میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ چه سرعت عملی در جواب دادن!!! خوب تالار ریاضی هم راکده .... نباید که بر داشتش! البته الان لینک تالار جنگ رو دیدم...خوبه امیدوارکنندس. فقط چه ربطی به مهندسی داره نفهمیدم! ریاضی هم مثل همین نظامی زیر تالار شده دیگه تالار مستقل نیست 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ خب نه ریاضی برداشته شده نه صنایع نظامی جفتشون زیرمجموعه شدن. از اونجایی که صنایع نظامی رو نوعی صنعت میدونیم و مرتبط با رشته هایی مثل مکانیک اونجا گذاشته شده. قبلاً هم که تالار بود جز تالارهای فنی و مهندسی بود. 1 لینک به دیدگاه
Field Marshal Mis@m 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ توی انجمن تالاری هست با نام مهندسی فضای سبز ( زمان ما میگفتن مهندسی آبیاری گیاهان دریایی!!!) .... بهر حال این تالار با داشتن 250 تا پست صاحب استقلال و زیر تالار شده اونوقت تالار نظامی با بیشتر از 1000 تا پست شده زیر مجموعه!!! فکر میکنم وقتشه که به تالار نظامی یه پادگان مناسب اختصاص پیدا کنه! وگرنه کودتا میشه ها!!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ میثم جان، تالار صنایع نظامی هم تا چند ماه پیش مستقل بود و یه پادگان مستقل واسش در نظر گرفته شده بود. که البته بعد از رفتن مدیر تالار، به حالت رکود در اومد. با توجه به فعالیت مجدد آن با حضور شما، شاید باز هم شاهد پیشرفت دوباره تالار باشیم و احتمالاً باز هم به صورت تالاری مجزا به فعالیت خودش ادامه بده. لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ آقا من می خام تصویر متحرک بزارم در امضام ولی نمیشه خیلی از کاربرا رو دیدم که امضای متحرک دارند 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ کیا دارن به غیر از مدیرا و همکارای مدیر؟ 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ کیا دارن به غیر از مدیرا و همکارای مدیر؟ خب مام ميخايم ... من چند بار خواستم امضامو تغييربدم ويه چيزايي براش اضاف كنم اخطار آورده؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ کیا دارن به غیر از مدیرا و همکارای مدیر؟ دارند همین کاربرای معمولی رو خودم دیدم...دارند... 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ آق مؤدؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤر ؟ این تالار کامپیوتر چرا اینجوریه ؟ :imoksmiley: سگ صاحابش رو نمیشناسه بخش بندیهای کاملا بیربط :pichak29: مطالب بی ربطتر . . . .. . 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آق مؤدؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤر ؟ این تالار کامپیوتر چرا اینجوریه ؟ :imoksmiley: سگ صاحابش رو نمیشناسه بخش بندیهای کاملا بیربط :pichak29: مطالب بی ربطتر . . . .. . سلام. بابا یه خورده محترمانه تر خب پیشنهاد خودتون چیه؟ واسه بخش بندی و مطالب و اینا میگم. 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام. بابا یه خورده محترمانه تر خب پیشنهاد خودتون چیه؟ واسه بخش بندی و مطالب و اینا میگم. ببخشید من هنوز تو شوکم :imoksmiley: باشه عرض میکنم خدمتتون :w139: 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آق مؤدؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤر ؟ این تالار کامپیوتر چرا اینجوریه ؟ :imoksmiley: سگ صاحابش رو نمیشناسه بخش بندیهای کاملا بیربط :pichak29: مطالب بی ربطتر . . . .. . موافقم البته یه کم محترمانه تر هه البته به صورت کل فعالیت توی بخش کامپیوتر خیلی کمه ک امیدوارم به بخش بندی درست بهتر بشه مرسی. 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ بابا تصویر متحرک میخواین چیکار بذارین دیال آپیها هم راحت استفاده کنن از فروم دیگه ! تصاویر متحرک باعث افت سرعت و لود صفحات میشن البته این کوچکترین اشکالشه 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ موافقم البته یه کم محترمانه ترهه البته به صورت کل فعالیت توی بخش کامپیوتر خیلی کمه ک امیدوارم به بخش بندی درست بهتر بشه مرسی. حالا لازم نبود شما هم اینو تکرار کنین یا اصلا میخواین یه بار هم از شما معذرت خواهی کنم !؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ حالا الان تو تاپیک زیر درباره همین بخش بندی تالار کامپیوتر بیاین نظر و پیشنهاد بدین دیگه. من خودم پیشنهادم رو دادم: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=4289&page=5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ حالا لازم نبود شما هم اینو تکرار کنینیا اصلا میخواین یه بار هم از شما معذرت خواهی کنم !؟ ریلکستر....شما جیب مارو نزنین معذرت خواهی پیشکشتون...:ws2: لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ کانتر پست تاالار "انجمن نواندیشان" خاموش بشه اگه پستهای این تالار شمارش نشن ، فعالیت کاربران هم کمتر میشه و در نتیجه تایپیکهای بامحتوا فرتی پائین نمیرن تو بخش آمار انجمن (اون پائین) !! و یا اصلا کلا پستهای این تالار تو بخش آمار دیده نشن ! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ کانتر پست تاالار "انجمن نواندیشان" خاموش بشه اگه پستهای این تالار شمارش نشن ، فعالیت کاربران هم کمتر میشه و در نتیجه تایپیکهای بامحتوا فرتی پائین نمیرن تو بخش آمار انجمن (اون پائین) !! و یا اصلا کلا پستهای این تالار تو بخش آمار دیده نشن ! پیشنهاد خوبیه البته فکر کنم فقط بخش مناسبت ها خاموش بشه و تو آمار پایین نباشه کافیه 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ پیشنهاد خوبیه البته فکر کنم فقط بخش مناسبت ها خاموش بشه و تو آمار پایین نباشه کافیه هرکدوم که آمار اسپمش بالاس 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ یه پیشنهاد نظرت چیه یه گروه توی فیسبوک بزنیم به اسم "انجمن نواندیشان ایران"؟!؟ خوبه؟؟؟ اینطوری هم یه تبلیغه و هم اینه توی فیسبوک هم هستیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده