Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ گلچهره... داستان یه آدم سرشناس افغان هست که میاد ایران تا یکی رو برداره و ببره کابل تا دستگاه پخش فیلم رو توی سینما راه بندازه و اون سینمای قدیمی دوباره کارش رو شروع کنه... اما توی افتتاحیه یه سری نیروی طالبان میان و..... فیلم بی نهایت قشنگیه...توصیه می کنم ببینید :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ 007-Skyfall فیلم اکشن جالبی بود... سریالم حسابه؟ The Vampire Diaries Beauty and the beast Supernatural hesherفلم جالبی بود همون بازیگری که دوسش داشتمم بازی میکرد اسمشو بلد نیسم:دی کلا خوب بود آخرشو دوس داشتم:) امتیاز من 7.5 جوزف گوردون یا ناتالی پورتمن؟ لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ 007-Skyfallفیلم اکشن جالبی بود... سریالم حسابه؟ The Vampire Diaries Beauty and the beast Supernatural جوزف گوردون یا ناتالی پورتمن؟ جفتشونو دوس دارم منتها من منظورم بازیگر مردش بود کلا فیلمای خوبی بازی میکنه مثلinception,500 days of summer 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ برای چندمین بار Fast Five رو خونه دوستام دیدم / اونجا وظیفه تفسیر این فیلم رو برای بقیه بر عهده داشتم 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ اُلد بوی یا همون old boy فیلمه جالبی بود ولی نمیدونستم آسیای شرقی ها تو فیلماشون مثِ هالیوودیا اینقد راحتن!!! 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ The Wall کار تمام نشدنی الن پارکر و پینک فلوید محشره این موسیقی 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ اُلد بوی یا همون old boyفیلمه جالبی بود ولی نمیدونستم آسیای شرقی ها تو فیلماشون مثِ هالیوودیا اینقد راحتن!!! یخورده بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی راحتن اسیای شرقیا 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ جفتشونو دوس دارم منتها من منظورم بازیگر مردش بود کلا فیلمای خوبی بازی میکنه مثلinception,500 days of summer جوزف گوردونو میگی کلا ثابت کرده که بازیگر بسیار حرفه ای هست سال 2012 هم که Looper و Dark night Rises نقش آفرینی خیلی خوبی داشت 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ یخورده بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی راحتن اسیای شرقیا دیگه از راحتی گذشتن، حالت جوگیری داره فیلماشون ! جوزف گوردونو میگیکلا ثابت کرده که بازیگر بسیار حرفه ای هست سال 2012 هم که Looper و Dark night Rises نقش آفرینی خیلی خوبی داشت وااااااااای این مرد معرکه س ، من بازی ش توی 50.50 رو هم خیلی دوس داشتم . About Cherry چرت بود 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام anna karenina شوهر آنا خیلی خوب بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pride and prejudice من عاشق مستر دارسی شدم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ دیشب دو تا فیلم دیدم : The lake house جالب بود ، خوشم اومد از پیچیدگیِ فیلم The paperboy 2012 اولاش خوب بود ، بازی نیکول کیدمن خیلی جالب بود و نقشی که بهش داده بودن آخراش خیلی ناجور بکش بکش شد، اصن از وقتی هیلاری (متهم به قتل) آزاد شد، فیلم خشونت ناک شد شب ساعت 2:30 تموم شد فیلم، قلبم تو دهنم بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یارو روانی بود رسما من تو کل فیلم شک داشتم که نیکول باشه خیلی فیلم بدی بود از وسطاش ندیدم 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ Forrest Gump 1994 :hapydancsmil: عاشق شخصیت تام هنکسم در کل فیلم، با اون مدل حرف زدنش ، مخصوصا وقتی میخواست بگه OK توصیه می کنم حتما ببینیدش، خیلی فیلم قشنگیه 8 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ فیلم Taboo سال 1999 کارگردان: ناگیسا اوشیما بالاخره این فیلمو پیدا کردم. عجیب بود خیلی. 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ من تعریف Dexter رو زیاد شنیده بودم از دوستام، دیروز نشستم 2 قسمت اول سیزن 1 ش رو دیدم .... چقد ناجور آدم می کشتن کسی هست اینجا دیده باشه Dexter رو ؟! می خوام بدونم قشنگه که ادامه بدمش یا نه ؟ چون 7 تا سیزنه (تا الان) ، اگر قشنگ نیس نبینمش، کلی چیز میزِ دیگه میشه دید به جاش 5 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ ایرانی : لطفا مزاحم نشوید خارجی : Pulp Ficton 8 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ من تعریف Dexter رو زیاد شنیده بودم از دوستام، دیروز نشستم 2 قسمت اول سیزن 1 ش رو دیدم .... چقد ناجور آدم می کشتن کسی هست اینجا دیده باشه Dexter رو ؟! می خوام بدونم قشنگه که ادامه بدمش یا نه ؟ چون 7 تا سیزنه (تا الان) ، اگر قشنگ نیس نبینمش، کلی چیز میزِ دیگه میشه دید به جاش به نظرم ادامه نده فائزه جان هم اعصابت میریزه بهم هم خسته ت میکنه میدونی اصلا چند فصله؟ بدبختی طرفداراش بیشتر از منتقداشن .این خواهرشم منو کشته با این دوست پسر گرفتناش 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ به نظرم ادامه نده فائزه جان هم اعصابت میریزه بهم هم خسته ت میکنه میدونی اصلا چند فصله؟ بدبختی طرفداراش بیشتر از منتقداشن .این خواهرشم منو کشته با این دوست پسر گرفتناش بشین سریال فرنچ ببین واقعا معرکه س ای وای من اینو مثلا واسه تو زدم فائزه:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده