"nazanin" 3610 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2013 تقدیم به تو می کنم تمام احساسات درونم را که مشتاقانه تو را طلب می کنند تقدیم به تو که یادت در فکر من ، عشقت در قلب من ، و نگاهت همیشه در ذهن من ماندگارست و عطر مهربانیت همیشه در وجودم جاریست . به تو تقدیم می کنم لحظه لحظه های دلتنگیم را که به وسعت تمام روزهایی ست که به تو به سر می شود و به تو تقدیم می کنم عشق را که در تپش های قلبم و در اشتیاق چشمان همیشه منتظرم یافتم این هدیه ی ناقابلی از من به توست گوش ای از قلب پناهش ده و با خورشید مهربانیت نگهبانش باش همیشه در خاطرم جاودانه ای عشقم 3
"nazanin" 3610 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2013 آن هنگام که به شانه تو تکیه می زنم احساسی ژرف را تجربه می نمایم در فراسوی زمان با امنیتی توضیف ناپذیر پیوندی دوباره می بندم و در این برهه از زمان که اکثریت به تصرف دستان آلوده هوس در آمده اند عشقی پاک و جاودان را به نمایش می گذارم!! 4
Ssara 14641 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2013 بر دورترین شاخه ممنوع ترین میوه ای برای من . آه ! اگر برسد دستم اگر بچینمت زمین ، خواهد مُرد از حسرت ! ( رضا کاظمی ) 5
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 شما که غریبه نیستید ...همه ی زندگیمه ولی هیچ جای زندگیم نیست... __________________ 5
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 هر آهنگی که گوش میدهم به هر زبانی که باشد بغضم را میشکند ... نمی دانم ... بغضم به چند زبان زنده دنیا مسلط است ...!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
sam arch 55879 ارسال شده در 10 مهر، 2013 تو می خندی...من حواسم نیست... من می خندم...تو حواست نیست... ما حواسمان پَرت است از لحظه ی شادی هم... امیدوارم...این حواس پرتی مشمولِ لحظه های غممان نشود... 5
*Polaris* 19606 ارسال شده در 15 مهر، 2013 آتش مي زنم تار و پودم را نوشته هايم را عشقم را تا دود شود ، خاكستر شود شايد ققنوسي از درونم سر برآورد...! 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 مهر، 2013 بی تو می رفتم، می رفتم، تنها، تنها و صبوریِّ مرا کوه تحسین می کرد حمید مصدق 4
*Polaris* 19606 ارسال شده در 31 مهر، 2013 تنهـایـی تـک درخـت خـشکیـست کـه از نگـاه دوربـیـن زیـبـاسـت...! 4
Ssara 14641 ارسال شده در 2 آبان، 2013 کار دیگری نداریم من و خورشید برای دوست داشتنت بیدار می شویم هر صبح ! 4
sam arch 55879 ارسال شده در 4 آذر، 2013 لبخند می زنی...در پی دیوار کسی لبخند می زند...اما نه به زیبایی تو... تو لبخند می زنی به من از عشق..از محبت... او لبخند می زند از پس دیوار..از حسد...از خساست مهر... . . . می ترسم از ان لبخند و دل گرمم به این لبخند.. 9
خاله 3004 ارسال شده در 7 آذر، 2013 مثل ِ مـاســولـه اَنـد ، آدمـها... ! سقـفِ آرزو هــایِ مـا ، مثـلا" مــیشـود حیـــاطِ مــردِ بــالایــی ...!!! 8
S a d e n a 11333 ارسال شده در 9 آذر، 2013 خلوتم را نشكن شاید این خلوت من كوچ كند به شب پروانه به صدای نفس شهنامه به طلوع اخرین افسانه و غروبی كه در ان نقش دیوانگی یك عاشق بر سر دیواری پیدا شد ... خلوتم را نشكن خلوتم بس دور است ز هوای دل معشوق سهند خلوتم راه درازی ست میان من و تو خلوتم مروارید است به دست صیاد خلوتم تیر وكمانی ست به دست ارش خلوتم راه رسیدن به خداست خلوتم را نشكن 7
mani24 29665 ارسال شده در 21 آذر، 2013 دلم برایت تنگ است ....یار من ... دوست دارم .....تکیه کردن بر شانه هایت را .....زیرا تکیه گاه من تو هستی ....عشق من ... یاد هست ؟؟ این منظره جزئی از خاطراطمان است .....فصلی از نگاهمان ....که ما را عاشقتر از همیشه کرد ... نگاه خوشید ....دلمان را از همیشه گرم تر کرده بود ... ترنم باد ....موسیقی عاشقی را مینواخت ..... باد دلدادگیمان را به همه ی عاشقان خبر میداد ... بیا ....همراه من ....این خاطره را از دوباره تکرار کنیم ... ای عشق ....دفتر خاطرات من و تو را همه ی عاشقان میدانند .... مانی 5
sam arch 55879 ارسال شده در 16 دی، 2013 خنده هایم خشک شد وقتی دیدم... در بین حواس پرتی من..تو اشک می ریختی... اما زمانی فهمیدم که دیگر چشمه ی اشک هایت خشک شده بود... پس خنثی شدی... و دیگر اشکی نبود....اما دیگر لبخندی هم نبود... 4
mani24 29665 ارسال شده در 24 دی، 2013 پاهایم برهنه است!! کفشهایم را کسی برداشت که قرار بود سالها با من"بماند"... 3
mani24 29665 ارسال شده در 24 دی، 2013 روزی که این عکس 2 نفره را گرفتیم، نمیدانستیم کدامیک از ما آن را با چشمهایِ خیس تماشا میکند! 4
mani24 29665 ارسال شده در 24 دی، 2013 چــہ کـسـی بــرای عـشــــق بــازی مــا شـعـــر اتــل مـتـل خـوانـــנ... کــہ پــات رو بــہ ایـــن راحـتـــــی از زنــــــدگـیــــــم ورچـیـــנی...؟؟؟ 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 6 بهمن، 2013 اصـــــلا تو حواست نیســــت ،من محو تماشاتم تو فکـــــر یکـــی دیگه ،من پــــــای قدمهــــــاتم 5
sam arch 55879 ارسال شده در 11 بهمن، 2013 حسود بود.. غم... حواسم را از تو دزد... ای لبخند... تو همان شانسی بود که یک بار بر دروازه ام آمدی... 1
ارسال های توصیه شده