Anooshe 11040 ارسال شده در 17 آذر، 2009 سلام خدمت همه نو اندیشان عزیز مطمئنا هر کدوم از شماها جایی به شعر یا متنی برخوردین که به نظرتون خیلی با مفهوم یا زیبا اومده. ممکنه حفظش کرده باشین یا ازش یادداشت برداشته باشین ، حتی ممکنه شعری برآمده از دل خودتون باشه بذارین مثل یه یادگاری از تک تک اعضای این انجمن باقی بمونه اینجا بنویسین تا همه ی این شعرها و متن های زیبا کنار هم قرار بگیره..... همیشه شاد و موفق باشین 42
Anooshe 11040 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2009 چه اتفاق افتاد که خواب سبز تو را سارها درو کردند و فصل فصل درو بود و با نشستن یک سار روی شاخه ی یک سرو کتاب فصل ورق خورد و سطر اول این بود: حیات،غفلت رنگین یک دقیقه ی حوٌاست 19
Amin 6458 ارسال شده در 17 آذر، 2009 دوباره دل منو یاد تو و گریهء عاشق دوباره اسمه تو و غمه منو و عمرو دقایق دوباره عکسه تو و جونه منو گل شقایق گل شقایق دوباره یه عاشقی با تنهاییش تویه یه قایق دوباره دیدن تو آرزومه تو این دقایق دوباره گریه ء عاشق تویی که می گفتی همیشه پیشم می مونی تویی که می گفتی واسه دل من می خونی تویی که می گفتی فقط واسه من می مونی چی شده اون همه عشق حالا تنها شدیم دیدی ما بی کسیم تویی این ادما من و تو من و تو 18
amir.d 1211 ارسال شده در 17 آذر، 2009 همه میدانند همه میدانند که من و تو از ان روزنه ی سردعبوس باغ را دیدیم و از ان شاخه ی بازیگر دور از دست سیب را چیدیم همه میدانند باغ را دیدیم سیب را چیدیم همه میدانند همه میدانند........ 15
wisdom 489 ارسال شده در 17 آذر، 2009 دلم تنگ است، دلم اندازه حجم قفس تنگ است. صدایم خیس و بارانی ست ، نمیدانم چرا در قلب من پاییز طولانی ست. 16
wisdom 489 ارسال شده در 17 آذر، 2009 وای از زمانی که بادبادک کودکی ام دچار بیکرانی تیر برق تنهایی شود؛ آنگاه که سراسر از غرور و مستی به اوج رسیدن میشود.... اینو خودم گفته بودم 14
Anooshe 11040 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2009 وای از زمانی که بادبادک کودکی ام دچار بیکرانی تیر برق تنهایی شود؛ آنگاه که سراسر از غرور و مستی به اوج رسیدن میشود.... اینو خودم گفته بودم خیلی قشنگه عزیزم این دچار رو قرمز کردی یاد شعر سهراب افتادم دچار یعنی: عاشق و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهی کوچک،دچار آبی دریای بیکران باشد چه فکر نازک غمناکی 13
آرماندیس 4786 ارسال شده در 25 اسفند، 2009 رد بوسه ام را نگیر به نیمکتی پوسیده می رسی که حافظه اش را در باران از دست داده است . 21
wisdom 489 ارسال شده در 27 اسفند، 2009 این اشک های من است که لبخند تو را تازه نگه داشته است. (wisdom) 17
victoria 26 ارسال شده در 4 فروردین، 2010 زندگي حكايت تلخ مرد يخ فروشي است كه از او پرسيدند :"چند فروختي؟" گفت:"نخريدند، تمام شد!":ws44: 9
آرماندیس 4786 ارسال شده در 4 فروردین، 2010 مرا خاطره ها بزرگ كرده اند ساخته اند به امروز رسانده اند كسي كه تمام عمر روي صخره ها زيسته است در پستي و فلاكت گودال ها هم به اوج فكر خواهد كرد به اوج فكر خواهد كرد 8
//\// 1806 ارسال شده در 4 فروردین، 2010 عشق ایستادن زیر باران و خیس شدن با هم نیست عشق آن است که یکی برای دیگری چتری شود و او هیچوقت نداند که چرا خیس نشد ... 8
mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 5 فروردین، 2010 وقتی من دوست داشتم تو نبودی حالا که تو منو دوست داری من نیستم حالا فهمیدی چرا اول قصه ها میگن یکی بود یکی نبود؟ 5
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 5 فروردین، 2010 تو به اندازه ی تنهایی من خوشبختی من به اندازه ی زیبایی تو غمگینم .... :icon_pf (44): 8
Architect 3224 ارسال شده در 5 فروردین، 2010 حکایتم کن برای دستهایی که مرا جستند و برای چشمانی که مرا قطره قطره… برای لبهایی که ترانه ام کردند و بعد شاید مرثیه ای حکایتم کن به غروب رسیده ام!!! 10
Number_One 488 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 شمع میسوزد و پروانه به دورش نگران .... ما که میسوزیم و پروانه نداریم چه کنیم ... واسه بدست آوردن چیزی که تا حالا نداشتی کسی باش که تا حالا نبودی 3
TiNA aRcHi 21 ارسال شده در 6 فروردین، 2010 بگذار تا شیطنت عشق چشمان تو را بر عریانهای خویش بگشاید،هر چند حاصلی جز رنج و پریشانی نداشته باشد،اما کوری را هرگز به خاطر آرامشش تحمل مکن 4
ارسالهای توصیه شده