Matin H-d 18145 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 یعنی تو هم تو مسابقه هستی؟ e مگه بهت نگفتن... من اولین تیمم و اولین برنده:vahidrk: حالا زیاد خودتو ناراحت نکن حالا یه رحمی میکنم بتونی سوالامو بخونی:smiley (18):
*mini* 37778 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 حالا زیاد خودتونو تحویل نگیرین....منو کیمیا قراره یه جال گیری همگانی داشته باشیم واستون با سوالاتمون....مگه نه کیمیا:ws2:
Valentina 13664 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 یکی من و تحویل نمیگیره! :there: خب برو به اونایی که یه نفرن پیشنهاد بده و تیم تشکیل بده دیگهه :girl_in_dreams:
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 mr.abooli هادی ناصح من موندم این تیما با چه انگیزه ای میخوان تو مسابقه شرکت کنن شبا شام زیاد میخورن، خواب می بینن، میان اینجا کل کل الکی می کنن فقط از الان برین نذر کنین که لا اقل تا فینال بهمون نخورین که دوم بشین
*Polaris* 19606 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 من موندم این تیما با چه انگیزه ای میخوان تو مسابقه شرکت کنن شبا شام زیاد میخورن، خواب می بینن، میان اینجا کل کل الکی می کنن فقط از الان برین نذر کنین که لا اقل تا فینال بهمون نخورین که دوم بشین
soheiiil 24251 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 من ندفعه پیش شرکت کردم با چیزفکر ...تنهایی دوتا تیمو نفله کردم .....کلا در سطح من نیست این مسابقات .....میدونو میدم به جوونا:دی
kimia 4172 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 حالا زیاد خودتونو تحویل نگیرین....منو کیمیا قراره یه جال گیری همگانی داشته باشیم واستون با سوالاتمون....مگه نه کیمیا:ws2: حالا نگو روحیشون خراب میشه
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2010 من ندفعه پیش شرکت کردم با چیزفکر ...تنهایی دوتا تیمو نفله کردم .....کلا در سطح من نیست این مسابقات .....میدونو میدم به جوونا:دی :jawdrop: آره یه نفره بودی. ولی اون که نصفه کاره موند به خاطر شرکت نکردن بعضی از تیما همون یه تیم رو فقط بردی تازه اونم دقیقاً یادم نیست بردی یا نه
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: wise moon اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 mr.abooli هادی ناصح
hilda 13376 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 واقعا من نمیدونم جایی واسه کل کل مونده اخه؟ همه چیز مثل روز روشنه.... منو محمد میبریم و تموممممممممممم.....:girl_in_dreams: شما هابرین سوت بزنین که حوصلتون سر نره ---- > اینجوری....
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2010 واقعا من نمیدونم جایی واسه کل کل مونده اخه؟همه چیز مثل روز روشنه.... منو محمد میبریم و تموممممممممممم.....:girl_in_dreams: شما هابرین سوت بزنین که حوصلتون سر نره ---- > اینجوری.... به این میگن هم تیمی :icon_pf (17):
hilda 13376 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 به این میگن هم تیمی :icon_pf (17): نوکرتم خجالتم نده..... هم تیمی پایتم خفنننننننننننننننننن :aghosh:
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 سیلاااااااااااام توجه ...............توجه:jawdrop::jawdrop::jawdrop: پسران بد می ایند مهندس خوش فکر & مجتبی خود را برای شگفتی آماده کنید
pme 3474 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 منم اطلاعات عموميم خوبه...حل جدولم استادم نميشه يه مسابقه ي حل جدولم بذارين؟ (نمي خواد خودم ميذارم) هم اكنون نيازمند هم تيمي هستم
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: wise moon اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris*[/url] و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: پسران بد اعضا: ( مهندس خوش فکر و MOJTABA 77 ) کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion sih092 ricardo mr.abooli هادی ناصح pme
ارسال های توصیه شده