seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ نیا باران... زمین جای قشنگی نیست! من از اهل زمینم،خوب میدانم که گل در عقد زنبور است،ولی سودای بلبل دارد! و پروانه را هم دوست میدارد!!! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ رقص پر در باد از قتل کبوتر گفت و رفت قصهی تلخ کبوتربچه را پر گفت و رفت «قامت آزاده و سرسبزی ما جرم ماست» اين سخن را سرو در گوش صنوبر گفت و رفت پرتو شمعی به رخسار پسر افتاده بود بر لب بام آمد و اللهاکبر گفت و رفت دست بيجان و جوانی با کبودیهای خويش داستانها از نبردی نابرابر گفت و رفت «شام دارم ميکشم» مادر به دختر گفت و ماند دخترک يک «زود ميآيم» به مادر گفت و رفت «من تجاوز را حريفم تا فراسوهای مرگ» خواهر اين دلخوشکنک را با برادر گفت و رفت «بيشمارانيم در اين باغ ای دست خزان» در گلستان غنچهای نشکفته پرپر گفت و رفت «قدرت ما وامدار عشق پوتين و علیست!» در خيابان ظفر، باتوم با سر گفت و رفت «باش برّان تا به زودی غرق زنگارت کنيم» پيرزن افتاد و خون درجا به خنجر گفت و رفت روی منبر قاتلی عمامه بر سر، خون به لب شرحی از سفاکی شمر ستمگر گفت و رفت راه و رسم قتل کافر را و کافربچه را حجتالاسلام از قول پيمبر گفت و رفت شعر تلخت هاديا آئينهی ايام شد طنز شيرينت خداحافظ به شکر گفت و رفت 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ زمستان باش سرد و زیبا و پر خاطره... تابستان بودن دگر سودی ندارد 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ از نسل سوخته ی ما که گذشت ولی نسل پدرسوخته ی بعد ما چه کار خواهد کرد !؟ 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ سکوت چیست، چیست، چیست ای یگانه ترین یار سکوت چیست به جز حرفهای ناگفته من از گفتن می مانم... 5 لینک به دیدگاه
Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ گاهي دلم از هر چه آدم است مي گيرد گاهي دلم دو کلمه حرف مهربانانه ميخواهد نه به شکل دوستت دارم و يا نه بـه شکل بي تو مي ميرم ساده شايد مثل دلتنگ نباش... فردا روز ديگري ست !! 7 لینک به دیدگاه
Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ انسان موجودیست که... گاهی سیـــــــــــــــــــــگار...گاهی درد میکشد... انسان موجودیست که... گاهی سیــــــــــــــــــــــگار را...با درد میکشــــد 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ رسیده که باشی طعم ات اشتهای خاک را باز میکند نارس هم - فرقی نمی کند تنها بی اشتها جویده می شوی... 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هیچ کس تنهاییم را حس نکرد وسعت ویرانیم را حس نکرد -------------------------------------- بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است ! 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ قلب انسانها اینگونه است : از تحقق بخشیدن به بزرگترین رویاهایشان میترسند چون گمان میکنند سزاوارشان نیستند یا نمیتوانند به آنها تحقق بخشند ما قلبها حتی از ترس اندیشیدن به عشق هایی که منجر به جدایی ابدی میشوند میمیریم از ترس اندیشیدن به لحظه هایی که میتوانستند زیبا باشند و نبودند از ترس اندیشیدن به گنج هایی که میتوانستند کشف شوند و برای همیشه در شنها مدفون ماندند چون اگر چنین شوند بسیار رنج خواهیم برد قلب من از رنج میترسد کیمیاگر گفت : ترس از رنج از خود رنج بدتر است هیچ قلبی تا زمانی که در جست و جوی رویاهایش باشد هرگز رنج نخواهد برد چون هر لحظه جست و جو لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است . . . پ.ن : از کتاب کیمیاگر روزی صد بار هم بخونمش بازم برام جذابه ، خیلی قشنگه مخصوصا همین قسمتش یادگاری از : یوحنّا 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ همیشه عاشق این صحنه بودم چه وقتی خدمت میکردم چه وقتی الان که تموم شده حفاظت از خاک م وطنمو شریف ترین کار تو دنیا میدونم...... امــــــا ........ ایرانم با تمام وجود خودت را میخواهم نه دولتت را 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ حکایتم کنبرای دستهایی که مرا جستند و برای چشمانی که مرا قطره قطره… برای لبهایی که ترانه ام کردند و بعد شاید مرثیه ای حکایتم کن به غروب رسیده ام!!! 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ خدايااا بالاتر از بهشت هم داري ؟؟ براي زير پای پدرم میخواھم.. با اجازه مادران عزیز ..... من این جمله رو خیلی دوست دارم..... 11 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ آدما عجیبن! قضاوت های بی جا می کنن، ی روز بهت می گن خدا، ی روز شیطان سیاه دل! همه خودشون رو عاقل می دونن، بعضی ها ک عقل کل . پس کلا جدی شون نگیر، حرف مفت زیاد هست. بی خیال . هر چی هستی، هر چی داری. ی چیزی رو فراموش نکن. مطمئن باش ی روزی نوبت تو می شه ک باس بزاری و بری، چ دنیا بعدی باشه چ نه، اتفاقی هست ک می افته . پس، برای بدست اوردن اینده بهتر، الان ت رو خراب نکن. از هر کاری می کنی در همون لحظه احساس شادی کن. باور کن تو هم می میری خواننده مطلب گریزی نیست . امضا، یکی ک ی روز اینجا بود، الان معلوم نیست کجاست 91-3-24 ساعت 6.35 صبح. شاد و سلامت باشی. یا حق 14 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ به روزها دل مبند، روزها به فصل که میرسند رنگ عوض میکنند، با شب بمان ... شب گر چه تاریک است لیکن همیشه یکرنگ است ... 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ دلم تنگ است، دلم اندازه حجم قفس تنگ است. صدایم خیس و بارانی ست ، نمیدانم چرا در قلب من پاییز طولانی ست. 3 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچیک از مردم این ابادی... به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت... غصه هم می گذرد... انچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند... لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز (سهراب سپهری) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده