شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ب تو چه ( سوء تفهام نشه اين منظور خود منم يعني ب من چه ك كجا رفته با كي بوده) چه غلطي كرده... 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ سلام.مرسی.صبح واپسین روزای بهار توام به خیر:دی! 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ گفته اند: جای گنج در ویرانه هاست راست گفتن چون وجودت در دل ویرام ماست 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ ...... .... ...... :icon_pf (34): (پیامک من چیز دار بود :icon_pf (34):) 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ همیشه سعی کن عرض زندگیت، بیشتر از طولش باشه. 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ باباااااااا آخر امتحاناي شنبه كنسله يا نههههههههههههه؟؟ پ.ن: اعصابش خرابه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ از طرف انجمن زنان کادو نگرفته بله 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ بی تربیت، پررو؛ دفعه آخرت باشه ساعت 5 صبح اس ام اس خالی میفرستی....:دی :persiana__hahaha: .... پ.ن:به خونم تشنست یهنی... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام..چرا به خودم نگفتی؟؟ من خودم حواسم نبود...ازت توقع داشتم بگی..بای!! 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ چاره اي نداشتم...اينجوري قضاوت نكن خواهشا فكر كن. 1 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ شب امتحان خوابگاه دخترا: وااااااااااای فقط 20 بار کتاب رو خوندم شب امتحان خوابگاه پسرا:ـ بچه ها شایعه شده فردا امتحانه 3 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ از اتاقت خيلي خوشم اومد . خيلي خوش گذشت مرسي عشقم 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ آخرین اس من: آره، فک کنم دیروز عصر قرار گذاشتیم!!!! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ از اتاقت خيلي خوشم اومد . خيلي خوش گذشت مرسي عشقم :w58: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده