گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :دی بله بومهن :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام ای باوفای بامروت/ سلام ای ساز و گیتار محبت سلام کردم نگی توبی وفایی ! سلام کردم ببینم در چه حالی ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر صد تیر ناز از دلبر آید/مکن باور که آه از دل بر آید 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اس ام اس خالی رو چجوری باید نشون داد اینجا؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه خواستی بری خونه لپ تاپتو میذاری بموونه پیشم 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گاه این نازک دلم یاد رویت می کند گاه با دلواپسی در کنار پنجره از هزاران قاصدک پرس و جویت می کند... 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شیرازیه فلج میشه ، یک هفته بعد میفهمه ! اینو یکی از دوستام که یزدیه برام فرستاده ! نیست خودشون خیلی زرنگن :viannen_38: 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شیرازیه فلج میشه ، یک هفته بعد میفهمه ! اینو یکی از دوستام که یزدیه برام فرستاده ! نیست خودشون خیلی زرنگن :viannen_38: اینم یه یزدی واسه من فرستاده بود: افتتاح پدیده شاندیز در یزد،با سرو غذاهای سنتی: شولی اوپرک شولی شلغم شولی باقلا اشکنه گوریوک اشکنه سماوری بزماش نون ورنومده قلیه کدو ماقوتک یتیمچه حلوا تقتقک اوگوشت پره آلوچه شوربا کدو گرک و تخم و تماته 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم یه یزدی واسه من فرستاده بود:افتتاح پدیده شاندیز در یزد،با سرو غذاهای سنتی: شولی اوپرک شولی شلغم شولی باقلا اشکنه گوریوک اشکنه سماوری بزماش نون ورنومده قلیه کدو ماقوتک یتیمچه حلوا تقتقک اوگوشت پره آلوچه شوربا کدو گرک و تخم و تماته چه اسم هایی ! میفرستم براش ... ولی خیلی حال گیری نیست 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه اسم هایی ! میفرستم براش ... ولی خیلی حال گیری نیست نه،اصلا حال گیری نیست. یه یزدی بچه شو میبره مهد کودک لندن میگه خارجی یادش بدین...سال بعد میره سراغ بچه اش نرسیده به مهد کودک،بچه های لندن داد زدن،علیو جونور،پیرت اومد (شرمنده من عین متن رو گذاشتم:icon_pf (34)::icon_pf (34):) 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه،اصلا حال گیری نیست.یه یزدی بچه شو میبره مهد کودک لندن میگه خارجی یادش بدین...سال بعد میره سراغ بچه اش نرسیده به مهد کودک،بچه های لندن داد زدن،علیو جونور،پیرت اومد (شرمنده من عین متن رو گذاشتم:icon_pf (34)::icon_pf (34):) :ws47: :ws47: ای ولللللللل. مرسیییی :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws47: :ws47:ای ولللللللل. مرسیییی :aghosh: خواهش میکنم.برو حالشو بگیر تا دیگه از این sms ها واست نفرسته:2rqfst4: آخرین sms :(برای جلوگیری از اسپم) پرسید کدام راه نزدیکتر است؟ گفتم به کجا؟ گفت به خلوتگه دوست... گفتم تو مگر فاصله ای میبینی ،بین آنکس که دلت منزل اوست!.. 3 لینک به دیدگاه
shahrsaze nemune 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مردان در مسیر عشق به وسعت نامنتها نامردند،گدایی عشق می کنند،تا زمانی که به تسخیر قلب زن مطمئن نیستند اما همین که مطمئن شوندنامردی را در کمال مردانگی به جا می آورند... از طرف دوستم مهسا جوووووووووووووووون 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.نتیجه جمعه شب میاد یا شنبه شب؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی خستم! فردا کلاس دارم.میخوابم.شبت بخیر! 3 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شوهرم خونس نميتونم شوخي كردم : يعني نميخواي انجام بدي ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده