هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 اگر می خواید به کسی بگید دوستش دارید، -در خیابانی بگید که دیگر از آن عبور نمی کنید -کنار درختی بگید که دیگر از کنارش نمی گذرید -روی نیمکتی بگید که دیگر روی آن نخواهید نشست -در کافه ای بگوید که دیگر به آنجا نخواهید رفت وگرنه دهنتان سرویس خواهد شد. 4
maryam_bah 1612 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 ghablana be hame alaghamo ebraz mikardam yani dust dashtam ke mohebatam be hame nesar konam chn mitarsidam az ruzi ke mohebati bashe vali kasi nabashe ke bekham behesh ebraz konam. vali ghafel azinke ba zire pa leh shodane mohebatam dg ehsasi baram namunde 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 1 تیر، 2011 منم نمیتونم در دنیای واقعی به کسی بگم دوستش دارم میگما ولی فقط به بچه ها برادر زاده هام یا بچه های دیگه ولی در دنیای مجازی و حتی توی اس ام اس به کسانی که دوستشون دارم میگم حتما خیلی سختمه که به کسی ابراز علاقه کنم و این بدترین درد زندگیمه ......... :w821: 3
CodePlus 15426 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 اووووووووووووووووووووووووووو ... در حدی ابراز میکنم که میگن دیگه بسه .. حالمونو بهم زدی .. :icon_pf (34): 6
Cinderella 9897 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 اووووووووووووووووووووووووووو ... در حدی ابراز میکنم که میگن دیگه بسه .. حالمونو بهم زدی .. :icon_pf (34): خب ديگه شورشو در نيار كه!!!:persiana__hahaha: 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 خیلی زیاد میگم ......... اصلا هم مشکلی ندارم با گفتنش .......... قصد من هم از گفتنش این نیست که دارم پاچه خواری میکنم یا ذهنیت های منفی ......... واقعا میخوام دوست داشتنمو و حس واقعیمو ابراز کنم 7
Mahnaz.D 61918 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2011 یه سری می دونید چی می گن: اواااااااااااااا حاک به سرم...حیا کن ...این حرفا چیهههههههههههه؟ 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 مهر، 2011 ابراز دوست داشتن و گفتنش خوبه خیلی خوب ولی برای آدمی که بفهمه.بتونه درکش کنه بعضی ها حتی دوست داشتن رو درک نمی کنن 5
Mahnaz.D 61918 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2011 ابراز دوست داشتن و گفتنش خوبه خیلی خوب ولی برای آدمی که بفهمه.بتونه درکش کنهبعضی ها حتی دوست داشتن رو درک نمی کنن آی گفتی....چند روز پیش یکی همچین حالمو گرفت...می خواستم بزنم تو دهنش :icon_razz: 5
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 28 مهر، 2011 منم سعی میکنم علاقه ام رو با رفتارم به طرف مقابلم نشون بدم فکر کنم اینجوری پاچه خواریش کمتره 4
mehdi.f 270 ارسال شده در 28 مهر، 2011 به نظر من بعضیها جنبه ندارن بهشون ابراز علاقه کنی چون نسبت به قبل بی تفاوتتر میشن البته دلیلشو نمیدونم 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 29 مهر، 2011 چقدر یعنی چی؟درصد بگیم؟! به کسانی که واقعا دوستشون دارم ابراز میکنم هم حرفی هم عمل...بیشتر در عمل نشون میدم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری