هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۸۹ اگر می خواید به کسی بگید دوستش دارید، -در خیابانی بگید که دیگر از آن عبور نمی کنید -کنار درختی بگید که دیگر از کنارش نمی گذرید -روی نیمکتی بگید که دیگر روی آن نخواهید نشست -در کافه ای بگوید که دیگر به آنجا نخواهید رفت وگرنه دهنتان سرویس خواهد شد. 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ فروردین، ۱۳۹۰ ghablana be hame alaghamo ebraz mikardam yani dust dashtam ke mohebatam be hame nesar konam chn mitarsidam az ruzi ke mohebati bashe vali kasi nabashe ke bekham behesh ebraz konam. vali ghafel azinke ba zire pa leh shodane mohebatam dg ehsasi baram namunde 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ فروردین، ۱۳۹۰ منم نمیتونم در دنیای واقعی به کسی بگم دوستش دارم میگما ولی فقط به بچه ها برادر زاده هام یا بچه های دیگه ولی در دنیای مجازی و حتی توی اس ام اس به کسانی که دوستشون دارم میگم حتما خیلی سختمه که به کسی ابراز علاقه کنم و این بدترین درد زندگیمه ......... :w821: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ فروردین، ۱۳۹۰ معمولا زیاد :wubpink: بستگی به جنبه طرف داره 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ خرداد، ۱۳۹۰ تاپیک زیر خاکی آپ می کنییییییییییم 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ خرداد، ۱۳۹۰ اووووووووووووووووووووووووووو ... در حدی ابراز میکنم که میگن دیگه بسه .. حالمونو بهم زدی .. :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ خرداد، ۱۳۹۰ CodePlus گفته است: اووووووووووووووووووووووووووو ... در حدی ابراز میکنم که میگن دیگه بسه .. حالمونو بهم زدی .. :icon_pf (34): خب ديگه شورشو در نيار كه!!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ خرداد، ۱۳۹۰ خیلی زیاد میگم ......... اصلا هم مشکلی ندارم با گفتنش .......... قصد من هم از گفتنش این نیست که دارم پاچه خواری میکنم یا ذهنیت های منفی ......... واقعا میخوام دوست داشتنمو و حس واقعیمو ابراز کنم 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ خرداد، ۱۳۹۰ بستگی به حوصلم داره :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
tarannom 86 34 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر، ۱۳۹۰ بستگی به اون فرد داره که چقدر جنبه داشته باشه [/url] 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر، ۱۳۹۰ به هیچکسی تا حالا نگفتم جز بچه داداشم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مرداد، ۱۳۹۰ یه سری می دونید چی می گن: اواااااااااااااا حاک به سرم...حیا کن ...این حرفا چیهههههههههههه؟ 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مرداد، ۱۳۹۰ ابراز دوست داشتن و گفتنش خوبه خیلی خوب ولی برای آدمی که بفهمه.بتونه درکش کنه بعضی ها حتی دوست داشتن رو درک نمی کنن 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مرداد، ۱۳۹۰ S.Tabassom گفته است: ابراز دوست داشتن و گفتنش خوبه خیلی خوب ولی برای آدمی که بفهمه.بتونه درکش کنهبعضی ها حتی دوست داشتن رو درک نمی کنن آی گفتی....چند روز پیش یکی همچین حالمو گرفت...می خواستم بزنم تو دهنش :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مرداد، ۱۳۹۰ منم سعی میکنم علاقه ام رو با رفتارم به طرف مقابلم نشون بدم فکر کنم اینجوری پاچه خواریش کمتره 4 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من بعضیها جنبه ندارن بهشون ابراز علاقه کنی چون نسبت به قبل بی تفاوتتر میشن البته دلیلشو نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مرداد، ۱۳۹۰ چقدر یعنی چی؟درصد بگیم؟! به کسانی که واقعا دوستشون دارم ابراز میکنم هم حرفی هم عمل...بیشتر در عمل نشون میدم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مرداد، ۱۳۹۰ Bernabeo گفته است: خیلی ... در حدی که مثلا حال طرف بد میشه؟! 3 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مرداد، ۱۳۹۰ fo.roo.gh گفته است: در حدی که مثلا حال طرف بد میشه؟! میتونی از طرف بپرسی :167: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده