Ice Dream 472 ارسال شده در 24 آذر، 2012 من هيچكس رو دوست ندارم :icon_pf (34):چيكار كنم ؟؟؟ زندگيم شده فيلم سينمايي شده تلاش براي آرزوي كه هنوز خودم باورش ندارم هیچکس؟ حتی خونواده ت؟:icon_pf (34): 1
black banner 9103 ارسال شده در 24 آذر، 2012 هیچکس؟ حتی خونواده ت؟:icon_pf (34): نميدونم ...شايد آره 1
Ice Dream 472 ارسال شده در 24 آذر، 2012 نميدونم ...شايد آره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فوضولی نمی کنم دیگه 1
Army.of.onE 711 ارسال شده در 24 آذر، 2012 ما که یکی رو دوست داریم تا آخر خط(آخر خطی که دقیقا نمیدونم کجاست ولی هر چی باشه تا آخرشم پاش هستیم.) ولی نمیبینمش که بگم آقا!!! چقد میخوامت!! 3
Lean 56970 ارسال شده در 25 آذر، 2012 ما که یکی رو دوست داریم تا آخر خط(آخر خطی که دقیقا نمیدونم کجاست ولی هر چی باشه تا آخرشم پاش هستیم.) ولی نمیبینمش که بگم آقا!!! چقد میخوامت!! خیلی خواستم چیزی نگم ولی خب نشد خودش که نیس یه حبه قندی ، جای پایی ، ناخنی ، دستمال کاغذی متبرکی چیزی گیر بیار ارادتو نشون بده 3
Army.of.onE 711 ارسال شده در 25 آذر، 2012 خیلی خواستم چیزی نگم ولی خب نشد خودش که نیس یه حبه قندی ، جای پایی ، ناخنی ، دستمال کاغذی متبرکی چیزی گیر بیار ارادتو نشون بده گشتم نبود!!! راستی شما مگه میدونی من کی رو میگم؟ بی ربط نوشت:گاهی اوقات شیرینی زیاد موجب دلزدگی میشود. 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 25 آذر، 2012 گشتم نبود!!! راستی شما مگه میدونی من کی رو میگم؟ بی ربط نوشت:گاهی اوقات شیرینی زیاد موجب دلزدگی میشود. اگه گشتی نبود پس چرا کی رو دوس داری؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 25 آذر، 2012 متوجه نمیشم!!! گفتی که یکی رو دوس داری و تا آخرشم پاش وامیستی... بعدش تو پست بعدی گفتی گشتم نبود... پس وقتی گشتی نبود پس کی رو دوس داری؟ 2
Army.of.onE 711 ارسال شده در 25 آذر، 2012 گفتی که یکی رو دوس داری و تا آخرشم پاش وامیستی... بعدش تو پست بعدی گفتی گشتم نبود... پس وقتی گشتی نبود پس کی رو دوس داری؟ نه نه اشتباه متوجه شدی تو پست قبلی این دوستمون patriot گفت میگشتی یه حبه قندی ناخنی جورابی لنگه دمپایی چیزی پیدا میکردی واسه تبرک منم گفتم گشتم ولی نبود. 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 25 آذر، 2012 نه نه اشتباه متوجه شدی تو پست قبلی این دوستمون patriot گفت میگشتی یه حبه قندی ناخنی جورابی لنگه دمپایی چیزی پیدا میکردی واسه تبرک منم گفتم گشتم ولی نبود. حالا کیو دوس داری؟:gnugghender: من که غریبه نیستم به من بگو... 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 25 آذر، 2012 سلام. به نظر من باید دوست داشتنمون رو بگیم. من خودم به همه میگم که چقدر دوسشون دارم. اما خوب یه وقتایی خیلیا دوست داشتنو درک نمیکنن چون ذهنشون بیماره 3
Mahnaz.D 61918 سازنده ارسال شده در 25 آذر، 2012 من در حال حاضر یه کم می ترسم ابراز دوست داشتن کنم چون می ترسم یه دوستی ساده هم بهم بخوره و کنار گذاشته بشم...اصلاً نمی خوام سره یه جمله ی دو کلمه ای این اتفاق بین من و خیلی از دوستام بیفته یا حتی نگاهشون بهم عوض شه...اما خب می خوام بگم...نمی شه 4
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 25 آذر، 2012 وقتی به کسی بگی دوسش داری 100000 تا فکر دیگه میکنه. یه دوستی داشتم ادعای شعورش میشد اما... یکی دیگه از دوستام برگشته بود بهش گفته بود داداشت خیلی پسر خوبیه در همین حد. این دختر چنان بساطی راه انداخت که تو از داداش من خوشت میاد:w58: 3
Army.of.onE 711 ارسال شده در 25 آذر، 2012 حالا کیو دوس داری؟:gnugghender:من که غریبه نیستم به من بگو... شما سرور مایی غریبه چیه!!! یکی از رفقا که چند وقت پیش فوت کرد 2
چکامه. 665 ارسال شده در 25 آذر، 2012 ابراز دوستی من بستگی به صداقت دوستم داره . اگه به دوستم اعتماد کنم اولا سعی می کنم با عملم دوستیمو بهش ثابت کنم .ثانیا تا اخرش تو سختی ها شادیاش همراهشم . 4
Lean 56970 ارسال شده در 26 آذر، 2012 گشتم نبود!!! راستی شما مگه میدونی من کی رو میگم؟ بی ربط نوشت:گاهی اوقات شیرینی زیاد موجب دلزدگی میشود. همون آقایی که گفتی 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 26 آذر، 2012 دوســـــــــــــــــــــــــــت داشتن خیلی وسیعه!ولی من خیلی کم به زبون میارم.خیلیا رو دوست دارم ولی نمیگم:icon_pf (34):بستگی به طرف مقابل و ظرفیتش هم داره بعضیا سوء استفاده گرن!مثل این دوستایی که تو دانشگاه گزارش کارارو میریختن سرم.... درکل منه حقیقی با منه مجازی خیلی فرق میکنم.من بیرون خیلی جدی ام کوتاه هم نمیام:vahidrk: اگر این علاقه هم به حد عشق برسه:icon_pf (34): میتونم بگم عشق را در پستو باید نهان کرد!! احتمالا باید یه تجدید نظری در عملکردم بکنم 7
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری