Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 از اون حشره هاست که تو وسایل چوبی اینا زندگی میکنه ؟! اسمش رو نمیدونم خوب اون که ساس هست عزیزم نه این زیاد با چوب کاری نداره خیلی نازک نارنجی تر از این حرفاس
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 یه نوی قارچ؟ no کنه... no من میدونم کنه هس no پس مربوط به رشته تخصصی خودت میشه دکتر کلا به بهداشت بر میگرده بهداشت وسائل خونه یا شایدم مورچه !!!!! نه مونا این اندازه اش از میلیمتر خیلی کمتره نادر چرا جواب من و نمی دی !!! دادم دیگه اخه همه رو باید جواب بدم دست تنهام
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 3 آذر، 2010 اون که ساس هست عزیزم نه این زیاد با چوب کاری نداره خیلی نازک نارنجی تر از این حرفاس خوب پس با این تفاسیر احتمالا محل زندگی این موجود لای پر قو هستش :mornincoffee: 3
samyar 3407 ارسال شده در 3 آذر، 2010 فارسی شو نمیدونم ولی توترکی ما بهش میگیم بی یه!!!!حالا شما بیایدو اینو ترجمش کنید.. اینو ندیدیا....
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 3 آذر، 2010 دکتر جون ببین اسمش این نیس رفتم سرچ کردم این گیرم اومد مایت های گرد و غبار: این خویشاوندان میکروسکوپی عنکبوت و ساس در لابهلای تار و پود پارچهها، ملحفهها، فرش و مبلمان زندگی می کنند و غذایشان ذرات ریختهشده پوست بدن ماست. اجساد فاسد شده مایتهای مرده و مدفوع شان دارای پروتئین بسیار حساسیتزایی هستند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 نمی دونم اسمش چیه ولی احتمالا تو چمنه نه توی چمن نیست توی چمن افشین جان موش اینا هستند آهان فهمیدم چیه ولی اسمش رو نمیدونم تو خونه دانشجویی زیاد دیدم میاد تو رختخواب و آدمو گاز میگیره بعدش پوست بدن قرمز و متورم میشه!!! تا اینجا این واسه تو :pichak:
afshin18 11175 ارسال شده در 3 آذر، 2010 نه توی چمن نیست توی چمن افشین جان موش اینا هستند تو چمن که موش نیست موش تو انباره دکتر مطمئنی که مردم رو سر کار نمی ذ اری
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 دکتر راهنمایی کن باشه الان عکس های دیگه از ش میذارم کرم موکته؟؟؟؟؟؟؟ no :zadan: خب یه جونور ریزیه که بهش میگن جوجو که تو برنج هم زیاد پیدا میشه وقتی میمونه... وای خدای من این خیلی با حاله . مال حبوبات و غذا نیست
hilda 13376 ارسال شده در 3 آذر، 2010 اصلا یه خرس قطبیه که از خاب زمستونی بیدار شده داره ورزش میکنه.... اونم پاهاشه... همینه که هس..
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 سارا برنده شد مرسی از شرکت دوستان الان بعضی عکسهای دیگه هم ازش میذارم فعلا این جایزه درخواست نکردم اگه قبول کنند یه 50 امتیاز به سارا میدم ولی اگه کسی اسمش رو بگه 20 امتیاز هم واسه ی اون
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 3 آذر، 2010 مرسی از شرکت دوستان الان بعضی عکسهای دیگه هم ازش میذارم فعلا این جایزه درخواست نکردم اگه قبول کنند یه 50 امتیاز به سارا میدم ولی اگه کسی اسمش رو بگه 20 امتیاز هم واسه ی اون هیره ؟!
ارسال های توصیه شده