soil eng 17164 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 نه عزیز شبت به خیر منم دیگه کم کم رفع زحمت میکنمآقا قاسم خیلی خوش گذشت فردا شب با بچه ها تشریف بیارین پاتوق شهرسازی در خدمتتون باشیم قاسممم؟؟/ تحویل گرفتی دیگه؟ گفت با بچه ها! تنها بری من و حنانه و حمید میدونیم با تو:vahidrk: 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 باشه اذری..برو لالا..هر چی مون نگه میدارم واسه فردات انگار همچین خبرایی.... اول و آخر نداره...بفرما تو... :hapydancsmil:بهت افتخار میکنیــــــــــــــــــم چه ها ساعت داره یک میشه،من برم دیگه... امری ممری کاری باری نبووووووووووووود؟ کجا کجا الهه ظرفاش با شما دختراسحنانه نخوردی ولی با کمک الهه ترتیبشو بدین من همه نگرانیم نوشیدنی مجاز بود!خدا رو شکر اونم حل شد دست شما درد نکنه این پیتزا واقعن خوردن داره راستی عکس رو جلد خط خطی رو هم آپلود کردم تو اون تاپیک یه نیگا بهش بندازین نوشیدنی های مجاز از آرمانهای امامهخدا رحمتش کنه امروز سالگردش بود باشه تاپیکو میرم نگاه میکنم مرسی که به محفل ما اومدی ولی خوب موقعی اومدی 2
soil eng 17164 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 کجا کجا الهه ظرفاش با شما دختراسحنانه نخوردی ولی با کمک الهه ترتیبشو بدین مگه پیتزا ظرف هم داره؟ لیوانم ک نداشتیم بطری دادیم دستشون... میمونه جارو کردن کف محفل!! قاسم خوابم میاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو ک امروز حرف گوش کن شدی...اینم دست تو رو میبوسه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 جبران میکنیم.باشه؟:th_running1: 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 قاسممم؟؟/تحویل گرفتی دیگه؟ گفت با بچه ها! تنها بری من و حنانه و حمید میدونیم با تو:vahidrk: :ws28::ws28: اصن شما نیای من اینا رو راه نمیدم والا! چه کاریه خب شما خاطرتون واسه ما خیلی عزیزه الهه جان 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 حرف های ما هنوز ناتمام تا نگاه میکنی وقت رفتن است باز هم همان حکایت همیشگی پیش از آنکه با خبر شوی لحظه عزیمت تو ناگزیر می شود آی ای دریغ وحسرت همیشگی ناگهان چقدر زود دیر میشود 3
vergil 11695 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2
vergil 11695 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 سلام وحیدخوبی؟ سلام/ اوهوم مرسی ! شما خوبی ؟ امتحاناتون تموم شد ؟ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1
vergil 11695 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 میگم وحید کد c++برنامه فروشنده دوره گرد رو داری؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread1538-383.html به به! محفل گرمه! سلام به همه! نه گرم نیس ! سلام/ 2
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 سلام علیدیر رسیدی فقط من هستم و وحید پس محفل گرم بود!!! 1
ارسالهای توصیه شده