rm_arch 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ . . . یادمون باشه همیشه ... ببخشیم تا بخشیده بشیم ... دوست داشته باشیم بی بهانه ... و قدر همدیگه رو بدونیم ... . . . تک تکتون رو دوست دارم ... میبوسمتون ... و به دستان مهربون خدا میسپرمتون ... MEMOLI این یعنی چی؟ یعنی می خوای خدا حافظی کنی ؟ نهههههههههههههههههههه من دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ دوست داشتن هميشه در رسیدن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکد يگــرنگــــاه کنيم 6 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ گهگاه که تنها میشوم تنهاییم را به آغوش میکشم . . . . . 7 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ با درود عنوان این جستار سبب شد تا این نوشته را برای یادگاری دراینجا بنویسم . 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ هرگز گمان مبر ز خیال تو غافلم گر مانده ام خموش خدا داند و دلم .... . 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ اینم یه نثر خیلی قشنگه که خودم گفتم میزارمش واسه یادگاری:ws54:(فقط خواهشا کپی نکنید) این نثر: ممد جون خو منم ادمین کن خو فقط واسه یه روز دلم میخواد اسمم بولد شه فقط واسه یه روز انقد ظالم نباش مگه چی میشه مگه تو دل نداری مگه خودت جوون نبودی مگه نمی دونی عاشق چی میکشه چطور میتونی منو تو این حال و روز ببینی اگه فردا مُردم چی اگه دیگه منو ندیدی چی میخوای جواب بچه هامو چی بدی به کامبیزم میگی چی به سر مامانش اوردی کبری رو کی میبره مدرسه چطور میتونی انقد سنگدل باشی خدارو خوش میاد واسه یه روز چی میشد مگه ها چی! اینم عسک: 7 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ بـرو بالاتر از اینی که هسـتی تو بغض ِهر دوتامونو شـکستی با چشم ِتر اگه تو مـه بشینی کـسی شاید شبـیه من ببینی 5 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ هیچوقت از تجربه ی دوست داشتن دست نکش برخلاف بقیه ی چیزها تجربه ی دوست داشتن حتی به شکستش هم می ارزد! 6 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ . عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران ساده دل من که قسمهای تو باور کردم . 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خدایا دوزخم فرداست.... پس چرا حالا می سوزم؟... . 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اینم یه یادگاری از من دویدم و دویدم....:w42: به قلکم رسیدم...:shad: زدم اونو شکستم...تا پول بیاد به دستم... هیچی نبود تو قلک... به جز یه سوسک کوچک ! سوسکه بگم چیکار کرد ؟؟؟ ترسید و زود فرار کرد ! خونه ی اون خراب شد...دلم واسش کباب شد... :w821: دویدم و دویدم.... رفتم برای سوسکه ، قلک نو خریدم... :w42: 14 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اینم یه یادگاری از من دویدم و دویدم....:w42: به قلکم رسیدم...:shad: زدم اونو شکستم...تا پول بیاد به دستم... هیچی نبود تو قلک... به جز یه سوسک کوچک ! سوسکه بگم چیکار کرد ؟؟؟ ترسید و زود فرار کرد ! خونه ی اون خراب شد...دلم واسش کباب شد... :w821: دویدم و دویدم.... رفتم برای سوسکه ، قلک نو خریدم... :w42: یاردگاریت خیلی جالب بود چه سوسکه خوبی بوده اگه من بودم سوسک جای اینکه فرار کنه دنبالم می کرد 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر بر چهره کسی تبسم ندیدید از تبسم خود به او قرض دهید... 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من شعر بلد نیستم ....... شاعر هم نیستم ........ کلام شیوا و عرفانی هم ندارم .......... ولی احساس لطیف همشونو دارم حتی بیشتر چون یه دخترم ........... یه یادگاری از من ........ یه دختر با احساس هر وقت مُردم اینجوری ازم یاد کنید 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دریاب کنون که نعمتت هست به دست...........کین دولت و ملک میرود دست به دست. 11 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من شعر بلد نیستم ....... شاعر هم نیستم ........ کلام شیوا و عرفانی هم ندارم .......... ولی احساس لطیف همشونو دارم حتی بیشتر چون یه دخترم ........... یه یادگاری از من ........ یه دختر با احساس هر وقت مُردم اینجوری ازم یاد کنید سحر ژونم ... 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ بُود آیا که در میکده ها بگشایند؟ گره از کار فرو بسته ی ما بگشایند . . . . . 9 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ آن لحظه که از نیاز انسان دارد نه کم از هوای حیوان یک دانه ی گندم طلایــی از طشت طلا گرانبهاتر در حادثه های ناگهانی سالم ز مریض مبتلاتر آسوده مباش که بی نیازی یک آن دگر پر از نیازی آنجا که تو فرعــون زمانــی در تیر رس باد خزانــی 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ هرگز نميرد انكه داش زنده شد به عشق ثبت است در جريده عالم دوام عشق ما در پياله عكس رخ يار ديده ايم اي بي خبر ز لذت شرب مدام ما 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده