Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ الهههههه منم موخوام مدیر اینجا بشم خو لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ الهههههه منم موخوام مدیر اینجا بشم خو حنانهههه خو اول باید تو یکی از زیربخش ها فعالیت کنی... دست من ک نیس 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ نهههههههه من فقط اسپم بلتم بعدشم من همیجور الکی بشم مدیر محفل کشاورزی که یه کم اذیتتون کنم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ نههههههههمن فقط اسپم بلتم بعدشم من همیجور الکی بشم مدیر محفل کشاورزی که یه کم اذیتتون کنم اذیت کنی؟ عجباااااااااا.... خو تالار گفتگوی ازاد..یا ادبیات...یخورده فعالیت کنی حتما مسئولی چیزی میشی.. از ما گفتن 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ وای حنانه مدیر محفل رو الان دیدم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ این روزها همه مسئول میشوند مشا چطور؟ 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ به به الهه به به سودی چه گلایی به به 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سودییییییییییییی خوبیییییییییی؟ باشه الهه جون ما همینجور چراغ خاموش وساده،میاییم ومیریم مسوولیت چیه آخه به قول استادمون که من بسیار دوسشون میدارم:این صندلی ها نچسبه 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ به به الهه به به سودی چه گلایی به به آذر 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سودی تورو همه جا هست؟ منم مسعوله اسپم هستم به قول خانوم مدییرمون اسپمر قهار 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ این روزها همه مسئول میشوند مشا چطور؟ سودییییی... مشا=شما خوش میگذره؟ به به الهه به به سودی چه گلایی به به سلام آذریییی... خوش اومدی میبینم ک همه گلا جمع شدن اینجا 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سودیییییییییییییخوبیییییییییی؟ باشه الهه جون ما همینجور چراغ خاموش وساده،میاییم ومیریم مسوولیت چیه آخه به قول استادمون که من بسیار دوسشون میدارم:این صندلی ها نچسبه تو به تلاشت ادامه بده.... ناامید نشوووووو.... سودی تورو همه جا هست؟ منم مسعوله اسپم هستم به قول خانوم مدییرمون اسپمر قهار سلام شمام خوش اومدی.. امشب چقده مهمون داریم 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ تو به تلاشت ادامه بده....ناامید نشوووووو.... سلام شمام خوش اومدی.. امشب چقده مهمون داریم واسه شام اومدیم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ وای خدای مننننننننن واقعا که چقدر من پرتم هم اتاقیم اومد تو اتاق رفت بیرون در رو از پشت قفل کرد یک ساعت بعد برگشت ومن همچنان بدون اینکه بفهمم در اتاق زندانی بودم اومد تو اتاق ومنو دید اینجوری شده بود تو تو اتاق بودی؟ نفهمیدی من درو قفل کردم من: نه اصلا ندیدمت 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ واسه شام اومدیم آخه الان وقت شامه؟خو زودتر اطلاع میدادین حنانه مادر چی داریم تو یخچال؟؟ آبرومون نره:icon_pf (34): وای خدای منننننننننواقعا که چقدر من پرتم هم اتاقیم اومد تو اتاق رفت بیرون در رو از پشت قفل کرد یک ساعت بعد برگشت ومن همچنان بدون اینکه بفهمم در اتاق زندانی بودم اومد تو اتاق ومنو دید اینجوری شده بود تو تو اتاق بودی؟ نفهمیدی من درو قفل کردم من: نه اصلا ندیدمت 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر همگان من اومدم اگه نت ما یاری کنه بابا چرا اینجا اینقدر گرد و غبار نشسته اسپمرها بریزین داخل:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ موندم این قاسم این همه درس میخونه چرا فرار مغزها نمیشه... الهه داشتیماینترنت ما چند روزه داغون شده و همش قطع و وصل میشه:icon_pf (34): الان اوضاعش خوبه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ به قاسمم پیداش شد! قاسم بدو شام بخر... مهمون داریم...خواهشا ابروداری کن بعدا میای غر میزنی...بدو فعلا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه از این قضیه که تعریف کردی یه بار واسه منم خوابگاه که بودم پیش اومد 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر همگان من اومدم اگه نت ما یاری کنهبابا چرا اینجا اینقدر گرد و غبار نشسته اسپمرها بریزین داخل:gnugghender: ایشالا یاری میکنههههههه الهه داشتیماینترنت ما چند روزه داغون شده و همش قطع و وصل میشه:icon_pf (34): الان اوضاعش خوبه:hapydancsmil: نه نداشتیم آها پس مشکل نتی داشتی نمیومدی... میگم آخه اینجور خر خونی با تالار ما نمیخونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده