Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 50/50 کارگردان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نویسنده : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاریخ اکران : سپتامبر 2011 زمان فیلم : 99 دقیقه بازیگران: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen Anna Kendrick فیلم روایتگر زندگی جوانی آرام هست که ناگهان متوجه میشه سرطان داره و... فیلمنامه که چیز جدیدی نداشت، ولی میشه گفت جزء فیلمهای خوب تو نوع خودش هست از نظر ساخت، اما برای من خسته کننده اومد، بطوری که نصفش رو 2 ماه پیش دیدم نصف دیگشو امروز هرچند از بازی خوب جوزف گوردن نمیشه گذشت ، اینجا هم مثل همیشه خوب بود امتیاز من 7 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
عموجون 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فهرست شیندلر Schindler's List کارگردان: استیون اسپیلبرگ بازیگران (ستارهها): لیام نیسن، بن کینگزلی، رالف فینس موسیقی: جان ویلیامز فیلم -حتی از عنوانبندی آن- مشتی است از نمونه خروارها ظلمی که -به زعم سازندگان آن- به قوم یهود میرود؛ اقلیتی که با صلح و آرامش و عزلت، در گوشهای از لهستان زندگی میکنند، تا اینکه پای نازیها و فرصتطلبها به آنجا باز میشود. شیندلر جاهطلب -با بازی لیام نیسن- به «کراکو» آمده تا با زد و بند، آنچه را که پدرش هم در خواب نمیدید، به دست آورد؛ اما شاید با تعالی و کمال، بتواند موسای قوم باشد و مظلوم را به سرزمین موعود برساند... آمون گوئث -با بازی نفرتانگیز رالف فینس- فرعون است و هدف دیگری دارد؛ فردی عقدهای، خونریز و نامتعادل! که آمده تا ضمن پیشبرد اهداف رایش، زمین را از لوث وجود یهودی پاک کند. اما استرن (اشترن) -با بازی خوب بن کینگزلی- الهه نجات یا همان هارون موسی است... فیلم، سرشار از صحنههای تراژیک است، بهخصوص سکانسی که دختر بچهی پیراهن قرمز در کانون دید شیندلر، معشوقهاش و دوربین قرار گرفته و فارغ از رخدادهای تلخ آن سکانس، مشغول بازیگوشی است؛ شاید هم دستی از غیب، او را از مهلکه نجات میدهد... --- «فهرست شیندلر» را -جدای از راست و دروغ و شعارهایی که میدهد- به دوستان برای چندبار دیدن، پیشنهاد میکنم. 8 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ the truman show کارگردان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازیگران : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محصول 1998 خلاصه: یک کارمند ،ناگهان متوجه میشود که کل زندگی اش یک سریال تلوزیونی است. این فیلم در واقع عمق نفوذ و تاثیر رسانه ها رو بصورت برنامه ریزی شده بر زندگی مردم نشون میده و یه نگاه انتقادی داره به این سلطه ی رسانه ها بروی مردم. بعضی جاها رگه های دینی هم میشد پیدا کرد تو فیلم. از نظر ساختار هم فیلم قدرتمند و منسجمی بود ، تم متفاوتی داشت، جذاب بود دیدنش برای من. و خوب جیم کری هم که دیگه نیاز به تعریف نداره. توصیه میکنم دیدنش رو 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هفت-دیوید فینچر فیلمی بسیار زیبا و تاثیرگذار بهترین سکانس فیلم به نظر من سکانسی بود که براد پیت و مورگان فریمن و کوین اسپیسی با هم رو برو میشن و براد پیت متوجه میشه زنش به قتل رسیده و گناه خشم و حسادت 5 گناه دیگه رو تکمیل کرد تا شاهکار اسپینسی کامل بشه ...فوق العاده بود آخرین دیالوگ فیلم هم که فریمن گفت خیلی تامل برانگیز بود همینگوی میگوید: "دنیا جای خوبیست، ارزش جنگیدن را دارد"...من با بخش دوم موافقم... 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هفت-دیوید فینچر فیلمی بسیار زیبا و تاثیرگذار بهترین سکانس فیلم به نظر من سکانسی بود که براد پیت و مورگان فریمن و کوین اسپیسی با هم رو برو میشن و براد پیت متوجه میشه زنش به قتل رسیده و گناه خشم و حسادت 5 گناه دیگه رو تکمیل کرد تا شاهکار اسپینسی کامل بشه ...فوق العاده بود آخرین دیالوگ فیلم هم که فریمن گفت خیلی تامل برانگیز بود همینگوی میگوید: "دنیا جای خوبیست، ارزش جنگیدن را دارد"...من با بخش دوم موافقم... من متاسفانه فیلمشو ندیدم اما کتابشو خوندم خیلی خوب بود 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=1]Insomnia ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )[/h] Two Los Angeles homicide detectives are dispatched to a northern town where the sun doesn't set to investigate the methodical murder of a local teen. [h=4]Director:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=4]Writers:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (screenplay), برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » [h=4]Stars:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام rate: 7.2 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=3]Kingdom of Heaven[/h]با بازی اورلاندو بلوم و اوا گرین در مورد جنگ های صلیبی ، فیلم قشنگی بود نسبت به فیلم های مشابه کمتر به اسلام حمله شده 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ محاکمه در خیابان بازیها مصنوعی بود و دیالوگهای ضعیفی هم داشت.اصن چنگی به دل نزد.وسطش رفتم یه سریال دیگه دیدم و شام خوردم! سنگ صبور ماجرای یه زن افغانی بود که از شوهرش که تو کما بود مراقبت میکرد و خاطراتشو براش میگفت... فیلم بدی نبود.نقشها خوب اجرا شده بودند.بازیهای گلشیفته همیشه طبیعی و قابل باور از اب درمیاد. 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فهرست شیندلر Schindler's List «فهرست شیندلر» را -جدای از راست و دروغ و شعارهایی که میدهد- به دوستان برای چندبار دیدن، پیشنهاد میکنم. سلام دقیقا موافقم خیلی فیلم خوش ساختیه و من هم چندین بار دیدم شاید هم با هم بنده هم این فیلم پیشنهاد میکنم 7 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ Orphan برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ژانر: وحشت کارگردان: JAUME COLLET SERRA تهیه کننده: Joel Silver بازیگران : Peter Sarsgaard- Vera Farmiga محصول 2009 داستان فیلم: یک زن و شوهر که به تازگی فرزندشان را از دست دادهاند یک دختر 9 ساله را به فرزندخواندگی قبول میکنند که به اندازهای که ادعا میکند معصوم نیست. فیلم متوسطی در ژانر خودش هست، حوادث و روند داستان قابل پیش بینی و تا حدی کلیشه هست. بعضی جاها هم رو نروه واقعا. اشکالات زیادی هم بش وارده. در کل متوسط رو به پایین بود. کاش 1 فیلم دیگه میدیدم امتیاز من: 6.8 5 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سينما ساخته محسن مخملباف شاهكار محض. به جرات ميتونم بگم بهترين فيلم در فيلمي كه ديدم. 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ The Machinist [h=4] کارگردان: [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازیگران: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محصول 2004 خلاصه: یک کارگر صنعتی که یک سال است که نخوابیده کم کم به سلامت عقل خود مشکوک میشود و حقایقی را به یاد می آورد. فیلم بدی نبود.فضاشو دوس داشتم. روند فیلم و کارگردانی خوب بود. 1 سری ضعف ها هم بش وارده. خودم با پایان بندیش مشکل داشتم. ولی در کل فیلم خوبی بود. امتیاز من 7.5 پ.ن: جناب کریستین بل برای این فیلم حدودا 27 کیلو وزن کم کرد. بازی بسیار درخشانی ارائه داد. ملاحظه بفرمایید: 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ lincoln کارگردان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نویسنده : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازیگران: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خلاصه داستان : خلاصه داستان: همزمان با رسیدن جنگ داخلی آمریکا به اوج خشونت، رئیس جمهور آمریکا جدا از مبارزه در صحنه نبرد باید با خیلی از اعضای کابینه خود هم برای لغو برده داری بجنگد یازی به تعریف نداره، از فیلمای پر سر و صدای امسال بود. فیلم خوبی بود، خیلی سلیقه ی من نیست این تم فیلم ها،ولی فیلم ارزشمندی بود. تا حدودی برای من خسته کننده بود. امتیاز من 8 3 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام peromethus پرومتئوس یه فیلم تخیلی که انسان ها در سال 2090 دنبال خالق خود میگردن و به سیاره ی دیگه میرن ولی ... فیلم پرومتئوس را ریدلی اسکات ساخته است، کارگردانی که انبوهی از فیلمها مهم مثل بیگانگان، تیغنورد، تلما و لوئیس، گلادیاتور، پادشاهی بهشت را دارد. فیلمنامه پرومتئوس توسط Jon Spaihts و Damon Lindelof نوشته شده است. در مورد اسم فیلم : پرومتئوس یا پرومته دارای یک مفهوم فلسفی و اسطورهشناسی است و نشانگر روح عصیانگر بشر در برابر قوانین طبیعت و کوشش دائمی او برای رهیدن از قید و بندها، سرنوشت و تقدیر است. پرومته حس لجاجت و آزادمنشی و نخوت بشر است که باعث می شود وی زجر و سختی را تحمل کند، ولی سر اطاعت فرود نیاورد. صحنه ی اولیه ی فیلم : 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ The Vow دختری که توی تصادف حافظه ی خودش رو از دست می ده و شوهرش سعی می کنه با مرور خاطرات حافظش رو برگردونه امتیازم به این فیلم 10 ! 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ The Sixth Sense نام: حس ششم (Sixth Sense) کارگردان: ام. نایت شیامالان فیلمنامه نویس: ام. نایت شیامالان بازیگران: هالی جوئل اوسمنت - Haley Joel Osment (کول سی یر)، بروس ویلیس(مالکوم)، تونی کالت (لین سی یر)... تاریخ انتشار: 1999 کشور: آمریکا زمان فیلم: 107دقیقه خلاصه: پسری که با ارواحی که نمیدانند مرده اند در ارتباط است ب دنبال کمک یک روانشناس کودکان است. اگر بخواییم از دید حرفه ای به فیلم نگاه کنیم، پر از چاله چوله است، فیلمنامه ی خیلی منسجمی نداره. ضعفای فیلم هم بعضی جاها بدجوری تو ذوق میزنه. اما نقطه قوت فیلم در غافلگیر کننده بودنش هست، پایان فیلم کاملا بیننده رو سورپرایز میکنه. هرچند از نظر من خیلی در نیومد این سورپرایز. چون اون پرداخت لازم رو در فیلم نمیبینیم. البته دیالوگای خوبی داشت و خوب بروس ویلیس هم خودش باعث میشه فیلم رو دنبال کنید فیلم متوسطی بود در کل به نظرم. امتیاز من 7 3 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فیلم حوض نقاشی کارگردان مازیار میری فیلم خیلی بدی بود. همین فقط بازی شهاب حسینی نکته مثبت فیلم بود. فیلمنامه در حد برنامه تلویزیونی!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مشت زنی در کلوپ شبانه ! کارگردان : دیوید فینچر بازیگران: براد پیت - ادوارد نورتون 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ The Sixth Sense نام: حس ششم (Sixth Sense) کارگردان: ام. نایت شیامالان فیلمنامه نویس: ام. نایت شیامالان بازیگران: هالی جوئل اوسمنت - Haley Joel Osment (کول سی یر)، بروس ویلیس(مالکوم)، تونی کالت (لین سی یر)... تاریخ انتشار: 1999 کشور: آمریکا زمان فیلم: 107دقیقه خلاصه: پسری که با ارواحی که نمیدانند مرده اند در ارتباط است ب دنبال کمک یک روانشناس کودکان است. اگر بخواییم از دید حرفه ای به فیلم نگاه کنیم، پر از چاله چوله است، فیلمنامه ی خیلی منسجمی نداره. ضعفای فیلم هم بعضی جاها بدجوری تو ذوق میزنه. اما نقطه قوت فیلم در غافلگیر کننده بودنش هست، پایان فیلم کاملا بیننده رو سورپرایز میکنه. هرچند از نظر من خیلی در نیومد این سورپرایز. چون اون پرداخت لازم رو در فیلم نمیبینیم. البته دیالوگای خوبی داشت و خوب بروس ویلیس هم خودش باعث میشه فیلم رو دنبال کنید فیلم متوسطی بود در کل به نظرم. امتیاز من 7 کجای این فیلم چال و چوله داشت!!!!!! تمام فیلم های شیامالان متوسط و بد بوده به جز این یکی. انصافا کارگردانی و فیلمنامه این فیلم معرکه است. 2 لینک به دیدگاه
parsa1448 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بلوک 13 رو دیدم قسمت دومش هم 1 و هم 2 اون فوق العاده هستن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده