Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ واقعا که چه اعتماد به نفسایی دارن مردم.....:girl_in_dreams: :ws17: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ بذار فعلاً خوش باشن. 10 روز دیگه که مسابقه شروع شد ببینیم کی میخواد بیاد کل کل کنه ای بابا...10 روز دیگه که من امتحانام شزوع میشههه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ ای بابا...10 روز دیگه که من امتحانام شزوع میشههه اول ماه بعد شروع میشه دیگه. می بینم که با ورود hero stars بچه ها کم کم از ترسشون دارن کناره گیری میکنن :1238: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ اول ماه بعد شروع میشه دیگه.می بینم که با ورود hero stars بچه ها کم کم از ترسشون دارن کناره گیری میکنن :1238: :banel_smiley_4: من تا 9 آذر امتحان دارم ولی میااااممممم :w00: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: من تا 9 آذر امتحان دارم ولی میااااممممم :w00: الکی وقتت رو واسه اومدن تلف نکن. هم امتحاناتو خراب میکنی هم اینکه آخرش چه بیای چه نیای حذف میشی. فرقی نداره که لا اقل حواست به اون امتحانات باشه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ جمع کنید برید...من و هدا هستیم...شما نگران تاپیک نباشید لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ الکی وقتت رو واسه اومدن تلف نکن. هم امتحاناتو خراب میکنی هم اینکه آخرش چه بیای چه نیای حذف میشی. فرقی نداره که لا اقل حواست به اون امتحانات باشه :167::167::167: میبینیم کی میبازههه :w00: من حذف نمیشممممممممم :w00: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ هر کی تو این مسابقه شرکت کنه توسط گروهی ناشناس ترور میشه:guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ هر کی تو این مسابقه شرکت کنه توسط گروهی ناشناس ترور میشه:guntootsmiley2: بابا تو برو چاییه قهوس چیه، همونو بخور. بیا: :mornincoffee: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ بابا تو برو چاییه قهوس چیه، همونو بخور. بیا: :mornincoffee: شهرساز خیلی به فنجونم گیر میدیاا.....مواظب خودت باش خلاصه! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ حریف میطلبم؟:167: مگه شما هم تو مسابقه هستی خوبه چه حریفای ضعیفی داریم شهرساز خیلی به فنجونم گیر میدیاا.....مواظب خودت باش خلاصه! شهرساز چیه؟ 3شهرساز :w00: ما 3نفریم من به فنجون تو گیر ندادم، فنجون تو گیر داده به انجمن. چی شده نکنه شکسته حالا دست به هفت تیر شدی + :mornincoffee: = :imoksmiley: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ مگه شما هم تو مسابقه هستی خوبه چه حریفای ضعیفی داریم بخند وقت گریه هم میرسه جوجه رو آخر پاییز میشمرن لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ اخی نازیا.. شقده امیدفارن:Laie_28: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ مگه شما هم تو مسابقه هستی خوبه چه حریفای ضعیفی داریم حالا اشکال نداره بعده مسابقه عنوان برنده رو میدم به تو بین خودمون میمونه نگران نباش:ws2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ بخند وقت گریه هم میرسه جوجه رو آخر پاییز میشمرن به آخر پاییز نمیرسه. همین اول آذر مشخص میشمارن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ اخی نازیا.. شقده امیدفارن:Laie_28: یعنی تو هم تو مسابقه هستی؟ لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ به آخر پاییز نمیرسه. همین اول آذر مشخص میشمارن آرزو بر جوانان عیب نیس . .. ... حالا خواستی بهم بگو یواشکی به نفعت کنار میکشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده