871431011 144 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی است که فرو مینشیند تادیگری پرواز را تجربه کند داداش خلیل 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ خب اره ولي طلاق صورت خوشي بين مردم نداره بخاطر همين زن و مردو مجبور ميكنه به اين عمل بخصوص زن.من هميشه با خودم ميگم يا يكي يا هفت تا.نه كمتر نه بيشتر 2 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ تو زندگی دو نفر باش یکی برای خودت یکی برای دیگران برای خودت زندگی کن برای دیگری زندگی باش 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ 6:45 بریم اگه میای...ترافیک سنگینه!!! لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ فدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااات 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ خوابم برد خو! بازیمون تموم شد خوابیدیم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ مهناز خانوم. عمله- بنا- حمال- کارگری چیزی خواستی در خدمتیم 5 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ اتل متل هیولا نوکرتیم به مولا قسم به برگ ریشه دوست دارم همیشه. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ Kash dar zabane madarie man 'Zan' bone mozare e zadan nabod Roze jahanie zan mobarak bad 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ اين آخرين اس از يه دوسته كه خيلي وقته ازم قهره و ديگه اس نميده ................... يه جانبازي شب عروسيش.............................. 3 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ دیشب این اس ام اس رسید و تا حالا دارم با این اس ام اس حال می کنم فردا موعد چکته یادت نره نزدیک عیده و دستم خالی تا ظهر جای چک پر باشه وگرنه از دستم ناراحت نشی 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ یک اتمسفر محبت با تمام لایه های دوست داشتن ، تقدیم تو که اورست معرفتی... 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خانه دلت را از شیشه بساز ولی به سنگها بگو از فولاد است 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده