Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ من تعریف Dexter رو زیاد شنیده بودم از دوستام، دیروز نشستم 2 قسمت اول سیزن 1 ش رو دیدم .... چقد ناجور آدم می کشتن کسی هست اینجا دیده باشه Dexter رو ؟! می خوام بدونم قشنگه که ادامه بدمش یا نه ؟ چون 7 تا سیزنه (تا الان) ، اگر قشنگ نیس نبینمش، کلی چیز میزِ دیگه میشه دید به جاش اگه به این ژانر علاقه دارید ببینید وگرنه وقت نزارید براش چون خشونتش بالاست، من خودم دنبال نمیکنمش ،ولی هرجا خوندم همه تعریف میکنن ازش ، تو سبک خودش خیلی سریال قوی و خوش ساختی هست گویا 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ Sky fall بنظرم اکشن معمولیی اومد، با اینهمه تبلیغات گسترده ای که براش شد، فکر میکردم خیلی بهتر باشه. امتیاز من 7.5 IMDB 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ King Arthur 2004 امپراطوری روم در تمام اروپا و از جمله بریتانیا گسترده شده است . رومیان برای تصاحب سرزمینهای سارماتیا به آنجا حمله می کنند اما این منطقه سلحشوران و شوالیه های بسیار شجاعی دارد که در مقابل ارتش روم تا آخرین نفس ایستادگی می کنند . پس از پانزده سال مبارزه این جنگجویان با ارتش روم به رهبری آرتور ، سرانجام آنها آزادی سرزمینشان را بازپس گرفته و رومیها بریتانیا را ترک می کنند . پس از این پیروزی ، شوالیه ها بایستی یک کشیش رومی و خانواده اش را از هجوم ساکسونها نجات دهند اما در انجام این ماموریت خطر دیگری نیز در مقابل آنها وجود دارد و آن یاغیان بریتانیایی هستند که از رومیها متنفر می باشند 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ چند قسمت از سریال"خاطرات یک خون آشام" تقابل عشق و خشونت.. خوشم اومد ازش.. شاید تا آخرشو ببینم 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ چند قسمت از سریال"خاطرات یک خون آشام"تقابل عشق و خشونت.. خوشم اومد ازش.. شاید تا آخرشو ببینم حتما تا آخرشو ببین مهندس البته هنوز که تموم نشده فصل 4 ش ، اما جزو معدود سریالاییه که من به هر بنی بشری پیشنهاد می کنم ببینتش چون پشیمون نمیشه 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ لرل و هاردی دمشون گرم.چند ماه بود اینطوری نخندیده بودم 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ فیلم Last Year at Marienbad اثری فوق العاده از الن رنه محصول سال 1961 ---------- فیلمی با یک خط داستانی سوررئالیستی و گیجکننده که هرچند بسیاری از منتقدان آن را یک شاهکار میدانند، اما خیلی از تماشاگران در گذر سالها آن را غیر قابل رمزگشایی و متظاهرانه یافتهاند.(از نقد فارسی) من به شخصه خوشم اومد یعنی رسما داشت با اعصاب وروان ادم بازی میکرد تا مجبور باشی فیلم رو بفهمی 7 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ پریروز با دوستام داشتیم درباره فیلمهای وسترن حرف میزدیم هر کدوم سه فیلم رو انتخاب کردیم من گفتم جویندگان - جانی گیتار - آخرین غروب دلم تنگ شد دوباره آخرین غروب رو دیدم. خیلی زیباست حداقل برای من ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ 3 تا از آخرین فیلمهای زیبایی ک دیدم به ترتیب اولویت: پرتغال کوکی(A clocwork orange) نجات سرباز رایان(Saving private Ryan) سیاره ی ترس(Planet terror) بودن... موسیقی اولی فوق العاده بود... 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ حتما تا آخرشو ببین مهندس البته هنوز که تموم نشده فصل 4 ش ، اما جزو معدود سریالاییه که من به هر بنی بشری پیشنهاد می کنم ببینتش چون پشیمون نمیشه قبلنا بهتر بود ولی الان.... فصل چهارش فوق العاده ضعیف شده:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ (سرچشمه ) The Fountain نویسنده و کارگردان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازیگران : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محصول : 2006 آمریکا فیلم خیلی خاص و متفاوتی بود از کارگردان مورد علاقم. میتونیم بگیم که متفاوت ترین کار آرونوفسکی بود. فیلم مایه های فلسفی و عرفانی داره و حول محور زندگی و مرگ میچرخه. من خوشم اومد. کلا فضای خیلی خاصی داره فیلم. مخاطب رو جذب میکنه. در اینجا هم موسیقی مثل سایر فیلم های آرونوفسکی خیلی نقش پر رنگی داره .شما رو میخکوب میکنه کلینت مانسل به مانند requiem for a dream باز هم یک موسیقی بینظیر دیگه ارائه داد. باید بگم این از اون نوع فیلم هاست که بعد از یکبار دیدن تقریبا چیزی ازش نمیفهمید و باید چندین بار فیلم رو ببینید تا بتونید کامل درکش کنید. امتیاز من 8 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ فیلم سگ کشی را بعد از مدت ها دوباره دیدم واقعا فیلم زیباییه 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ قبلنا بهتر بود ولی الان....فصل چهارش فوق العاده ضعیف شده:icon_razz: آره، موافقم ، باید همون 3 فصله تمومش می کردن، قسمت آخر فصل 3 خیلی میومد به اینکه آخرین قسمت کل سریال باشه ، از وقتی الینا ومپایر شده جذابیت نداره ، مخصوصا این قضیه دارو برای ومپایریسم 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ skyfall 007 آدم اینجوری میشه نگاه میکنه:icon_pf (95): من عاشق دنیل کریگ م 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ فیلم آل خیلی بی مزه و مسخره بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ فیلم سگ کشی را بعد از مدت ها دوباره دیدم واقعا فیلم زیباییه اتفاقا منم دوستام اصرار کردند دوباره این فیلمو ببینیم. متاسفانه دیدم. واقعا هنوزم فیلم بدیه! نمیدونم بین سگ کشی و وقتی همه خوابیم کدوم بدتره ؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم وقتی همه خوابیم. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ فیلم Silent Hill Revelation تپه خاموش -مکاشفات بعدا سرفرصت چند خطی هم در مورد این قسمتش که سعی کردن تبدیل به تریلوژیش کنن مینویسم نسخه سال 2006 این فیلم خیلی قویتر بود هرچند نماد گرایی در نسخه 2012 موج میزد ----------- هنگامی که پدر هدر میسون ناپدید می شود؛ او به داخل یک دنیای موازی عجیب و ترسناک کشیده می شود. دنیایی که جواب تمام کابوس های وحشتناکی که از دوران بچگی همراهش هستند در آنجا نهفته است و... نام فیلم: Silent Hill:Revelation تپه خاموش: مکاشفات تاریخ اکران درآمریکا: 26 اکتبر 2012 5 آبان 1391 نویسنده و کارگردان: Michael J. Bassett میشل جی. باست بازیگران: Sean Bean شان بین Malcolm McDowell مالکوم مک داول Radha Mitchell راد میچل Carrie-Anne Moss کری آن ماس Adelaide Clemens آدلاید کلمنز کمپانی توزیع کننده درآمریکا: Open Road Films محصول کشور: فرانسه / ایالات متحده آمریکا / کانادا ژانر: ترسناک / رمزآلود / هیجان انگیز(تریلر) درجه بندی سنی: R(مناسب برای افراد بالای 17 سال) 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده