CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 2010 و اما عکسی دیگر از جان فشانی های مرد همیشه در صحنه و مرد خطر: فردین سوپرمن چقد از جانفشانیای من عسک گرفتین 10
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 2010 :persiana__hahaha: چقد خوبه آدم ابتکار عمل داشته باشه :persiana__hahaha: اتفاقا خوب جائی اومدی ... 6
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 2010 لیوان و کیسه های چای نپتون هفته بعد الان اینارو نشون میدی .. دفعه دیگه چائیام خریدار ندارن .. :icon_pf (34): 5
FrnzT 18194 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 یعنی کاش عمرم قد بده بفهمم تو اون بطری آبت چی بود که ییهو شارژ میدی H2O تصویۀ شدۀ تهران منم باید بلاخره بفهمم چطوری رو سنگ پرواز میکنی. حالا منم عکسها رو ریساز میکنم میفرستم امشب خسته م :mornincoffee: 14
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23
سمندون 19440 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 اتفاقا خوب جائی اومدی ... پیشته بابا..............:persiana__hahaha: این ژستات منوووووووو کشتهههههههههههههههههه:persiana__hahaha: 10
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 مگه sepide.mt هم بود؟ پس عکش کو؟ اونهمه اول معرفی کرد که! اونیم که شال قرمز داره 8
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 2010 عکسهائی تامل برانگیز .... یاران یک به یک رفتند ........... یعنی همه رو شیخ خورد ؟:JC_thinking: 27
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 الان اینارو نشون میدی .. دفعه دیگه چائیام خریدار ندارن .. :icon_pf (34): مشتریاش کم بشه سهم ما بیشتر میشه H2O تصویۀ شدۀ تهران منم باید بلاخره بفهمم چطوری رو سنگ پرواز میکنی. حالا منم عکسها رو ریساز میکنم میفرستم امشب خسته م :mornincoffee: دیگه از آب ماب با خودت نیار :icon_pf (34): 9
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 2010 h2o تصویۀ شدۀ تهران منم باید بلاخره بفهمم چطوری رو سنگ پرواز میکنی. حالا منم عکسها رو ریساز میکنم میفرستم امشب خسته م :mornincoffee: فرناز بزار تا اسپمکده نشده 7
سمندون 19440 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 اونهمه اول معرفی کرد که! اونیم که شال قرمز داره پیشته:persiana__hahaha: 7
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 2010 خيلي باحال بود حميد. بازم بريد كوه بخنديم. بچه پررو ... ما بریم تو بخندی ؟ .. تو بیا ما بهت بخندیم .... با اون پای شکستت .. 7
غایب 4790 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 عکسهائی تامل برانگیز .... یاران یک به یک رفتند ........... یعنی همه رو شیخ خورد ؟:jc_thinking: دل من دير زماني ست كه مي پندارد دوستي نيز گلي ست…مثل نيلوفر و ناز ساقه ي ترد ظريفي دارد بي گمان سنگ دل است آنكه روا مي دارد جان اين ساقه ي نازك را دانسته بيازارد در زميني كه ضمير من و توست از نخستين ديدار ؛ هر سخن هر رفتار دانه هايي ست كه مي افشانيم؛ برگ و باري ست كه مي رويانيم آب و خورشيد و نسيمش مهر است گر بدان گونه كه بايست به بار آيد زندگي را به دل انگيزترين چهره بيارايد آنچنان با تو درآميزد اين روح لطيف كه تمناي وجودت همه او باشد و بس بي نيازت سازد از همه چيز و همه كس زندگي گرمي دل هاي به هم پيوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است در ضميرت اگر اين گل ندميده است هنوز عطر جان پرور عشق؛ گر به صحراي نهادت نوزيده است هنوز دانه ها را بايد از نو كاشت آب و خورشيد و نسيمش را از مايه جان خرج مي بايد كرد رنج مي بايد برد… دوست مي بايد داشت زندگي صحنه يكتاي هنرمندي ماست هر كسي نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پيوسته بجاست خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به ياد 11
غایب 4790 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 فكر ميكنم ميشه گفت بياييد در اين كالبد خاكي بجز عشق، بجز مهر دگر هيچ نكاريم 12
partow 25305 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 اونهمه اول معرفی کرد که! اونیم که شال قرمز داره آهان ... پس @@ss@@ کی بود؟ 7
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 2010 آهان ... پس @@ss@@ کی بود؟ عسک نگرفتیم ازش .. گفتیم شاید نخواد .... اصلا وقتم نشد .. 9
CodePlus 15426 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 2010 ودر آخر ... مارو به این سه تا تشبیه کردن .. :icon_pf (34): آخه خودتون قضاوت کنین .. اینا بما میخوره شیخ مهدی ادمین من ! 26
ارسالهای توصیه شده