Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ دوستان اندیشمند من دراینجا یه تصویر قرار میدم شما بگین اینچیه یا شبیه چی هست ( ممکنه جوابتون کمی هم باعث شوخی بشه اشکال نداره ) اگه اولش معلوم نشد کم کم با نمایی بهتر نشون داده میشه شروع کنید به نظر شما این چی میتونه باشه ?? به دوصورت اپ لود شده لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اینا پزشکیه؟؟؟؟؟؟ شبیه میکروبه!!!!!! من زیشت شناسیم خوب نیست!!!!! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ شبیه یه پارچه هستش که بعضی جاهاش نخ نما شده 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اینا پزشکیه؟؟؟؟؟؟ شبیه میکروبه!!!!!! من زیشت شناسیم خوب نیست!!!!! خوب یه چیزی بگو من از همه رشته ها دعوت کردم :rose: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ متعلق به انسانه؟؟؟ یه مخلوقه خودش مستقله لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ یکی از این حشره ریزا مثل کک یا شپش... لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ کک نیست؟ مهندس نزدیک شدی یه جورایی لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ یه مخلوقه خودش مستقله پس مربوط به رشته تخصصی خودت میشه دکتر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده