shirin.agro 6340 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 حالا ... کــــه آمــــدهای... چتــــرتـــــــ را ... ببنــــــــد... در ایـــــــوان ایـــــن خــانــــــه ... جـــز مهربـــــانی نمـــیبــــــارد ...!! 4
shirin.agro 6340 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 بر تنِ زبرِ این کاغذ کاهی چه نویسم که نازکی خاطرت را نیازارد؟ خواستم گِله ای کنم اما ... فراموشش کن حالت خوب است؟!.... 3
shirin.agro 6340 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 گـــوش اگـــر ... گــوش تـــو ... و.. نـــالـــه اگـــر .. نـــالــه من .. ان چــــه البتـــه ... بــه جـــایی نــرســـد... فریـــاد استـــ ... 4
shirin.agro 6340 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 دیـــوانه نمی گــویــد دوستتـــ دارمـــ .. دیــوانه می رود .. همـــه دوست داشتــن را... بــه هــر زحمتـــی .. از هـــر دری .. جمــع می کنـــد... می زنـــد زیــر بغـــل .. می ریــزد پــای کســـی کــه ... قـــرار نیستـــ بفهمـــد .. دوستـــش دارد ... 4
shirin.agro 6340 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 بــــه ... بــــــاران بـــی امـــــان ... بــــــگو : دل اگــــــر دل باشـــــد ... آبــــــ .. از آســـــیاب ... علاقــــــه اش .. نمــــی افـــــتد... 4
shirin.agro 6340 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 بافه های رویایم را... آنچنان بلند به هم می تنم... تا بتوانم از اعماق خیال... به بلندای واقعیت بکشانمت... 3
shirin.agro 6340 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 گل من گاهی بداخلاق و کم حوصله و مغرور بود اما ماندنی بود . .. این بودنش بود که او را تبدیل به گل من کرده بود . . . 4
bpcom 10070 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 آمدی جانم به قربانت ولی ناشتا چرا ؟ ما که صبحانه نداریم ، پس گشنه بمان ... . . . خوب بید !!! 4
sweetest 4756 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 اما من، بہ دانستن از تو نیازمندم، دریغ مکن. بگو ھرلحظہ کجایی،چہ میکنی؟ تا بدانم آن لحظہ کجا باشم،چہ کنم؟ 4
sam arch 55879 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 آشفتگی دارد غوغا می کند در لا به لای نبودنت... به جای اینکه دور و برم خلوت شود.... شلوغ شده... شاید یادم برود محبت تو... 4
bpcom 10070 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 بهانه های دنیا تو را از یادم نخواهد برد من تو را در قلبم دارم نه در دنیا .... 5
*Polaris* 19606 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 به آنان که به شوریده حالی ات می خندند بگو اگر راست می گویند یک آیه مانند چشمانش بیاورند...! 7
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2012 افسانه ها را رها کن... دوری و دوستی کدام است؟ فاصله هایند که دوستی را میبالند... تو اگر نباشی ، دیگری جایت را میگیرد... به همین سادگی... 5
*mini* 37778 ارسال شده در 14 تیر، 2012 چه بگویم برایت از دلتنگی هایم؟ از نا گفته هایم؟ یا از ذوق بی حدو اندازه ام از شکوه نگاه پر مهرت که مرا دمی میمیراند و دوباره دگرگون می سازد و دمی مرا زنده میکند و عشق تو را نثارم 4
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2012 اصلاً میآیی خورشید را پس بفرستم برای خدا و تو ببينی که حضورت کافیست؟ 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 20 تیر، 2012 چه ساده اما زیبا دل باختیم چه زود و با یک نگاه اما هیچ چیز محکمی هم جلودار این دوست داشتن بین من و تو نیست می خواهمت می خواهی مرا اما غرور را چه کنیم؟ کلمه ی جالب غرور با آن محتوای پوچ نمی گذارد حتی نگاههایمان , چه برسد به نفسهایمان به هم نزدیک شوند تمام گلایه ام از غرور است ای غرور تا عمر دارم نفرینت می کنم 4
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2012 حوالی ساعت التماس ! همسفر خوابم باش... وسوسه صرف لب هایت / چنگ مو هایت / لمس احساست را ... به خوابم ببخش ... ... مدت هاست ، تو را کم دارد این تن ... 5
Ssara 14641 ارسال شده در 29 تیر، 2012 فراموش کردنت برایم مثل آب خوردن بود .. از همان آب هایی که میپرد توی گلو و سالها سرفه میکنیم .. 4
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2012 مـی گـــویــنــد ســـــاده ام ! مـی گــویـــنـــد تــــو مــــرا بــا یــکـــــ جـمـــــلـــه ... یــکـــــ لـبــــخــنـــد ... بــه بــازی مـی گـیــــری ! مـی گـــویـنــــد تـــرفـنــدهـــایـتــــــ ـ ، شــیـطـنــت هــــایـتــــــــ ... و دروغ هـــایــتــــــ را نـمــی فـهـمــــم ! مـی گــویـنـــد ســــاده ام ... امــا تـــــو ایـن را بــاور نـکــن ! مــــن فـــــقــــــط دوســـتـــت دارم ... هـمــیــــــن ! و آنــــهــا ایــــن را نــمــی فــــهـمـنــــد ...!!! 2
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2012 اما با این همه تقصیر من نبود ... که با این همه امید قبولی در امتحان سادهْ تو رد شدم ... اصلاً نه تو ، نه من ! تقصیر هیچ کس نیست... از خوبی تو بود که من بد شدم 2
ارسال های توصیه شده