Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ با درود خدمت همه مکانیک های محترم. با توجه به اینکه مهندسی مکانیک در دوره کارشناسی ارشد به چندین قسمت کاملا مجزا تقسیم میشه و هرکس با توجه به سلیقه اش طرف یکی از این شاخه ها میره فقط از نظر شخص شما کدام مجموعه دروس،بسیار جالب تر و شیرین تر است. 1- مجموعه جامدات (شامل دروس استاتیک-مقاومت-طراحی-شکست-الاستیسیته و......) 2- مجموعه سیالات (شامل ترمو-سیالات-انتقال-نیروگاه-توربو ماشین ها و.........) 3- مجموعه کنترل و ارتعاشات (شامل دروس دینامیک-ارتعاشات-کنترل-روباتیک و......) 4-مجموعه ساخت و تولید 5-مجموعه مهندسی پزشکی-بیومکانیک لطفا دلیل انتخاب خود را هم ذکر بفرمایید. 17 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من جامدات دوست داشتم و دوست دارم و دوست خواهم داشت...... 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ منم سیالات رو دوست داشتم ودارم وخواهم داشت عمری اگه باشه دوباره برمیگردم ومیخونم! اینی که میگم زیاد توفیری تو اصل قضیه نمیکنه...همه گرایشهای مکانیک بر من جذاب هستند ومن تا جایی که فرصت کنم یه سری به همشون میزنم گرایش درسی ماهم طوری بود که از همه چیز تو دوره کارشناسی داشتیم ولی بیس کارمون سیالات بود یه دلیل هم میتونه نوع کارم باشه بالاخره نیروگاه اساسش سیالات هست 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ مجموعه کنترل و ارتعاشات (شامل دروس دینامیک-ارتعاشات-کنترل-روباتیک و......) تا جایی که بتونم در این زمینه ادامه میدم ........ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ مجموعه کنترل و ارتعاشات (شامل دروس دینامیک-ارتعاشات-کنترل-روباتیک و......)تا جایی که بتونم در این زمینه ادامه میدم ........ حالا خوبه گفتم هم رای بدین،هم دلیل انتخاب خودتون را بگین !!!!!! :w00: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من سیالات نمی دونم چرااااااااااا آخه خوشم میاد دیگه... البته اگه ریاضیات رو هم میگفتی خوب بود... چون هم سیالات رو دوست دارم و هم مجموعه ریاضی رو از جامدات متنرفرم علاقه هم به ارتعاشات داشتم... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ البته اگه ریاضیات رو هم میگفتی خوب بود... خواستم بگم،اما دیدم زیاد نقش چندانی در علایق به عنوان یک مجموعه بازی نمیکنه. هرچند مکانیک بهشت ریاضیات است. چون هم سیالات رو دوست دارم و هم مجموعه ریاضی رو از جامدات متنفرم علاقه هم به ارتعاشات داشتم... :w00: :w00: بعد از باشگاه،بیا کارت دارم !!!!!! 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ حالا خوبه گفتم هم رای بدین،هم دلیل انتخاب خودتون را بگین !!!!!! :w00: چون بحثهای رباتهای صنعتی علاقه خاصی دارم ....و کم کم علاقه ام هم بیشتر میشه و دو مین دلیلش صنعت به طرف ربات پیش میره و فکر می کنم علم به روزی هستش .... ارتعاش یه بحثی هستش که کنترل میشه و می تونی با کنترل به یه انرژی دیگه تبدیلش کنی... 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خواستم بگم،اما دیدم زیاد نقش چندانی در علایق به عنوان یک مجموعه بازی نمیکنه.هرچند مکانیک بهشت ریاضیات است. :w00: :w00: بعد از باشگاه،بیا کارت دارم !!!!!! منظورت پشت باشگاهه دیگه؟؟؟ اگه مردی وایسا تا بیام یادت نره هااا زنگ اخر 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ منظورت پشت باشگاهه دیگه؟؟؟اگه مردی وایسا تا بیام یادت نره هااا زنگ اخر تو یه نفری. کل بچه های محله رو میارم،اینقدر کتکت بزنند تا فقط بگی جامدات !!!! :167: 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من که مشخصه ساخت و تولید . ولی واقعا از تمام مواردی که هست خوشم می یاد . واقعا همه این رشته ها و دروس رو دوست دارم . 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من که مشخصه ساخت و تولید . ولی واقعا از تمام مواردی که هست خوشم می یاد . واقعا همه این رشته ها و دروس رو دوست دارم . معنای واقعی کلمه نژاد پرستی رو میشه در این تاپیک درک کرد. 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ مجموعه ی جامدات شیرینترین درسهای مکانیک هستند . بخصوص درس المان حدود 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من سيالات رو خيلي دوست دارم هنوزم گاهي ميشينم كتابهاي دانشگاه رو ميخونم عرق خاصي دارم ديگه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من سيالات رو خيلي دوست دارمهنوزم گاهي ميشينم كتابهاي دانشگاه رو ميخونم عرق خاصي دارم ديگه یعنی فارغ التحصیل شدین و دیگه ادامه ندادین؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ مجموعه ی جامدات شیرینترین درسهای مکانیک هستند . بخصوص درس المان محدود اگه رای هم میدادی بد نبود. نترس،من رای تو رو پس میدم. :167: 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ یعنی فارغ التحصیل شدین و دیگه ادامه ندادین؟ ديگه ادامه ندادم نه و فارغ التحصيل هم شدم ايشالله خارج از ايران ولي يه رشته ديگه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ ديگه ادامه ندادم نه و فارغ التحصيل هم شدم ايشالله خارج از ايران ولي يه رشته ديگه مگه ایران چشه ؟؟!!! تو ایران بهتر میشه تئوری ها را یاد گرفت،چون فقط تئوریه. اگه اینجا ارشد بگیری،با کوله باری از تئوری میری به جنگ صنعت،اونموقع است که : میبینی مثلا شدی پروفسور دانشگاه MIT 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ ولي من ميخوام تو يه شاخه ديگه ادامه تحصيل بدم اينجا تو كار هم اگه خودم مطالعه نكنم، ذهنم پوسيده ميشه چون همه چي شده ديگه روتين 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سیالات واقعا برام قابل فهمه و از خوندنش لذت میبرم.مخصوصا انتقال حرارت در کل همه دروس مکانیک شیرین هستند و بسته به فرصتی که برای یادگیری اونها میزاریم علاقه ما به اونها شکل میگیره.بعد از سیالات به کنترل و ارتعاشات علاقه دارم.خب همشو دوست دارم نمیتونم اسم ببرم که.تازگی ها از مقاومت و طراحی و استاتیک هم خوشم اومده.دینامیک ماشین هم خوبه.معادلات هم که تو ریاضی از همه سره. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده