mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ ما هم تا شب سوالا های خودمون رو میزاریماز حالا وقت دارین که نرمش کنید تیم hero stars قربون داداش حال کردم؟ لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ تیم مخرب از الان تخریب شده شاهنامه اخرش خوشه اقای مدیر کل به نظر من انصراف بدید بهتره چون درست نیست که مدیر کل سایت همون دور اول حذف شه:w127: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ شاهنامه اخرش خوشه اقای مدیر کلبه نظر من انصراف بدید بهتره چون درست نیست که مدیر کل سایت همون دور اول حذف شه:w127: اشکال نداره مهران جان اگر هم حذف شد میزاریمش داور وایسه که دلش تنگ نشه واسه مسابقه:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ من نمیگم دیگه... خودتون میدونید دیگه....تیم فقط (hero stars) :w127::eyepopping::sorry:mehranrezaeian@yahoo.com لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ اشکال نداره مهران جان اگر هم حذف شد میزاریمش داور وایسه که دلش تنگ نشه واسه مسابقه:icon_pf (44): :w127::eyepopping::sorry:mehranrezaeian@yahoo.com هادی جان باید برای heida هم یه فکری بکنیم تا اون بنده خدا افسرده نشه لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ hilda رو هم میزاریم تا امتیازایی رو که ما گرفتیم رو بشمره تا بیکار نباشه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ هادی جان باید برای heida هم یه فکری بکنیم تا اون بنده خدا افسرده نشه بهشون میگم از شما سوال حافظه و روخونی انگلیسی بپرسند لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ این پسر ایرانی رو کسی ندیده بیچاره از ترسش معلوم نیست کجا در رفته:ws28: تنها پسران بد میمانند لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ بهشون میگم از شما سوال حافظه و روخونی انگلیسی بپرسند می خواست ببینه شما حواستون هست یا نه که خدا رو شکر حواستون بود. من میگم که نمی خواد بهشون چیزی بگی چون پس فردا که ببازن میان یقه شما رو میگیرن.... از ما گفتن بود لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ دوستان تو اون یکی تاپیک اسپم نکنید. بعد از اینکه جوابا گذاشته شد، البته تا یه هفته واسه جواب دادن وقت هست. اگر جواب غلط یا درست بود لازم نیست بگین که جواب درسته یا غلطه بعد از یه هفته جوابا رو بدین. فقط اگر ناقص جواب داده شده بود بگین کامل نیست. اگر کاربری تو اون تاپیک اسپم زیاد بکنه، از گروهش یه امتیاز کم میکنیم :167: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ دوستان تو اون یکی تاپیک اسپم نکنید.بعد از اینکه جوابا گذاشته شد، البته تا یه هفته واسه جواب دادن وقت هست. اگر جواب غلط یا درست بود لازم نیست بگین که جواب درسته یا غلطه بعد از یه هفته جوابا رو بدین. فقط اگر ناقص جواب داده شده بود بگین کامل نیست. اگر کاربری تو اون تاپیک اسپم زیاد بکنه، از گروهش یه امتیاز کم میکنیم :167: با ما بودا هی میگم اسپم نکنید کیه که گوش بده پس کلا یه بار سوالات در یک هفته مطرح میشه دیگه:smiley (18): دیگه نیازی به سوال جواب نیست لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ گوگل اطلاعیه صادر کرده میگه که به مدیر سایتتون بگید دست از سر سرچ برداره جوابا توش نیست 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ گوگل اطلاعیه صادر کرده میگه که به مدیر سایتتون بگید دست از سر سرچ برداره جوابا توش نیست :ws28: :ws28: لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ بهشون میگم از شما سوال حافظه و روخونی انگلیسی بپرسند :w127: برو................:eyepopping: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ ادمین ما یه ناظر بر مسابقه میخواییییممممم که سوالا و جوابهارو بسنجه که اینجوری علاف نشیم ... یکی که سوالارو از نظر عمومی بودن و همین طور سوال منطقی رو انتخاب کنه نه این که دو ساعت بریم دنبالش بفهمیم سوال چند جوابس لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ 2- معیارهای بافت فرسوده چیست و انواع روش های برخورد با این بافت ها چه می باشد؟ خداييش اين سوال جز اطلاعات عمومي محسوب ميشه؟!!! سوال عمومي بايد طوري باشه كه تمام رشته ها بطور مساوي شانس جواب دادن بهشو داشته باشن اين سوال تابلوئه سوال تخصصي شهرسازيه حالا باز اگه قسمت دومش نبود يه چيزي !!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ آره خداییش الان عوض میکنم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ این چه سوالایی هست که گروه های دیگه میدن سوال مثل مدیر کل بدین اصلا احتیاج به فکر کردن نداشت لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ گوگل اطلاعیه صادر کرده میگه که به مدیر سایتتون بگید دست از سر سرچ برداره جوابا توش نیست :ws28: خیلی خوب بود . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده