Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ از اون حشره هاست که تو وسایل چوبی اینا زندگی میکنه ؟! اسمش رو نمیدونم خوب اون که ساس هست عزیزم نه این زیاد با چوب کاری نداره خیلی نازک نارنجی تر از این حرفاس لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ یه نوی قارچ؟ no کنه... no من میدونم کنه هس no پس مربوط به رشته تخصصی خودت میشه دکتر کلا به بهداشت بر میگرده بهداشت وسائل خونه یا شایدم مورچه !!!!! نه مونا این اندازه اش از میلیمتر خیلی کمتره نادر چرا جواب من و نمی دی !!! دادم دیگه اخه همه رو باید جواب بدم دست تنهام لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ دکتر اسمش اجق وجق نیست که؟؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اون که ساس هست عزیزم نه این زیاد با چوب کاری نداره خیلی نازک نارنجی تر از این حرفاس خوب پس با این تفاسیر احتمالا محل زندگی این موجود لای پر قو هستش :mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ فارسی شو نمیدونم ولی توترکی ما بهش میگیم بی یه!!!!حالا شما بیایدو اینو ترجمش کنید.. اینو ندیدیا.... لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ دکتر جون ببین اسمش این نیس رفتم سرچ کردم این گیرم اومد مایت های گرد و غبار: این خویشاوندان میکروسکوپی عنکبوت و ساس در لابهلای تار و پود پارچهها، ملحفهها، فرش و مبلمان زندگی می کنند و غذایشان ذرات ریختهشده پوست بدن ماست. اجساد فاسد شده مایتهای مرده و مدفوع شان دارای پروتئین بسیار حساسیتزایی هستند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اصن چیزی که با چشم دیده نمیشه اسمی جز نمیدونم نداره 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نمی دونم اسمش چیه ولی احتمالا تو چمنه نه توی چمن نیست توی چمن افشین جان موش اینا هستند آهان فهمیدم چیه ولی اسمش رو نمیدونم تو خونه دانشجویی زیاد دیدم میاد تو رختخواب و آدمو گاز میگیره بعدش پوست بدن قرمز و متورم میشه!!! تا اینجا این واسه تو :pichak: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نه توی چمن نیست توی چمن افشین جان موش اینا هستند تو چمن که موش نیست موش تو انباره دکتر مطمئنی که مردم رو سر کار نمی ذ اری لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ دکتر راهنمایی کن باشه الان عکس های دیگه از ش میذارم کرم موکته؟؟؟؟؟؟؟ no :zadan: خب یه جونور ریزیه که بهش میگن جوجو که تو برنج هم زیاد پیدا میشه وقتی میمونه... وای خدای من این خیلی با حاله . مال حبوبات و غذا نیست لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اصلا یه خرس قطبیه که از خاب زمستونی بیدار شده داره ورزش میکنه.... اونم پاهاشه... همینه که هس.. لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سارا برنده شد مرسی از شرکت دوستان الان بعضی عکسهای دیگه هم ازش میذارم فعلا این جایزه درخواست نکردم اگه قبول کنند یه 50 امتیاز به سارا میدم ولی اگه کسی اسمش رو بگه 20 امتیاز هم واسه ی اون لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ کنه دیگه منم گفتم... اگه خرس نسی پس کنه ست 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی از شرکت دوستان الان بعضی عکسهای دیگه هم ازش میذارم فعلا این جایزه درخواست نکردم اگه قبول کنند یه 50 امتیاز به سارا میدم ولی اگه کسی اسمش رو بگه 20 امتیاز هم واسه ی اون هیره ؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده