ميخواد اما چون چند ساعت ازش گذشته قبل از بخيه بايد لبه هاي زخم را بريد تا لبه هاي پوست تازه شود و بعد به علت فاصله اي كه بين دو لبه زخم هست بايد پوست راكشيد و بخيه زد. :banel_smiley_52: خالصه ديدم خيلي چيز ميشه ديگه گفتم بيخيال. كمي وسايل پانسمان تهيه كردم و رفتم خونه. بعد از استحمام موهاي اطراف زخم به علت تميز نگه داشتن زخم زده شد. البته كمي بيشتر تا چسبهايي كه ميزنم روي موهاي پام نباشه كه موقع كندنش چيز چيز بشم. البته موقع استحمام سخنان فرناز در مورد آب گرم و سرد اجرا شد. كه بسي موثر و مفيد فايده قرار گرفت. :imoksmiley: خلاصه اومديم بيرون ضمنا خونش هم بند آمده بود و فقط پلاكت پس ميداد. با بتادين و گاز استيريل زخم تميز تميز شد. در نهايت هم با گاز استريل و چسب لوكوپلاست(ضد حساسيت) پانسمان انجام شد. البته در آينده از پماد نمودن چي چي كه باعث ميشه اين سوراخه زودتر پر بشه استفاده خواهد شد. همين ديگه الآن مصدوم ميزونگ ميزونگه 18
partow 25305 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 بابا شمام دیگه بی جنبه بازی در نیارین هرچی عکس داشتین گذاشتین!مردم تا 17 صفحه رو خوندم!:imoksmiley: خو نمی خوندی ... :w00: 4
partow 25305 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 گزارش از شرح حال مصدوم : گفتن اين سوراخ روي پات دو سه تا بخيه ميخواد اما چون چند ساعت ازش گذشته قبل از بخيه بايد لبه هاي زخم را بريد تا لبه هاي پوست تازه شود و بعد به علت فاصله اي كه بين دو لبه زخم هست بايد پوست راكشيد و بخيه زد. :banel_smiley_52: خالصه ديدم خيلي چيز ميشه ديگه گفتم بيخيال. كمي وسايل پانسمان تهيه كردم و رفتم خونه. بعد از استحمام موهاي اطراف زخم به علت تميز نگه داشتن زخم زده شد. البته كمي بيشتر تا چسبهايي كه ميزنم روي موهاي پام نباشه كه موقع كندنش چيز چيز بشم. البته موقع استحمام سخنان فرناز در مورد آب گرم و سرد اجرا شد. كه بسي موثر و مفيد فايده قرار گرفت. :imoksmiley: خلاصه اومديم بيرون ضمنا خونش هم بند آمده بود و فقط پلاكت پس ميداد. با بتادين و گاز استيريل زخم تميز تميز شد. در نهايت هم با گاز استريل و چسب لوكوپلاست(ضد حساسيت) پانسمان انجام شد. البته در آينده از پماد نمودن چي چي كه باعث ميشه اين سوراخه زودتر پر بشه استفاده خواهد شد. همين ديگه الآن مصدوم ميزونگ ميزونگه به سلامتی ... 4
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 گزارش از شرح حال مصدوم : گفتن اين سوراخ روي پات دو سه تا بخيه ميخواد اما چون چند ساعت ازش گذشته قبل از بخيه بايد لبه هاي زخم را بريد تا لبه هاي پوست تازه شود و بعد به علت فاصله اي كه بين دو لبه زخم هست بايد پوست راكشيد و بخيه زد. :banel_smiley_52: خالصه ديدم خيلي چيز ميشه ديگه گفتم بيخيال. كمي وسايل پانسمان تهيه كردم و رفتم خونه. بعد از استحمام موهاي اطراف زخم به علت تميز نگه داشتن زخم زده شد. البته كمي بيشتر تا چسبهايي كه ميزنم روي موهاي پام نباشه كه موقع كندنش چيز چيز بشم. البته موقع استحمام سخنان فرناز در مورد آب گرم و سرد اجرا شد. كه بسي موثر و مفيد فايده قرار گرفت. :imoksmiley: خلاصه اومديم بيرون ضمنا خونش هم بند آمده بود و فقط پلاكت پس ميداد. با بتادين و گاز استيريل زخم تميز تميز شد. در نهايت هم با گاز استريل و چسب لوكوپلاست(ضد حساسيت) پانسمان انجام شد. البته در آينده از پماد نمودن چي چي كه باعث ميشه اين سوراخه زودتر پر بشه استفاده خواهد شد. همين ديگه الآن مصدوم ميزونگ ميزونگه خوب خدا رو شکر که بخیر گذشت اون پماد چی چی رو هم که حمید گفت حتما تهیه کن تا زخمت پر بشه البته با بتونه هم فکر کنم جواب بده عزیزم 6
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 گزارش از شرح حال مصدوم : گفتن اين سوراخ روي پات دو سه تا بخيه ميخواد اما چون چند ساعت ازش گذشته قبل از بخيه بايد لبه هاي زخم را بريد تا لبه هاي پوست تازه شود و بعد به علت فاصله اي كه بين دو لبه زخم هست بايد پوست راكشيد و بخيه زد. :banel_smiley_52: خالصه ديدم خيلي چيز ميشه ديگه گفتم بيخيال. كمي وسايل پانسمان تهيه كردم و رفتم خونه. بعد از استحمام موهاي اطراف زخم به علت تميز نگه داشتن زخم زده شد. البته كمي بيشتر تا چسبهايي كه ميزنم روي موهاي پام نباشه كه موقع كندنش چيز چيز بشم. البته موقع استحمام سخنان فرناز در مورد آب گرم و سرد اجرا شد. كه بسي موثر و مفيد فايده قرار گرفت. :imoksmiley: خلاصه اومديم بيرون ضمنا خونش هم بند آمده بود و فقط پلاكت پس ميداد. با بتادين و گاز استيريل زخم تميز تميز شد. در نهايت هم با گاز استريل و چسب لوكوپلاست(ضد حساسيت) پانسمان انجام شد. البته در آينده از پماد نمودن چي چي كه باعث ميشه اين سوراخه زودتر پر بشه استفاده خواهد شد. همين ديگه الآن مصدوم ميزونگ ميزونگه بعد با همین پا هم رو صخره ها می پریدی :icon_pf (34): 8
SH E I KH 18713 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 خوب خدا رو شکر که بخیر گذشت اون پماد چی چی رو هم که حمید گفت حتما تهیه کن تا زخمت پر بشه البته با بتونه هم فکر کنم جواب بده عزیزم 5
SH E I KH 18713 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 بعد با همین پا هم رو صخره ها می پریدی :icon_pf (34): ميشه 5000 امتياز البته قابل شما رو هم نداره فقط چونه نزن ديگه 4
SH E I KH 18713 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 البته من يه درد و دل شهرسازانه دارم كه اون قرمزه ميگه نگو 4
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 البته من يه درد و دل شهرسازانه دارم كه اون قرمزه ميگه نگو ما نشون دادیم شایعه هایی که واسه شهرسازا هست اشتباهه 4
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 البته من يه درد و دل شهرسازانه دارم كه اون قرمزه ميگه نگو ما نشون دادیم شایعه هایی که واسه شهرسازا هست اشتباهه مطمئنید؟ 5
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 شما جرأت داری عید بیا کوه :gnugghender: مطمئن باش برای رو کم کنی تو ام که شده میام :w00: 5
ارسالهای توصیه شده