- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ گــــــاهی پـــــــــروانه ها هم اشتباه عاشـــق میشوند..... بجای شــــــــمع گرد چراغهای بی احساس خیابانها میگردند 12 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ قهوه ات را بنوش میدانم نمی مانی ! " با تو خواهم ماند " تنها بازی الفاظ است ... 12 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ کاش دهخدا میدانست دلتنگی....اشک....فاصله...بی وفایی... تعریفش دو حرف است تو 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من طعم باران را چشیده ام و در غروب آرزوها زوزه های باد را شنیده ام من دیده ام شبه چشم که ابرها گریه میکنند آری خود پاییزم همان به تاراج رفته ام من همان پاییز مسلوخم پایان ابرم که ریز ریز میریزم من همان جاده های پر ازبرگم که از فرط باکرگی گندیده ام من شعر کتیبهً اخوانم همان شبم که لعنت ازمهتاب می بارید.... 8 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ای کاش این شبهای بی رویا فردا را نمی دیدند ای کاش در همین تاریکی پستوی خانه ام طعم پوسیدن را می چشیدم ای کاش به جای جوهر قلم روحم را میریختم به روی کاغذ تا بتوانی مرا بخوانی تا بتوانم سیاهی را بگویم ایکاش به این معنی می رسیدم 6 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ عاشق هايت را مثل كانال تلوزيون عوض ميكني و با افتخار ميگويي كه عشق برايت اين چنين است ! و من ميخندم ... به برنامه هايي كه هيچ كدامشان به درد نميخورند !!! 10 لینک به دیدگاه
خاله 3004 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اینجا درد، اینجا مرگ، آی...! کسی شعری بخواند، من امروز انگار هر لحظه پایم به واژه های تلخ گیر می کند... 8 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مرا دوست نمیداری از تنهاییات میترسی مثل ِ دهقانی که از وحشت ِ گرسنگی خویش به درختی آب میدهد علیرضا روشن 7 لینک به دیدگاه
خاله 3004 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ و لعنت به فاصله ها...!!! همان زبان نفهم های احمق که که معنی دلتنگی را نمیفهمند...!!! 7 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من اینحا تو انجا نیمکتهای دنیا را چه بد ساخته اند.... 3 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دستی دو دست دو دستِ کوچک که دست نمیزنند به چیزی غیرِ سایه غیرِ برف غیرِ آتش لبی دو لب دهانی که باز نمیکند لب به چیزی غیرِ عشق پیشانیاش چه کشیده است مثلِ سفر دو چشم که اسیر میکنند موهایی که صاعقه میزند صدایی چه صدایی مثلِ دستی که خواب میکُنَد تنی مثلِ هوا در میانهی آب و آتش تنی که تن نمیدهد به چیزی غیرِ آب و آتش زنی چه زنی بهخاطرش مرد تن نمیدهد به چیزی غیرِ نوشتنِ زن تن نمیدهد به چیزی غیرِ خواندنِ زن تن نمیدهد به چیزی غیرِ نشستن در مهتابی جایی از شهر بالاتر از حقیقت بالاتر مینویسد و میخوانَد ـ شعری از اُنسی الحاج ترجمهی محسن آزرم 5 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من شعر می گویم برای مردی که تویی و شعر می گویی برای زنی که فکر می کردم منم راحیل ارجمندی 9 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بی اختیار فریاد بزن آن گاه که درد را حس کردی من هم فریاد میزنم از اینکه درد من درد تو نیست...! 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ این روزهـا دلم بیـمار است... هـی بـالـا مـی آورد پـس مانـده های تـو را... 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ همیشه میگفتم میگذرد میرود ، اما اینبار گذشت و چیزی از یادم نرفت! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ عشق چیز مردانه ای ست گاهی لخت توی خانه می گردد گاهی روی تختت می خوابد و گاهی که می خواهی روی شانه های ارضا شده اش گریه کنی رفته است سید مهدی موسوی 6 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ من از دست می روم تا تو در دلم بمانی. سعید شجاعی 4 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ من تو شدم وقتی تو شما شدی. سعید شجاعی 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی وقتا هست که دوس داری یکی کنارت باشه... محکم بغلت کنه... بذاره اشک بریزی راحت شی.... بعد آروم تو گوشت بگه: " دیوونه من که باهاتم 4 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ چشمانت کارناوال آتشبازی است یک روز در هر سال برای تماشایش میروم و باقی روزهایم را وقت خاموش کردن آتشی میکنم که زیر پوستم شعله میکشد نزار قبانی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده