rm_arch 81 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 . . . یادمون باشه همیشه ... ببخشیم تا بخشیده بشیم ... دوست داشته باشیم بی بهانه ... و قدر همدیگه رو بدونیم ... . . . تک تکتون رو دوست دارم ... میبوسمتون ... و به دستان مهربون خدا میسپرمتون ... MEMOLI این یعنی چی؟ یعنی می خوای خدا حافظی کنی ؟ نهههههههههههههههههههه من دوست دارم 4
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 دوست داشتن هميشه در رسیدن نيست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــريبه ! اين درد مشترک من و توست که گاهي نمي توانيم در چشمهاي يکد يگــرنگــــاه کنيم 6
saeed99 2563 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 با درود عنوان این جستار سبب شد تا این نوشته را برای یادگاری دراینجا بنویسم . 5
moh@mad 5513 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 هرگز گمان مبر ز خیال تو غافلم گر مانده ام خموش خدا داند و دلم .... . 6
asal sadra 3752 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 اینم یه نثر خیلی قشنگه که خودم گفتم میزارمش واسه یادگاری:ws54:(فقط خواهشا کپی نکنید) این نثر: ممد جون خو منم ادمین کن خو فقط واسه یه روز دلم میخواد اسمم بولد شه فقط واسه یه روز انقد ظالم نباش مگه چی میشه مگه تو دل نداری مگه خودت جوون نبودی مگه نمی دونی عاشق چی میکشه چطور میتونی منو تو این حال و روز ببینی اگه فردا مُردم چی اگه دیگه منو ندیدی چی میخوای جواب بچه هامو چی بدی به کامبیزم میگی چی به سر مامانش اوردی کبری رو کی میبره مدرسه چطور میتونی انقد سنگدل باشی خدارو خوش میاد واسه یه روز چی میشد مگه ها چی! اینم عسک: 7
ملیساا 5015 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 بـرو بالاتر از اینی که هسـتی تو بغض ِهر دوتامونو شـکستی با چشم ِتر اگه تو مـه بشینی کـسی شاید شبـیه من ببینی 5
shokoofeh 887 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 هیچوقت از تجربه ی دوست داشتن دست نکش برخلاف بقیه ی چیزها تجربه ی دوست داشتن حتی به شکستش هم می ارزد! 6
moh@mad 5513 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 . عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران ساده دل من که قسمهای تو باور کردم . 4
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 30 تیر، 2011 خب اینم یه یادگاری از من دویدم و دویدم....:w42: به قلکم رسیدم...:shad: زدم اونو شکستم...تا پول بیاد به دستم... هیچی نبود تو قلک... به جز یه سوسک کوچک ! سوسکه بگم چیکار کرد ؟؟؟ ترسید و زود فرار کرد ! خونه ی اون خراب شد...دلم واسش کباب شد... :w821: دویدم و دویدم.... رفتم برای سوسکه ، قلک نو خریدم... :w42: 14
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2011 خب اینم یه یادگاری از من دویدم و دویدم....:w42: به قلکم رسیدم...:shad: زدم اونو شکستم...تا پول بیاد به دستم... هیچی نبود تو قلک... به جز یه سوسک کوچک ! سوسکه بگم چیکار کرد ؟؟؟ ترسید و زود فرار کرد ! خونه ی اون خراب شد...دلم واسش کباب شد... :w821: دویدم و دویدم.... رفتم برای سوسکه ، قلک نو خریدم... :w42: یاردگاریت خیلی جالب بود چه سوسکه خوبی بوده اگه من بودم سوسک جای اینکه فرار کنه دنبالم می کرد 6
Nightingale 10531 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 من شعر بلد نیستم ....... شاعر هم نیستم ........ کلام شیوا و عرفانی هم ندارم .......... ولی احساس لطیف همشونو دارم حتی بیشتر چون یه دخترم ........... یه یادگاری از من ........ یه دختر با احساس هر وقت مُردم اینجوری ازم یاد کنید 10
Ehsan 112346 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 دریاب کنون که نعمتت هست به دست...........کین دولت و ملک میرود دست به دست. 11
partow 25305 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 من شعر بلد نیستم ....... شاعر هم نیستم ........ کلام شیوا و عرفانی هم ندارم .......... ولی احساس لطیف همشونو دارم حتی بیشتر چون یه دخترم ........... یه یادگاری از من ........ یه دختر با احساس هر وقت مُردم اینجوری ازم یاد کنید سحر ژونم ... 2
پیرهاید 10193 ارسال شده در 4 مهر، 2011 بُود آیا که در میکده ها بگشایند؟ گره از کار فرو بسته ی ما بگشایند . . . . . 9
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 5 مهر، 2011 آن لحظه که از نیاز انسان دارد نه کم از هوای حیوان یک دانه ی گندم طلایــی از طشت طلا گرانبهاتر در حادثه های ناگهانی سالم ز مریض مبتلاتر آسوده مباش که بی نیازی یک آن دگر پر از نیازی آنجا که تو فرعــون زمانــی در تیر رس باد خزانــی 5
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 28 مهر، 2011 هرگز نميرد انكه داش زنده شد به عشق ثبت است در جريده عالم دوام عشق ما در پياله عكس رخ يار ديده ايم اي بي خبر ز لذت شرب مدام ما 5
ارسال های توصیه شده