MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ در کنکور ارشد مکانیک درسی به نام محاسبات عددی برای هیچ کدام از گرایش ها نداریم. اما در خود مقطع تحصیلی ارشد و معمولا در ترم اول، محاسبات عددی پیشرفته برای اکثر رشته های ارشد مکانیک وجود داره. منابع این درس هم بسیار متنوع است و کاملا به سلیقه استاد بستگی دارد. استاد اسی، میشه دروس دوره ارشد طراحی کاربردی رو نام ببری ؟ و اونایی که نیاز به توضیح داره که چطور درسیه، توضیح کوتاهی بدی در موردش؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ استاد اسی، میشه دروس دوره ارشد طراحی کاربردی رو نام ببری ؟ و اونایی که نیاز به توضیح داره که چطور درسیه، توضیح کوتاهی بدی در موردش؟ باید یک تاپیک جداگانه ایجاد کنم و مفصل درباره همه دروسش توضیح بدم. سر فرصت حتما. 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ باید یک تاپیک جداگانه ایجاد کنم و مفصل درباره همه دروسش توضیح بدم.سر فرصت حتما. مرسی واقعا نیازه این تاپیک مخصوصا واسه کسانی که توی انتخاب رشته ارشد، دو به شک هستن! 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ مرسیواقعا نیازه این تاپیک مخصوصا واسه کسانی که توی انتخاب رشته ارشد، دو به شک هستن! شک نکنید...فقط سیستم انرژی بخونید 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ شک نکنید...فقط سیستم انرژی بخونید مریم جان، اینجا این حرف هایی که میگم، اسپم محسوب میشه، ولی چاره ای نیست من بین 2راهی ساخت و تولید و طراحی کابردی مونده ام و از هرکی می پرسم، جواب متفاوتی میده به نظر من، یه تاپیکی واسه همین منظور بزنیم، خوب میشه نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ مریم جان، اینجا این حرف هایی که میگم، اسپم محسوب میشه، ولی چاره ای نیستمن بین 2راهی ساخت و تولید و طراحی کابردی مونده ام و از هرکی می پرسم، جواب متفاوتی میده به نظر من، یه تاپیکی واسه همین منظور بزنیم، خوب میشه نه ؟ بحث و گفتگو پیرامون گرایش های مختلف مکانیک در مقطع ارشد 1 لینک به دیدگاه
samoraee 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ در کنکور ارشد مکانیک درسی به نام محاسبات عددی برای هیچ کدام از گرایش ها نداریم. اما در خود مقطع تحصیلی ارشد و معمولا در ترم اول، محاسبات عددی پیشرفته برای اکثر رشته های ارشد مکانیک وجود داره. منابع این درس هم بسیار متنوع است و کاملا به سلیقه استاد بستگی دارد. دوست خوبم تو دفترچه دانشگاه آزاد نوشته شده که محاسبات عددی هم جز موارد امتحانی تبدیل انرژی است و ضریب 2 داره. شاید منظور شما کنکور سراسری بوده که بنده اطلاعی ندارم. عکس دفترچه رو هم براتون می ذارم تا مطمئن بشید. لطفا یه منبع پیشنهاد بدید. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ دوست خوبم تو دفترچه دانشگاه آزاد نوشته شده که محاسبات عددی هم جز موارد امتحانی تبدیل انرژی است و ضریب 2 داره.شاید منظور شما کنکور سراسری بوده که بنده اطلاعی ندارم. عکس دفترچه رو هم براتون می ذارم تا مطمئن بشید. لطفا یه منبع پیشنهاد بدید. بله درست میگین، من چون آزاد شرکت نکرده بودم،اطلاعی نداشتم. به هر حال بهترین و روانترین منبع برای محاسبات عددی دوره کارشناسی، کتاب محاسبات عددی نیکوکار انتشارات دانشگاه امیرکبیر هست که جلد مشکی رنگ هم دارد. 2 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ مجموعه حرارت و سیالات: 1- ترمودینامیک و مکانیک سیالات: بدون شک کتابهای دو جلدی راهیان ارشد برای این دو درس بهترین منبع است. حتما ابتدا یکبار درس و تست های داخل کتاب را حل کنید و یک دور کتاب ها را تمام کنید. سپس تست های مکانیک+ تست های مهم مهندسی شیمی+ عمران را حتما حل کنید. . آق اسی یکی از دوستام بهم گفت واسه سیالات کتاب کیوان صادقی رو بگیر ( واسه این ترم که ترم 4 هستم) و گفت واسه ارشدت هم همین خوبه . راست میگه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ آق اسی یکی از دوستام بهم گفت واسه سیالات کتاب کیوان صادقی رو بگیر ( واسه این ترم که ترم 4 هستم) و گفت واسه ارشدت هم همین خوبه . راست میگه ؟ راستش رو بخواهی من این کتاب رو ندیدم. ولی راهیان ارشد رو کامل دیدم برای کنکور. اما برای درس دوران تحصیل زیاد جالب نیست،چون بیشتر نکته ای هست. 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ آق اسی یکی از دوستام بهم گفت واسه سیالات کتاب کیوان صادقی رو بگیر ( واسه این ترم که ترم 4 هستم) و گفت واسه ارشدت هم همین خوبه . راست میگه ؟ برای فهم مطالب و ارشد خوب هست.راهیان ارشد هم گیجت میکنه هم اینکه اشتباهات علمی زیاد داره.اما بانک تست خوبی هست 2 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ راستش رو بخواهی من این کتاب رو ندیدم.ولی راهیان ارشد رو کامل دیدم برای کنکور. اما برای درس دوران تحصیل زیاد جالب نیست،چون بیشتر نکته ای هست. آقا اسی نظرتون چیه من این کتاب رو تهیه کنم بخونم این ترم ، اگه خوب بود واسه ارشد هم استفاده کنم. برای فهم مطالب و ارشد خوب هست.راهیان ارشد هم گیجت میکنه هم اینکه اشتباهات علمی زیاد داره.اما بانک تست خوبی هست آقا حمید شما این کتاب کیوان صادقی رو خوندید ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ آقا اسی نظرتون چیه من این کتاب رو تهیه کنم بخونم این ترم ، اگه خوب بود واسه ارشد هم استفاده کنم. آره خوبه اگه بگیری. البته به شرطی که دقیق بخونیش و نکات مهمش را یادداشت برداری کنی،بعدا موقع ارشد باز نخواد کل کتاب رو بخونی و چندتا منبع داشته باشی. 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ آقا اسی نظرتون چیه من این کتاب رو تهیه کنم بخونم این ترم ، اگه خوب بود واسه ارشد هم استفاده کنم. آقا حمید شما این کتاب کیوان صادقی رو خوندید ؟ بله دوست من شک نکن که راهیان اشتباهات فاحش علمی فراوانی داره من قبلا 3-4 تاشون رو تو این تاپیک اگر اشتباه نکن،یا تاپیک ارشد91نوشتم،واثبات کردم که غلط هست... به خصوص در جلد 1 ودر بخش بسیار مهم و اساسی سینماتیک سیالات... اگر میخوای گمراه نشی یا پوران بگیر،یا همین کتاب دکتر صادقی رو 2 لینک به دیدگاه
saeed_kaka 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ سلامآقا کسی روی کتاب کنترل دکتر حامدی نظری داره؟؟؟؟؟؟برا تبدیل کدوم باکس ها مهم هستن؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ سلامآقا کسی روی کتاب کنترل دکتر حامدی نظری داره؟؟؟؟؟؟برا تبدیل کدوم باکس ها مهم هستن؟ کتاب خوبیه، تبدیل و طراحی کاربردی و ساخت و.... همه کنترل مشترکی امتحان میدهند. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ سلامآقا کسی روی کتاب کنترل دکتر حامدی نظری داره؟؟؟؟؟؟برا تبدیل کدوم باکس ها مهم هستن؟ من این کتاب رو دیدم فوق العاده سنگین درس داده،مثالهای درون کتاب هم نسبتا سطحش بالاتس ولی تقریبا همه چی رو پوشش داده و وقت زیادی رو میطلبه برای خوندنش،اما اگر کامل خوانده بشه حتما منبع خوبی برای ارشد خواهد بود 3 لینک به دیدگاه
saeed_kaka 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ کتاب خوبیه، تبدیل و طراحی کاربردی و ساخت و.... همه کنترل مشترکی امتحان میدهند.مرسیمنظورم اینه که کسی که میخواد تبدیل بخونه رو چه باکسی بیشتر باید سرمایه گذاری کنه؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ مرسیمنظورم اینه که کسی که میخواد تبدیل بخونه رو چه باکسی بیشتر باید سرمایه گذاری کنه؟؟؟؟ ابتدا روی باکس سیالات بعدا ریاضیات بعدا جامدات و نهایتا باکس دینامیک و ارتعاشات. 3 لینک به دیدگاه
koka 272 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ کتاب خوبیه، تبدیل و طراحی کاربردی و ساخت و.... همه کنترل مشترکی امتحان میدهند. من این کتاب رو دیدمفوق العاده سنگین درس داده،مثالهای درون کتاب هم نسبتا سطحش بالاتس ولی تقریبا همه چی رو پوشش داده و وقت زیادی رو میطلبه برای خوندنش،اما اگر کامل خوانده بشه حتما منبع خوبی برای ارشد خواهد بود سلام قبلا در مورد این منبع صحبتی نشده بود . طبق یادداشت برداری های من از مطالب دوستان ، کتاب آریاز و جزوه پارسه در این درس توصیه شده بود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده