shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ حالا ... کــــه آمــــدهای... چتــــرتـــــــ را ... ببنــــــــد... در ایـــــــوان ایـــــن خــانــــــه ... جـــز مهربـــــانی نمـــیبــــــارد ...!! 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ بر تنِ زبرِ این کاغذ کاهی چه نویسم که نازکی خاطرت را نیازارد؟ خواستم گِله ای کنم اما ... فراموشش کن حالت خوب است؟!.... 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ گـــوش اگـــر ... گــوش تـــو ... و.. نـــالـــه اگـــر .. نـــالــه من .. ان چــــه البتـــه ... بــه جـــایی نــرســـد... فریـــاد استـــ ... 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ دیـــوانه نمی گــویــد دوستتـــ دارمـــ .. دیــوانه می رود .. همـــه دوست داشتــن را... بــه هــر زحمتـــی .. از هـــر دری .. جمــع می کنـــد... می زنـــد زیــر بغـــل .. می ریــزد پــای کســـی کــه ... قـــرار نیستـــ بفهمـــد .. دوستـــش دارد ... 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بــــه ... بــــــاران بـــی امـــــان ... بــــــگو : دل اگــــــر دل باشـــــد ... آبــــــ .. از آســـــیاب ... علاقــــــه اش .. نمــــی افـــــتد... 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بافه های رویایم را... آنچنان بلند به هم می تنم... تا بتوانم از اعماق خیال... به بلندای واقعیت بکشانمت... 3 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ گل من گاهی بداخلاق و کم حوصله و مغرور بود اما ماندنی بود . .. این بودنش بود که او را تبدیل به گل من کرده بود . . . 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ آمدی جانم به قربانت ولی ناشتا چرا ؟ ما که صبحانه نداریم ، پس گشنه بمان ... . . . خوب بید !!! 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ اما من، بہ دانستن از تو نیازمندم، دریغ مکن. بگو ھرلحظہ کجایی،چہ میکنی؟ تا بدانم آن لحظہ کجا باشم،چہ کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ آشفتگی دارد غوغا می کند در لا به لای نبودنت... به جای اینکه دور و برم خلوت شود.... شلوغ شده... شاید یادم برود محبت تو... 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ بهانه های دنیا تو را از یادم نخواهد برد من تو را در قلبم دارم نه در دنیا .... 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ به آنان که به شوریده حالی ات می خندند بگو اگر راست می گویند یک آیه مانند چشمانش بیاورند...! 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ افسانه ها را رها کن... دوری و دوستی کدام است؟ فاصله هایند که دوستی را میبالند... تو اگر نباشی ، دیگری جایت را میگیرد... به همین سادگی... 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ چه بگویم برایت از دلتنگی هایم؟ از نا گفته هایم؟ یا از ذوق بی حدو اندازه ام از شکوه نگاه پر مهرت که مرا دمی میمیراند و دوباره دگرگون می سازد و دمی مرا زنده میکند و عشق تو را نثارم 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ اصلاً میآیی خورشید را پس بفرستم برای خدا و تو ببينی که حضورت کافیست؟ 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه ساده اما زیبا دل باختیم چه زود و با یک نگاه اما هیچ چیز محکمی هم جلودار این دوست داشتن بین من و تو نیست می خواهمت می خواهی مرا اما غرور را چه کنیم؟ کلمه ی جالب غرور با آن محتوای پوچ نمی گذارد حتی نگاههایمان , چه برسد به نفسهایمان به هم نزدیک شوند تمام گلایه ام از غرور است ای غرور تا عمر دارم نفرینت می کنم 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حوالی ساعت التماس ! همسفر خوابم باش... وسوسه صرف لب هایت / چنگ مو هایت / لمس احساست را ... به خوابم ببخش ... ... مدت هاست ، تو را کم دارد این تن ... 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فراموش کردنت برایم مثل آب خوردن بود .. از همان آب هایی که میپرد توی گلو و سالها سرفه میکنیم .. 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مـی گـــویــنــد ســـــاده ام ! مـی گــویـــنـــد تــــو مــــرا بــا یــکـــــ جـمـــــلـــه ... یــکـــــ لـبــــخــنـــد ... بــه بــازی مـی گـیــــری ! مـی گـــویـنــــد تـــرفـنــدهـــایـتــــــ ـ ، شــیـطـنــت هــــایـتــــــــ ... و دروغ هـــایــتــــــ را نـمــی فـهـمــــم ! مـی گــویـنـــد ســــاده ام ... امــا تـــــو ایـن را بــاور نـکــن ! مــــن فـــــقــــــط دوســـتـــت دارم ... هـمــیــــــن ! و آنــــهــا ایــــن را نــمــی فــــهـمـنــــد ...!!! 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اما با این همه تقصیر من نبود ... که با این همه امید قبولی در امتحان سادهْ تو رد شدم ... اصلاً نه تو ، نه من ! تقصیر هیچ کس نیست... از خوبی تو بود که من بد شدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده