Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ یعنی تو هم تو مسابقه هستی؟ e مگه بهت نگفتن... من اولین تیمم و اولین برنده:vahidrk: حالا زیاد خودتو ناراحت نکن حالا یه رحمی میکنم بتونی سوالامو بخونی:smiley (18): لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ حالا زیاد خودتونو تحویل نگیرین....منو کیمیا قراره یه جال گیری همگانی داشته باشیم واستون با سوالاتمون....مگه نه کیمیا:ws2: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ یکی من و تحویل نمیگیره! :there: خب برو به اونایی که یه نفرن پیشنهاد بده و تیم تشکیل بده دیگهه :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 mr.abooli هادی ناصح من موندم این تیما با چه انگیزه ای میخوان تو مسابقه شرکت کنن شبا شام زیاد میخورن، خواب می بینن، میان اینجا کل کل الکی می کنن فقط از الان برین نذر کنین که لا اقل تا فینال بهمون نخورین که دوم بشین لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ اسم گروهمون wise moon:w70::icon_pf (17): لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ من موندم این تیما با چه انگیزه ای میخوان تو مسابقه شرکت کنن شبا شام زیاد میخورن، خواب می بینن، میان اینجا کل کل الکی می کنن فقط از الان برین نذر کنین که لا اقل تا فینال بهمون نخورین که دوم بشین لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ من ندفعه پیش شرکت کردم با چیزفکر ...تنهایی دوتا تیمو نفله کردم .....کلا در سطح من نیست این مسابقات .....میدونو میدم به جوونا:دی لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ حالا زیاد خودتونو تحویل نگیرین....منو کیمیا قراره یه جال گیری همگانی داشته باشیم واستون با سوالاتمون....مگه نه کیمیا:ws2: حالا نگو روحیشون خراب میشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ من ندفعه پیش شرکت کردم با چیزفکر ...تنهایی دوتا تیمو نفله کردم .....کلا در سطح من نیست این مسابقات .....میدونو میدم به جوونا:دی :jawdrop: آره یه نفره بودی. ولی اون که نصفه کاره موند به خاطر شرکت نکردن بعضی از تیما همون یه تیم رو فقط بردی تازه اونم دقیقاً یادم نیست بردی یا نه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: wise moon اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 mr.abooli هادی ناصح لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ واقعا من نمیدونم جایی واسه کل کل مونده اخه؟ همه چیز مثل روز روشنه.... منو محمد میبریم و تموممممممممممم.....:girl_in_dreams: شما هابرین سوت بزنین که حوصلتون سر نره ---- > اینجوری.... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ ما همیشه برنده ایم:smiley (18): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ واقعا من نمیدونم جایی واسه کل کل مونده اخه؟همه چیز مثل روز روشنه.... منو محمد میبریم و تموممممممممممم.....:girl_in_dreams: شما هابرین سوت بزنین که حوصلتون سر نره ---- > اینجوری.... به این میگن هم تیمی :icon_pf (17): لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ به این میگن هم تیمی :icon_pf (17): نوکرتم خجالتم نده..... هم تیمی پایتم خفنننننننننننننننننن :aghosh: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سیلاااااااااااام توجه ...............توجه:jawdrop::jawdrop::jawdrop: پسران بد می ایند مهندس خوش فکر & مجتبی خود را برای شگفتی آماده کنید لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ منم اطلاعات عموميم خوبه...حل جدولم استادم نميشه يه مسابقه ي حل جدولم بذارين؟ (نمي خواد خودم ميذارم) هم اكنون نيازمند هم تيمي هستم لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ آخی... دارید هی به خودتون روحیه میدید؟! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: wise moon اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris*[/url] و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: پسران بد اعضا: ( مهندس خوش فکر و MOJTABA 77 ) کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion sih092 ricardo mr.abooli هادی ناصح pme لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده