shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 18 مرداد، 2011 سلام ای باوفای بامروت/ سلام ای ساز و گیتار محبت سلام کردم نگی توبی وفایی ! سلام کردم ببینم در چه حالی ؟؟ 1
shirin.agro 6340 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 گاه این نازک دلم یاد رویت می کند گاه با دلواپسی در کنار پنجره از هزاران قاصدک پرس و جویت می کند... 4
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 شیرازیه فلج میشه ، یک هفته بعد میفهمه ! اینو یکی از دوستام که یزدیه برام فرستاده ! نیست خودشون خیلی زرنگن :viannen_38: 5
M!Zare 48041 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 شیرازیه فلج میشه ، یک هفته بعد میفهمه ! اینو یکی از دوستام که یزدیه برام فرستاده ! نیست خودشون خیلی زرنگن :viannen_38: اینم یه یزدی واسه من فرستاده بود: افتتاح پدیده شاندیز در یزد،با سرو غذاهای سنتی: شولی اوپرک شولی شلغم شولی باقلا اشکنه گوریوک اشکنه سماوری بزماش نون ورنومده قلیه کدو ماقوتک یتیمچه حلوا تقتقک اوگوشت پره آلوچه شوربا کدو گرک و تخم و تماته 4
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 اینم یه یزدی واسه من فرستاده بود:افتتاح پدیده شاندیز در یزد،با سرو غذاهای سنتی: شولی اوپرک شولی شلغم شولی باقلا اشکنه گوریوک اشکنه سماوری بزماش نون ورنومده قلیه کدو ماقوتک یتیمچه حلوا تقتقک اوگوشت پره آلوچه شوربا کدو گرک و تخم و تماته چه اسم هایی ! میفرستم براش ... ولی خیلی حال گیری نیست 3
M!Zare 48041 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 چه اسم هایی ! میفرستم براش ... ولی خیلی حال گیری نیست نه،اصلا حال گیری نیست. یه یزدی بچه شو میبره مهد کودک لندن میگه خارجی یادش بدین...سال بعد میره سراغ بچه اش نرسیده به مهد کودک،بچه های لندن داد زدن،علیو جونور،پیرت اومد (شرمنده من عین متن رو گذاشتم:icon_pf (34)::icon_pf (34):) 4
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 نه،اصلا حال گیری نیست.یه یزدی بچه شو میبره مهد کودک لندن میگه خارجی یادش بدین...سال بعد میره سراغ بچه اش نرسیده به مهد کودک،بچه های لندن داد زدن،علیو جونور،پیرت اومد (شرمنده من عین متن رو گذاشتم:icon_pf (34)::icon_pf (34):) :ws47: :ws47: ای ولللللللل. مرسیییی :aghosh: 1
M!Zare 48041 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 :ws47: :ws47:ای ولللللللل. مرسیییی :aghosh: خواهش میکنم.برو حالشو بگیر تا دیگه از این sms ها واست نفرسته:2rqfst4: آخرین sms :(برای جلوگیری از اسپم) پرسید کدام راه نزدیکتر است؟ گفتم به کجا؟ گفت به خلوتگه دوست... گفتم تو مگر فاصله ای میبینی ،بین آنکس که دلت منزل اوست!.. 3
shahrsaze nemune 38 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 مردان در مسیر عشق به وسعت نامنتها نامردند،گدایی عشق می کنند،تا زمانی که به تسخیر قلب زن مطمئن نیستند اما همین که مطمئن شوندنامردی را در کمال مردانگی به جا می آورند... از طرف دوستم مهسا جوووووووووووووووون 9
ارسالهای توصیه شده