soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ نه .Apameh منظورمه همیشه زحمت حل مشکلات کامپیوتریم با وحید(vergil) امشب نیومده..مجبوری جورشو تو بکشی اونور مطرح میکنم. 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ یک شنبه امتحان دارم تا13خرداد تموم میشن وحید ماشاالله چقدر غر میزنی خوبه20سالته ها 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ یک شنبه امتحان دارم تا13خرداد تموم میشنوحید ماشاالله چقدر غر میزنی خوبه20سالته ها با تمرات عالی پاس شی عزیزم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من برم شب همگیتون بخیر عیدتون هم مبارک باشه وحید روز تو هم مبارک درباره غر زدن هم شوخی کردم ببخشید شاید دیگه نیام اینجا وفقط بیام یه سری به انجمن بزنم چون امتحانام این دو هفته فشرده ن ولی بعدا انشاالله میام هرکی اومد،سلام منو بهش برسونید خدانگهدار همگی 4 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ همیشه زحمت حل مشکلات کامپیوتریم با وحید(vergil) امشب نیومده..مجبوری جورشو تو بکشی اونور مطرح میکنم. ما در خدمتیم ابجی 3 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ یک شنبه امتحان دارم تا13خرداد تموم میشنوحید ماشاالله چقدر غر میزنی خوبه20سالته ها مگه من چی گفتم؟ این الهه اذیت میکنه خو 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من برمشب همگیتون بخیر عیدتون هم مبارک باشه وحید روز تو هم مبارک درباره غر زدن هم شوخی کردم ببخشید شاید دیگه نیام اینجا وفقط بیام یه سری به انجمن بزنم چون امتحانام این دو هفته فشرده ن ولی بعدا انشاالله میام هرکی اومد،سلام منو بهش برسونید خدانگهدار همگی انشالله امتحاناتو خوب میدی و با روحیه خووووب برمیگردی. شب خوبی داشته باشی. خداحافظ ما در خدمتیم ابجی مگه من چی گفتم؟ این الهه اذیت میکنه خو :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کجایین کی امتحاناتون تموم میشه خووو ؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بدری جان خوبی؟ مال من 18 ام البته هنو که شروع نشده..8 ام تازه شروع میشه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بدری جانخوبی؟ مال من 18 ام البته هنو که شروع نشده..8 ام تازه شروع میشه:icon_pf (34): عهه سلام الهه جون دلم برات تنگ شده بود:hapydancsmil: اوه اوه 18 ام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 موفق باشی گلم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ عهه سلام الهه جون دلم برات تنگ شده بود:hapydancsmil:اوه اوه 18 ام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 موفق باشی گلم ممنون عزیزم... دل منم تنگیده...ایشالا بعد امتحانا همه دوباره جمع میشیم ممنون عزیزم... 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان! کسی هست آیا؟ 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ با همهتون ک امروز حرف زدم. اه حالا به کی سلام بدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده