Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ واسه من اس ام اس حساب بانکی یه زوج اراکی میاد چند سال هست که یارانه ها رو واریز میکردن مسیجش واسه من میومد متوجه شدم دو نفرن .. از حسابشون برداشت میکردن ، به من اطلاع میداد یمدت از اس ام اس خبری نشد گفتم حتما رفتن شماره شونو درست کردن ولی دیدم نه عاشق تر از این حرفان !! یارانه شون قطع شده بود و الان 1627504 ریال توی حسابشون هست و آخرین برداشتی که کردن مبلغ 500000 ریال در تاریخ 18 مرداد 95 بود . 5 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ واسه من اس ام اس حساب بانکی یه زوج اراکی میاد چند سال هست که یارانه ها رو واریز میکردن مسیجش واسه من میومد متوجه شدم دو نفرن .. از حسابشون برداشت میکردن ، به من اطلاع میداد یمدت از اس ام اس خبری نشد گفتم حتما رفتن شماره شونو درست کردن ولی دیدم نه عاشق تر از این حرفان !! یارانه شون قطع شده بود و الان 1627504 ریال توی حسابشون هست و آخرین برداشتی که کردن مبلغ 500000 ریال در تاریخ 18 مرداد 95 بود . 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ رفتی دکتر؟آمپول زدی الان خوبی؟؟؟؟ تب و لرز داری؟؟؟ دوستم 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ رفتی دکتر؟آمپول زدی الان خوبی؟؟؟؟ تب و لرز داری؟؟؟ دوستم 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ از بچه ی قشنگ من ایراد میگیری؟؟؟ بزنم از ارث محرومت کنم؟؟؟ همین الان مامانم یهویی (از داداشم ایراد گرفتم) 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ چقدر ماه گرفتگی را دوست دارم ، شبیه توست!!!!!!!!وقتی موهایت را روی صورتت میریزی 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ تور5روزه مسکوویژه نمایشگاه ماهان19به23شهریور -پرین شماره تلفن:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
mohammad.... 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ تبریک...3669 تومان اعتبار رایگان ایرانسلی به شما تعلق یافت.کد اطلاع:*141*32#:امروز:ws3: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ وامت اوکی شد صبح میریزم حساب :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۵ جدیدا 7575 بهم زنگ میزنه برام آهنگ پیشواز پخش میکنه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ شما یک تماس بی پاسخ از ... دارید:| لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ فردا ساعت چند میری دور دور بی من بری حلالت نمیکنم :w58: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده