RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام بر تو گولاخی، چطوری؟ اول رشته بترکانیم بعدم ایرانه نوبت ایسه، دی: آوره باحالن دیگه خیلی مراعات کردن که بهشون میگم ایندفه بیشتر حواسشون باشه، دی: واي يني اون تيكه (پمپ ماي هارت) كه پيتبول وسط آهنگ جنيفر ميخونه رو گفت بعد يهو به جاش گفت پمپ آب دِ آبرار مي ديله بتركانيي يني اون لحظه يهو منفجر شدم از خنده آره اينا تو كورا باباقولين مشخصه زاكيد جاي پيشرفت داريدي ولي اگه پاپ گيلكي بخونن بيشتر ميگيره آخر آهنگ توبودو بيا آيه مي پسوند نام بره ناقولايان امي فاميليدي 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از قدیم گفتن حلال زاده به داییش میره ! به به ننه سمیرااااااااااااا:hapydancsmil: ننه این قسمت دومش رو ترجمه کن برام ... سلام دایی گولاخ ینی ببخشید دایی امین خوبی ؟ يه نكته خيلي مشترك بين تو و داييت هست قبلنم گفتم معلومه كه ...صد بار بهت نگفتم زبون مادريتو ياد بگير يني چه خبر چه احوال حالت خوبهدايي امينت يا شيمينت يا اوشانه نت صفحه قبل آهنگ رپ گيلكي گذاشته بشين دانلود كن به تقويت زبانت كمك ميكنه ... 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ يه نكته خيلي مشتك بين تو و داييت هست قبلنم گفتممعلومه كه ...صد بار بهت نگفتم زبون مادريتو ياد بگير يني چه خبر چه احوال حالت خوبهدايي امينت يا شيمينت يا اوشانه نت صفحه قبل آهنگ رپ گيلكي گذاشته بشين دانلود كن به تقويت زبانت كمك ميكنه ... .... خو ننه چی کار کنم ؟الان میدانلودم ! .... 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ .... خو ننه چی کار کنم ؟الان میدانلودم ! .... :texc5lhcbtrocnmvtp8 زودتر ياد بگير ازين به بعد ميخوام باهات گيلكي بحرفم چيسه ره خنده نَوَ كودن توشكِ مرا زنم تِرِ تركانما احترام تي پيله داييَ بدار:3384s: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اخو چون اضافه هستی !!!! ؟ تا حالا کسی جفت پا اومده تو مماخت 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جزو عكساي تاريخي موجود در آلبوم بود نه ديگه حيفش به اون شكلك روبروش مربوط ميشد كولكاپيس خودتي ايشپيتيكا دانه خوب چاق ميشي ديگه ولي من رو به افزايش وزنم نافرمم اين ديفونه بازيام نباشه كه ...چي بينيويشه :icon_razz:بوگو بينم فوش بدايي ري؟ ایشپیتکا یعنی چی تو هم کمتر بخور؛ چاق میشی دیگه عباس نمیبرتتاااا نمیگم چی بینویشتم خو؛ چیز بدی نبود عه ؟ اینجا تاپیک گیلانی هاست ؟ میگم همه فک و فامیلم اینجا جمعن ! درود بر ننه سمیرا و خاله ونوسی و دایی امین و دایی میلاد :hapydancsmil: اهان راستی درود بر روح مزاحم انجمن ! خوبید ؟ خوشید ؟:hapydancsmil: سلااااام؛ خوبم ؛ خوشم؛ خوش برگشتی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا حالا کسی جفت پا اومده تو مماخت اصلا میخوای تو هم بیا پسر من شو تا کسی بهت نگه اضافی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اصلا میخوای تو هم بیا پسر من شو تا کسی بهت نگه اضافی من خودم م م م م م م م ننه دارم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من خودم م م م م م م م ننه دارم بهتر لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا حالا کسی جفت پا اومده تو مماخت يني چي؟ :vahidrk:مگه من مردم درسته كه پسرمو از سر راه آوردم ولي پاش كلي زحمت كشيدم بعد بذارم تو جفت پا بري تو مماخش من جوونيمو پاي اين بچه گذاشتم مادر نشدي كه بدوني ایشپیتکا یعنی چی تو هم کمتر بخور؛ چاق میشی دیگه عباس نمیبرتتاااا نمیگم چی بینویشتم خو؛ چیز بدی نبود سلااااام؛ خوبم ؛ خوشم؛ خوش برگشتی :hapydancsmil: ايشپيتيكا به گربه ماده پير ميگن كه خيليم گربه بدجنسيه عباس مارو همه جوره قبول داره زود تند سري بوگو چي بينيويشتي وگرنه منم ايچي نيويسم پاكَ كونما:gnugghender: اصلا میخوای تو هم بیا پسر من شو تا کسی بهت نگه اضافی به اين پسر جلفت يه چيزي بگوها 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بخوسبید میخوام برق خاموش کنم:putertired: 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :texc5lhcbtrocnmvtp8زودتر ياد بگير ازين به بعد ميخوام باهات گيلكي بحرفم چيسه ره خنده نَوَ كودن توشكِ مرا زنم تِرِ تركانما احترام تي پيله داييَ بدار:3384s: ننه رحم کن ! خیلی سخته خو دایی اول شروع کرد .... تا حالا کسی جفت پا اومده تو مماخت نه ولی میخوام اولین بار امتحان کنم بیام تو مماخ تو ببینم چه لذتی داره !!! سلااااام؛ خوبم ؛ خوشم؛ خوش برگشتی :hapydancsmil: سلام خالههههههههههههه مرسیییییییییییی اصلا میخوای تو هم بیا پسر من شو تا کسی بهت نگه اضافی خاله ؟ میخوای یه روحو پسر خاله ی من بکنی ؟ 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ يني چي؟ :vahidrk:مگه من مردم درسته كه پسرمو از سر راه آوردم ولي پاش كلي زحمت كشيدم بعد بذارم تو جفت پا بري تو مماخش من جوونيمو پاي اين بچه گذاشتم مادر نشدي كه بدوني به اين پسر جلفت يه چيزي بگوها یه ننه دارم تو هفت آسمون تکه ...:girl_angel: این روحه پسر خاله ی من نیستا !!!!گفته باشم ! بخوسبید میخوام برق خاموش کنم:putertired: دایی اگه میخوای بری بخوابی برو بخوابا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بخوسبید میخوام برق خاموش کنم:putertired: به بهههههههه زاكان توجه بفرماييد سربازي چه ميكنهههههههههههه ديسيپليمو حال ميكنيد اول سر شب داره خاموشي ميزنه آورين به اون سرباز خونه اي كه توش بودي ننه رحم کن ! خیلی سخته خو دایی اول شروع کرد ....:icon_razz: بابا دايي بزرگته لابد يه چيز ميدونه ميگه ديگه 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا دايي بزرگته لابد يه چيز ميدونه ميگه ديگه ننه تو هم ؟ من امروز چقدر گریه کردم ! اصن باید برم سر به بیابون بذارم از دست شماها ! مگه میذارین ؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه ننه دارم تو هفت آسمون تکه ...:girl_angel: این روحه پسر خاله ی من نیستا !!!!گفته باشم ! سامان مامان جان پست بعديو كه الان خوندي نظرت برگشت احتمالا باشه باشه منم ازين خواهرزاده هاي جلف نميخوام 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ننه تو هم ؟ من امروز چقدر گریه کردم ! اصن باید برم سر به بیابون بذارم از دست شماها ! مگه میذارین ؟ عه! پسرم ديگه بزرگ شده گريه بده 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سامان مامان جان پست بعديو كه الان خوندي نظرت برگشت احتمالا دقیقا نظرم عوض شد !!!! ننه هه ما داریم ؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دقیقا نظرم عوض شد !!!! ننه هه ما داریم ؟ حيف اين همه زحمت كه من برات كشيدم هيچوقت يادم نميره اونروز كه توي كوچه بارون ميومد تو پا برهنه توي كوچه بودي كه من پيدات كردم تا منو ديدي تو چشمام نگاه كردي گفتي ...ننه 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به بهههههههه زاكان توجه بفرماييد سربازي چه ميكنهههههههههههه ديسيپليمو حال ميكنيد اول سر شب داره خاموشي ميزنه آورين به اون سرباز خونه اي كه توش بودي دایی اگه میخوای بری بخوابی برو بخوابا بچه برو بخواب فردا تو اجباری ازیت نشی من امروز چقدر گریه کردم ! اصن باید برم سر به بیابون بذارم از دست شماها ! مگه میذارین ؟ تنهایی نری بیابون فکر کنم یکی دیگه هم میخواست بره پیداش کن باهم برین گم نشی حيف اين همه زحمت كه من برات كشيدم هيچوقت يادم نميره اونروز كه توي كوچه بارون ميومد تو پا برهنه توي كوچه بودي كه من پيدات كردم تا منو ديدي تو چشمام نگاه كردي گفتي ...ننه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده