M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ این شکلک هندونه خوری را گیر آوردیا...... ولی حریف این شکلک اختصاصی من نمیشه. :zadan: این شکلک رو اختصاصی واسه شما زدن:(50):اون دختره هم افسانه جامدات هستش 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ شرمنده بخدا اسپم میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درس شیرینم داره مگه!!؟؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ شرمنده بخدا اسپم میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3درس شیرینم داره مگه!!؟؟ :3384s: همش شیرینه......... 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ :3384s: همش شیرینه......... بروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو امکان نداره 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ برووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووامکان نداره این همه رای رو نمیبینی:ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ شرمنده بخدا اسپم میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3درس شیرینم داره مگه!!؟؟ این اسپمتون بدتر از 10 تا فحش بود یکی بیاد ایشون رو پرت کنه بیرون 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ این همه رای رو نمیبینی:ubhuekdv133q83a7yy7 نه خو مثل اینکه یه نمه شیرینه:girl_in_dreams: این اسپمتون بدتر از 10 تا فحش بودیکی بیاد ایشون رو پرت کنه بیرون اا واقعا!!؟؟ خو شما از جنبه مثبتش ببینین خو!! خو سوال بود پیش اومد پرسیدم:icon_razz: مگه نشنیدی میگن سوال پرسیدن عیب نی ندانستن عیب هه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ نه خو مثل اینکه یه نمه شیرینه:girl_in_dreams: اا واقعا!!؟؟ خو شما از جنبه مثبتش ببینین خو!! خو سوال بود پیش اومد پرسیدم:icon_razz: مگه نشنیدی میگن سوال پرسیدن عیب نی ندانستن عیب هه خو سوالتون از نوع چی میگن استعلام اسفهام انکاری نبود مگه زودی بوگو 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها توجه کردید ما علی مکانیک رو هم اسپمر کردیم؟؟ ایشون فقط اسپم نکیرد که تازگی اسپم میکنه بزرگترین دستاورد تالار مانیک، تحویل اسپمر های محترم هستش 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خو سوالتون از نوع چی میگن استعلام اسفهام انکاری نبود مگه زودی بوگو دیگه این چیزاشو من در جریان نیستم فقط میدونم که سوال بود:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها توجه کردید ما علی مکانیک رو هم اسپمر کردیم؟؟ایشون فقط اسپم نکیرد که تازگی اسپم میکنه بزرگترین دستاورد تالار مانیک، تحویل اسپمر های محترم هستش مهندس تا خزون مهمون شما هستم ببینم می تونید کاری کنید زودتر برم:167: دستاورد که قبولی خانم مهندس اونم دانشگاه پایتخت بود و دیگر دوستان. خیلی خوشحال شدم... 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ مهندس تا خزون مهمون شما هستم ببینم می تونید کاری کنید زودتر برم:167:دستاورد که قبولی خانم مهندس اونم دانشگاه پایتخت بود و دیگر دوستان. خیلی خوشحال شدم... بعدشم هستی :167: 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ میبینم که نتونستید منو به این ورطه کشونید ...! :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: راستی اینم شکلک اختصاصی منه 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ میبینم که نتونستید منو به این ورطه کشونید ...! :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: راستی اینم شکلک اختصاصی منه دقیقا شما هم وارد این ورطه شدید..خبر ندارید فقط سهیل وارد نشد که در رفت:w74: 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بابا بیخیال دخمل و این حرفا... :4chsmu1: از کجا فهمیدی؟ میبینی این عشق مکانیک چه کرده با ما!!!!خب عاشقشم:ha5t4lmd53df3cpu2lq آخرشه...!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ با درود خدمت همه مکانیک های محترم. با توجه به اینکه مهندسی مکانیک در دوره کارشناسی ارشد به چندین قسمت کاملا مجزا تقسیم میشه و هرکس با توجه به سلیقه اش طرف یکی از این شاخه ها میره فقط از نظر شخص شما کدام مجموعه دروس،بسیار جالب تر و شیرین تر است. 1- مجموعه جامدات (شامل دروس استاتیک-مقاومت-طراحی-شکست-الاستیسیته و......) 2- مجموعه سیالات (شامل ترمو-سیالات-انتقال-نیروگاه-توربو ماشین ها و.........) 3- مجموعه کنترل و ارتعاشات (شامل دروس دینامیک-ارتعاشات-کنترل-روباتیک و......) 4-مجموعه ساخت و تولید 5-مجموعه مهندسی پزشکی-بیومکانیک لطفا دلیل انتخاب خود را هم ذکر بفرمایید. 2- مجموعه سیالات (شامل ترمو-سیالات-انتقال-نیروگاه-توربو ماشین ها و.........) چون امسش قشنگ تره 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ 2- مجموعه سیالات (شامل ترمو-سیالات-انتقال-نیروگاه-توربو ماشین ها و.........) چون امسش قشنگ تره از بس خوش سلیقه ای:heartshape2: دوستان زمان نظر سنجی دو ماه و اندی است به پایان رسیده و برنده کسی نیست جز....سیالات:(50): 6 لینک به دیدگاه
pqow 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ من هم می خواستم به سیالات رای بدم .. .اما مثل اینکه خیلی دیر اومدم. ولی از کل کل بگذریم طراحی درس قشنگ تریه ولی رای من سیالاته...نمیدونم چرا... ولی خیلی سرتر از جامداته... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده