رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان . سوالم هم جنبه ی تئوری داره هم مهندسی . فرض کنین یه کوره(یا یه مبدل یا...) تقریبا تخم مرغی یا کره ای داریم . حالا میخوایم اینو با سه لایه عایق از جنس های مختلف های عایق حرارتی بشه . ضخامت عایق ها رو برابر در نظر گرفتیم . حالا با توجه به این که مقاومت عایقها ها با هم جمع میشن بهینه ترین طراحی برای ترتیب عایق ها چیه ؟ ایا اصلا فرقی میکنه ؟ فرض کنین(حالا نخواستین هم فرض نکنین اونچه که سنس میکنین بگین ) ضریب هدایت عایق ها هم ثابته و با دما انچنان تغییری نمیکنه . منتظر تحلیلتون هستم .:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حمید جان 7.2e008 یعنی چی؟ e008?

میدونم هیچ ربطی نداره ولی تو متلب ئی دوصفر هشت ییعنی ده به توان منفی 8:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کسی جواب سوال منو نداره بده!

مرسی!

حمید یه عکسی چیزی از حل مسئله بذار خب اینجوریه نمیشه:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام دوستان . سوالم هم جنبه ی تئوری داره هم مهندسی . فرض کنین یه کوره(یا یه مبدل یا...) تقریبا تخم مرغی یا کره ای داریم . حالا میخوایم اینو با سه لایه عایق از جنس های مختلف های عایق حرارتی بشه . ضخامت عایق ها رو برابر در نظر گرفتیم . حالا با توجه به این که مقاومت عایقها ها با هم جمع میشن بهینه ترین طراحی برای ترتیب عایق ها چیه ؟ ایا اصلا فرقی میکنه ؟ فرض کنین(حالا نخواستین هم فرض نکنین اونچه که سنس میکنین بگین ) ضریب هدایت عایق ها هم ثابته و با دما انچنان تغییری نمیکنه . منتظر تحلیلتون هستم .:ws37:

فرض تشعشع و جابجایی نداریم و فقط هدایت عایق ها مدنظر هست:

بله فرف می کنه/ حالت بهینه با یه برنامه مختصر(که تمام حالات ممکن رو در نظر می گیره) بدست می آد

• Like 1
لینک به دیدگاه
حمید یه عکسی چیزی از حل مسئله بذار خب اینجوریه نمیشه:icon_pf (34):

ندارم فقط اینجوری همین داده رو دارم به جون خودم!

:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ندارم فقط اینجوری همین داده رو دارم به جون خودم!

:4564:

آخه با این حساب میشه 7200 ضربدر 10 به توان منفی 11:w58: جور در نمی آد 12 بود ردیف می کردم برات:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
علت استفاده زیاد از چرخ دنده حلزونی چیست؟:ws52:

چون وقتی تغییر زیادی در سرعت و یا قدرت می خواهیم ایجاد کنیم زیاد از این استفاده میشه!

البته یک جالبی دیگه هم داره که به نظرم استفاده میشه

اینم یک جا خونده بودم تو سیسمت بود

زاویه دنده های روی حلزون آنقدر کوچک است که وقتی چرخ پایینی بخواهد آن را بچرخاند، اصطکاک به حدی زیاد می‌شود که از حرکت حلزون جلوگیری می‌کند. این ویژگی به ما امکان استفاده از این چرخ دنده‌ها را در جاهایی که به یک قفل خودکار نیاز داریم می‌دهد. فرض کنید از این چرخ دنده در یک بالابر استفاده کرده ایم؛ وقتی موتور بالابر از کار بیفتد، چرخ دنده‌ها قفل می‌شوند و نمی گذارند بار پایین بیاید.

امیدوارم همینا باشه دوستان چزی دیگه هست بگن ماهم یاد بگیریم

• Like 2
لینک به دیدگاه
چون وقتی تغییر زیادی در سرعت و یا قدرت می خواهیم ایجاد کنیم زیاد از این استفاده میشه!

البته یک جالبی دیگه هم داره که به نظرم استفاده میشه

اینم یک جا خونده بودم تو سیسمت بود

زاویه دنده های روی حلزون آنقدر کوچک است که وقتی چرخ پایینی بخواهد آنرا بچرخاند، اصطکاک به حدی زیاد می‌شود که از حرکت حلزون جلوگیری می‌کند. این ویژگیبه ما امکان استفاده از این چرخ دنده‌ها را در جاهایی که به یک قفل خودکار نیازداریم می‌دهد. فرض کنید از این چرخ دنده در یک بالابر استفاده کرده ایم؛ وقتی موتوربالابر از کار بیفتد، چرخ دنده‌ها قفل می‌شوند و نمی گذارند بار پایین بیاید.

امیدوارم همینا باشه دوستان چزی دیگه هست بگن ماهم یاد بگیریم

آفرین جواب سوال همون خط اول بود!:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اسپم چیه:w000: گفتم جنس از پلاستیک هست دیگه:whistles:

خوشگل تو خسته نشی یک موقع!

جنس پلاستیکیش چیه!

خودم که گفتم پلاستیک!

• Like 3
لینک به دیدگاه
بابا، جنسش رو چیکار داری تو ؟ بنداز رو گوشی، حالشو ببر

اینقدر به جزئیات وارد نشو !:ws3: