Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ عنکبوت یا یه باکتری یا ویرووس باکتری که فقط یه سلوله این نمیخوره به باکتری ویروس هم نیست عنکبوت هم نیست دوباره عکس رو میذارم در این صفحه لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خوب یه چیزی بگو من از همه رشته ها دعوت کردم :rose: گفتم دیگه میکروب لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ یکی از این حشره ریزا مثل کک یا شپش... نه این دو تا نیست لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ککی شپشی چیزیه... نزدیکی ولی نه تقریبا غیر ممکنه خونه ای از اینا نداشته باشه لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نه این دو تا نیست افرین افشین :rose: نیست لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ عنکبوت نیست؟؟ نه نیست ولی نمای بزرگش مث خودشه :icon_gol: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ پای حشره ؟! مونا تو باید خیلی نزدیک بشی پا که هست شاید هم دست ولی مال چی ؟؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نمی دونم اسمش چیه ولی احتمالا تو چمنه لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ آهان فهمیدم چیه ولی اسمش رو نمیدونم تو خونه دانشجویی زیاد دیدم میاد تو رختخوابو آدمو گاز میگیره بعدش پوست بدن قرمز و متورم میشه!!! 1 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من این عکس و تو کتاب دیدم ! اما الان حضور ذهن ندارم که دقیقاً چیه!!!! لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ مونا راس میگه....پای سوسک نیس؟ پای اون اینفد زبره!!! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نزدیکی ولی نه تقریبا غیر ممکنه خونه ای از اینا نداشته باشه نکنه کرم فرشه که منم خیلی ازش بدم میاد لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سوسکه سیاه خیلی با حال بود حالا عکس رنگیش هم میذارم ولی نه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده