*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ نه این شمع روشن نه من که خواب ندارم هیچ چیز به یاد تو نیست ...! 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ من هنوز تو را دارم ! گاهی که دلم به اندازه ی تمام غروبها می گیرد ... چشمهایم را فراموش می کنم ... اما دریغ که گریه ی دستانم نیز مرا به تو نمی رساند ...! 8 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ابر ... قطره ... آب ... باران ... بخار ... و باز ابر ! این یعنی ... باز به تو خواهم برگشت ...! 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ زمان برای زیادی ها چه زیاد ... و برای آنانکه بودنشان تا مرز نبودن کم ، چقدر کم ! کاش می توانستم از یادها سپری سازم برای سپری کردن این روزهای ... ! 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ موجي در اوج بالا آمد ... از سرم گذشت ... به دريا بازگشت ... و من بيشتر در ماسه ها فرو رفتم ...! 5 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ ای رفته ز دل ، رفته ز بر ، رفته ز خاطر بر من منگر ، تاب نگاه تو ندارم بر من منگر ، زانکه به جز تلخی اندوه در خاطر از آن چشم سیاه تو ندارم ای رفته ز دل ، راست بگو ! بهر چه امشب با خاطره ها آمده ای باز به سویم ؟ گر آمده ای از پی آن دلبر دلخواه من او نیم ، او مرده و من سایه ی اویم ...! 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ در این هوای سوزان بارانی ام اینجا تنها .... . . . بی تو .... 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ [h=3]بی تفاوت باش به جهنم…!مگر دریا مرد از بی بارانی؟؟[/h] 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ اين روزها ، آب وهواي دلم باراني ست ، آنقدرکه رختهاي دلتنگيم را ، فرصتي براي ،خشک شدن نيست.... 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ گل داده درخت همسایه گل کرده خیالبافی من نیز ! (عمران صلاحی) 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ بعضــی اشــکهــــا هستند بــــی دلیل بـــی بهانـــه یـــک دفعـــه نصفه شبــی عــجــیــب ، آدم را آرام مـیکنند.... 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ آسمان بارانی است اشك من هم جاری است شاید این ابر كه می نالد و می گرید از درد من است آخری اخر ابر هم - از دلم با خبر است شاید او می داند كه فرو خوردن اشك قاتل جان من است من به زیر باران از غم و درد خودم می نالم اشك خود را كه نگه می دارم با یه بغض كهنه من رهایش كردم باز زیر باران من به زیر باران اشكها می ریزم همگان در گذرند باز بی هیچ تامل در من سر به سوی آسمان می سایم؛ من نمی دانم... صورتم بارانی است یا آسمان بارانی است 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ نـیمـکتِ بـا هـم بودنمـان تنـهاسـت مـن دل نـشستـن نـدارم ، تــو دلـیـل نـشستـن... 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ باران از من كه زير پنجره ايستاده ام طرحي عاشقانه ترسيم مي كند بعدها مي فهمم زني در قاب پنجره آن ساعت بالاي سرم مضطرب ايستاده بود با خود مي گويم زن جوان براي چه گريه مي كرده وقتي باران خيالي به من نداشته و تنها بي پناهي مرا زير پنجره ي او فرض كرده است؟ 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ با خود برد تمام قرارهایمان را ، باد پاییزی. حالا من مانده ام و بی قراریهایم . (مهدی پویا ) 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ گونه هایم خیس از بهانه ی بی تو بودن نگاه کن به صورتم این باران بند نمی آید فریبا مرتضایی 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ دارد باران می بارد و داغ تنهایی ام تازه می شود! نگو که نمی آیی نگو مرا همسفر دشت آسمان نیستی از ابتدای خلقت سخن از تنها سفر کردن نبود قول داده ای باز گردی از همان دم رفتنت تمام لحظه های بی قرار را بغض کرده ام و هر ثانیه که می گذرد روزها به اندازه هزار سال از هم فاصله می گیرند 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ باز باران آمد از هوا یا ز دو چشم خیسم؟ نیک بنگر! چه تفاوت دارد . . 4 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ [h=2][/h] گلوله نمی دانست تفنگ نمی دانست شکارچی نمی دانست پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد ... خدا که می دانست ... نمی دانست؟ 4 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ به اندازه، خورشید به اندازه، باران نگاهت نگاهت نگاهت نگاهت. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده