rexar051 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ A little Bit Zombie 2012 لیتک IMDB: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فیلم کمدی قشنگی بود من که خیلی خوشم اومد 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ بعد از مدتها مجددا ماتریکس 1 رو دیدم کارگردان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برادران واچفسکی سابق، الان خواهر و برادر واچفسکی ) نویسنده : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازیگران: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محصول: 1999 جوایز : برنده اسکار:بهترین ویرایش فیلم، بهترین جلوههای ویژه، بهترین جلوههای صوتی، بهترین صدابرداری اکثرا دیدن دیگه نیاز به توضیح نداره. نوستالژی دلچسبی بود 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ Beasts of the Southern Wild 2012 این فیلم داستان دختر ۶ ساله به نام «هاشپاپی» را روایت می کند، که با پدرش در حاشیه «می سی سی پی» زندگی می کند، این دختر همیشه چشم انتظار مادرش است اما در یک روز تصمیم می گیرد از خانه فرار کند و به جستجوی مادرش بپردازد 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دیروز فیلم دوبله Hana 2011 رو دانلود کردم...زیرنویسم انداختم روش...چون خیلی جاها دیالوگ ها بدون ترجمه بود... آقا حالم گرفته شد اساسی...خداییش سعی کنید فیلمارو با زیرنویس ببینید...این فلان فلان شده ها کلاً دیالوگ هارو عوض میکنن... فیلم در مورد دستکاری تو تغییرات ژنتیکی نوزادان بود...آخر حرف طرف یدونه هم "واسه آمریکا" اضافه کرده بود گوینده هه... یا مثلاً یارو میگفت "خیلی خوشگله"...گوینده هه میگفت "خیلی شجاعه"! کلاً گند زد به اعصاب و روانم...دیگه میخواستم بزنم فایل صوتیشو قطع کنم که به اصرار خانوم بچه ها نکردم...:icon_razz: ولی تورو خدا نیگا نکنید این فیلمای دوبله صدا و سیما رو ... اصلاً ماهیت فیلمو عوض میکنن :vahidrk: لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ دیروز فیلم دوبله Hana 2011 رو دانلود کردم...زیرنویسم انداختم روش...چون خیلی جاها دیالوگ ها بدون ترجمه بود...آقا حالم گرفته شد اساسی...خداییش سعی کنید فیلمارو با زیرنویس ببینید...این فلان فلان شده ها کلاً دیالوگ هارو عوض میکنن... فیلم در مورد دستکاری تو تغییرات ژنتیکی نوزادان بود...آخر حرف طرف یدونه هم "واسه آمریکا" اضافه کرده بود گوینده هه... یا مثلاً یارو میگفت "خیلی خوشگله"...گوینده هه میگفت "خیلی شجاعه"! کلاً گند زد به اعصاب و روانم...دیگه میخواستم بزنم فایل صوتیشو قطع کنم که به اصرار خانوم بچه ها نکردم...:icon_razz: ولی تورو خدا نیگا نکنید این فیلمای دوبله صدا و سیما رو ... اصلاً ماهیت فیلمو عوض میکنن :vahidrk: با زبون اصلی هم ندیدید چیز زیادی رو از دست ندادید، فیلم مالی نبود. ولی در کل دوبله به فیلم ضربه میزنه 2 لینک به دیدگاه
laoura 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ آخرین فیلمی که دیدم تایتانیک بود که مطمئنم اکثرا اونو دیدید کارگردانش جیمز کامرونه هنرپیشه های معروفش هم کیت وینسلت و لئونردو دیکاپریو هستند.با وجود تکراری بودن هنوز از دیدنش خسته نشدم موضوع فیلم هم غرق شدن بزرگترین کشتی آن زمان است که در این بین جک و رز عاشق هم میشن و..... 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ kill bill 1,2 [h=4]Director:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=4]Writers:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » [h=4]Stars:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2003/2004 واقعا فیلم لذت بخشی بود برای من، هر دو قسمتش. هر روز که میگذره به سینمای تارانتینو بیشتر علاقه مند میشم. در این فیلم هم فضاها و ساختارشکنی های خاص تارانتینو رو میبینیم. میشه گفت فیلمی فانتزی بود. بیشتر ادای دین تارانتینو بود به سینمای اکشن شرق و غرب. علاقه مندان سینما مطمئنا ازین فیلم لذت میبرند امتیاز من 8.5 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ این دوتا فیلم رو دیدم! Law Abiding Citizen شهروند مطيع قانون Hunted شکار دومی که رسما چرت بود ولی اولی بدک نبود تفسیر متفاوت وجانبدارانه از قانون ودفاع از حیثیت وخانواده به قیمت جان به هرحال مالی نبودن 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ kill bill 1,2 عاشق اون دیالوگیم که حریف زنش رو جلو بچه اش میکشه و به بچه اش میگه اگه یه روز خواستی انتقام بگیری من حاضرم. من 2 رو ندیدم ولی با این پست شما یادم افتاد برم جفتشو الان میذارم واسه دانلود. 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ آنا کارنینا فیلم بی خودی بود من یه کم از کتابشو خونده بودم اونم تو دبیرستان! اصولن کتابایی که از روش فیلم ساخته میشه فیلم قابل رقابت با کتاب نیست:icon_pf (34): در کل ارزش یکبار دیدن رو داره 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ فیلم Awake(بیدار) رو دیدم.....البته اخرش رو دیدم درمورد ی پسر ثروتمنده ک جراحی قلب باید انجام بده و جسیکا البا همسرش هست....پزشکش از دوستان پسره هست .ک زیر تیغ جراحی متوجه میشیم بیمار بیهوش نیس و تمام اتفاقاتو متوجه میشه .... بعدش روحش از تنش جدا میشه ...و متوجه میشه همه ی اینا ی برنامه بوده واسه قتلش و بدست اوردن ثروتش........ ی چیزایی تو فیلم خنده دار و غیر واقعی بودن ولی در کل بد نبود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عنوان فارسی: بیدار محصول سال: 2007 کارگردان: جابی هارولد ژانر: درام ، فانتزی با هنرمندی: هایدن کریستنسن جسیکا آلبا تازه من بدون زیرنویس دیدمش 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ دوئل نصفه شب دیشب برای هزارمین بار جالب بود آخرشو یادم نبود 5 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ melancholia بعضی از سکانس هاش فوق العاده بود. 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ دیشب مجددا فیلمی ک سال های پیش از تی وی ایران دیدم رو با زبون اصلی دیدم البته کامل نه. THE MIST مه ژانر: ترسناک - فانتزی - علمی تخیلی - هیجان انگیز بازیگران توماس جین - مارسیا گی هاردن - توبی جونز- لوری هولدن - ناتان گمبل کارگردان : فرانک دارابونت مدت : ۱۲۵ دقیقه "مه"محصول سال ۲۰۰۷ داستان فیلم راجع ب شهری هستش ک ب طور ناگهانی دچار مه غلیظی میشه و موجودات عجیبی با خودش ب همراه میاره شبیه عنکبوت. عده ای در سوپرمارکت گیر می افتند و این وسط اتفاقاتی می افته ک جالبه. قسمت اخر فیلم خیلی جالبه ک اصلا فکرشو نمیکنی اینجوری تموم بشه:icon_pf (34): نقش اصلی فیلم ک مردی ب نام دیوید دریتون (توماس جین) هست که بعد از کشمکش های زیادی تونست ب همراه پسرش و چندتن دیگه از سوپرمارکت فرار کنن .ب دلیل تموم شدن بنزین تصمیم ب کشتن همراهانش میگیره با اسلحه ای ک 4 فشنگ بیشتر نداره(البته اونا هم راظی بودن). دیوید بعد از پیاده شدن از ماشین با حالی اشفته منتظر هست ک اون موجودات اونو بخورن ولیمتوجه میشه ک نیروهای کمکی با تانک رسیدن و همه ی مردمو دارن نجات میدن....... +من ک اعصابم داغون شد ک چرا این بشر نتونست تحمل کنه و امید بیشتری داشته باشه:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ 17th again خیلی فیلم خوبی بود. جریان یه مردی بود که زنش داشت ازش جدا می شد ...بعد طی یه اتفاق بر می گرده به سن 17 سالگی که عاشق زنش شده...با بچه هاش هم کلاسی می شه و..... خیلی قشنگ بود 3 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ Summer of 42 کارگردان رابرت مولیگان 1971 مالنا تقریبا شبیه این فیلم هست موسیقی فیلم شاهکاره 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ فهرست شیندلر از استیون اسپیلبرگ بسی غمناک بود.ساختار سیاه و سفید فیلم حالت مستندگونه بهش داده بود و باورپذیریش برای بیننده بیشتر شده. 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیشب مجددا فیلمی ک سال های پیش از تی وی ایران دیدم رو با زبون اصلی دیدم البته کامل نه. THE MIST مه ژانر: ترسناک - فانتزی - علمی تخیلی - هیجان انگیز بازیگران توماس جین - مارسیا گی هاردن - توبی جونز- لوری هولدن - ناتان گمبل کارگردان : فرانک دارابونت مدت : ۱۲۵ دقیقه "مه"محصول سال ۲۰۰۷ داستان فیلم راجع ب شهری هستش ک ب طور ناگهانی دچار مه غلیظی میشه و موجودات عجیبی با خودش ب همراه میاره شبیه عنکبوت. عده ای در سوپرمارکت گیر می افتند و این وسط اتفاقاتی می افته ک جالبه. قسمت اخر فیلم خیلی جالبه ک اصلا فکرشو نمیکنی اینجوری تموم بشه:icon_pf (34): نقش اصلی فیلم ک مردی ب نام دیوید دریتون (توماس جین) هست که بعد از کشمکش های زیادی تونست ب همراه پسرش و چندتن دیگه از سوپرمارکت فرار کنن .ب دلیل تموم شدن بنزین تصمیم ب کشتن همراهانش میگیره با اسلحه ای ک 4 فشنگ بیشتر نداره(البته اونا هم راظی بودن). دیوید بعد از پیاده شدن از ماشین با حالی اشفته منتظر هست ک اون موجودات اونو بخورن ولیمتوجه میشه ک نیروهای کمکی با تانک رسیدن و همه ی مردمو دارن نجات میدن....... +من ک اعصابم داغون شد ک چرا این بشر نتونست تحمل کنه و امید بیشتری داشته باشه:icon_razz: منم خیلی دوست داشتم این فیلمو متاسفانه تلوزیوم ایران رسما گند زد تو فیلم و صحنه ی پایانی فیلم رو که اتفاقا مهمترین پارتشم بود رو نشون نداد :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیشب مجددا فیلمی ک سال های پیش از تی وی ایران دیدم رو با زبون اصلی دیدم البته کامل نه. THE MIST مه ژانر: ترسناک - فانتزی - علمی تخیلی - هیجان انگیز بازیگران توماس جین - مارسیا گی هاردن - توبی جونز- لوری هولدن - ناتان گمبل کارگردان : فرانک دارابونت مدت : ۱۲۵ دقیقه "مه"محصول سال ۲۰۰۷ داستان فیلم راجع ب شهری هستش ک ب طور ناگهانی دچار مه غلیظی میشه و موجودات عجیبی با خودش ب همراه میاره شبیه عنکبوت. عده ای در سوپرمارکت گیر می افتند و این وسط اتفاقاتی می افته ک جالبه. قسمت اخر فیلم خیلی جالبه ک اصلا فکرشو نمیکنی اینجوری تموم بشه:icon_pf (34): نقش اصلی فیلم ک مردی ب نام دیوید دریتون (توماس جین) هست که بعد از کشمکش های زیادی تونست ب همراه پسرش و چندتن دیگه از سوپرمارکت فرار کنن .ب دلیل تموم شدن بنزین تصمیم ب کشتن همراهانش میگیره با اسلحه ای ک 4 فشنگ بیشتر نداره(البته اونا هم راظی بودن). دیوید بعد از پیاده شدن از ماشین با حالی اشفته منتظر هست ک اون موجودات اونو بخورن ولیمتوجه میشه ک نیروهای کمکی با تانک رسیدن و همه ی مردمو دارن نجات میدن....... +من ک اعصابم داغون شد ک چرا این بشر نتونست تحمل کنه و امید بیشتری داشته باشه:icon_razz: منم خیلی دوست داشتم این فیلمومتاسفانه تلوزیوم ایران رسما گند زد تو فیلم و صحنه ی پایانی فیلم رو که اتفاقا مهمترین پارتشم بود رو نشون نداد :icon_pf (34): برخلاف دوستان به نظرم خيلي فيلم بدي هستش اينقدر قصه فيلم ضعيفه كه پايان فيلم كاملا اغراق آميزه. براي اون پايان ، بايد قصه فيلم چنان درگير كننده باشه كه اون بيچارگي در انتها فيلم قابل لمس باشه نه اون جك و جونورا و نه شخصيت هاي ديگه قابل فهم نيستند از دارابونت بعيد بود اين فيلم شايدم انتظار بالاست 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برخلاف دوستان به نظرم خيلي فيلم بدي هستش اينقدر قصه فيلم ضعيفه كه پايان فيلم كاملا اغراق آميزه. براي اون پايان ، بايد قصه فيلم چنان درگير كننده باشه كه اون بيچارگي در انتها فيلم قابل لمس باشه نه اون جك و جونورا و نه شخصيت هاي ديگه قابل فهم نيستند از دارابونت بعيد بود اين فيلم شايدم انتظار بالاست نمیدونم، من این فیلم رو چند سال پیش دیدم. خیلی دیدم تخصصی نبود اون وقتا ولی چیزی که یادمه از فضای کلی فیلم بدم نیومد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده