nazanin_66 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ لابد افشین گفت موش یکی هم گفت سوسک .. تو بیاد اونایی بیشتر توکه بعلهههههههههههههههه میشی وقتی میذارم تو نباشی چرا نمیخوای من برنده بشم!! لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ واقعا چشم میذارم اخه باید خودم باشم که جواب بدم بستگی به وقتم داره میخوای دکتر جوابو به من بگو من خودم بچه هارو راهنمایی میکنم :ws3: 1 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ واقعا اره من این نامردارو خوب میشناسم اره من این نامردارو خوب میشناسم همانطور که سارا جان گفتند مایت های گرد و غبار یا Haus Dust Miteاینا بیشتردرلابلای وسائل پارچه ای رختخواب مث ملحفه ها و تشک و بالش زندگی میکند از مهمترین بند پایان الرژی زا هستند وبا عث تحریک بینی و بقیه قسمت های سیستم تنفسی میشن همینان خودشونن:w00: هی باعث میشن من عطسه کنم ... اخه موجود زیباتری نبود؟ .. یه عکس پر از زیبایی بذارین دفعیه دیگه لوفتن 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ چرا نمیخوای من برنده بشم!! واسه ی اینکه تو همه اینا روبلدی میخوای دکتر جوابو به من بگو من خودم بچه هارو راهنمایی میکنم :ws3: یعنی معاون من بشی چه جالب اره من این نامردارو خوب میشناسم همینان خودشونن:w00: هی باعث میشن من عطسه کنم ... اخه موجود زیباتری نبود؟ .. یه عکس پر از زیبایی بذارین دفعیه دیگه لوفتن باشه دفعه دیگه لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ منم میدونستم و میخواستم جواب رو بگما ولی دیگه دیر شده بود. بچه ها خسته نباشین همگی. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ دکتر جون پس این امتیاز ما چی شد ؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ دکتر جون پس این امتیاز ما چی شد ؟ امتیاز بهونه بود مهم یادگیریه... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ امتیاز بهونه بود مهم یادگیریه... من به عشق امتیاز یاد می گیرم 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ دکتر جون پس این امتیاز ما چی شد ؟ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=259611#post259611 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=259611#post259611 مرسی آخ جون :shad: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی آخ جون :shad: تازه اسمت هم رفت روی تیتر تا پیک ..یادگاریه میخوام دفعه بد یه دونه جدا شروع کنم شماره ی 2 برنده میشی ؟؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ تازه اسمت هم رفت روی تیتر تا پیک ..یادگاریه میخوام دفعه بد یه دونه جدا شروع کنم شماره ی 2 برنده میشی ؟؟ اوهوم:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ چه تاپیک خوبیه اینجا مرسی دکتر جون اجازه است منم شرکت کنم قول قول خیلی کم سوال بپرسم لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ پس 5 امتیاز من کو؟؟؟؟؟؟؟؟ الان میرم پست هاتو توی تاپیک های دیگه میبینم 10 تا امتیاز بهت میدم چه تاپیک خوبیه اینجامرسی دکتر جون اجازه است منم شرکت کنم قول قول خیلی کم سوال بپرسم شما اجازه هست بازم شرکت کنی اما زیاد بپرسی چرا کم ؟؟ دکی بعدی کوش؟؟؟:w00: بعدیش معلوم نیست بستگی به وقت داره لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ منم میخوام برنده بشم... ولی سارا در کمین است لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ ولی سارا در کمین است من میبرم 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ دکتر جون عکس بعدی رو بذار دیگه!!:167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده