RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تازشم چند نفر به يه نفر آقا قبول نيست اينجوري نامرديه :w821: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تازشم چند نفر به يه نفر آقا قبول نيست اينجوري نامرديه :w821: سمیراااااااااااااااا:w821: گریه نکن؛ خودم میکشمشون؛ هم میلاد رو هم بهرام رو؛ بازم هستن ؟ بگو نفسشونو میگیرم؛ تو گریه نکن:w821: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سمیراااااااااااااااا:w821: گریه نکن؛ خودم میکشمشون؛ هم میلاد رو هم بهرام رو؛ بازم هستن ؟ بگو نفسشونو میگیرم؛ تو گریه نکن:w821: گريم از دندون دردهههههههههههه :w821:نه بابا نميخواد دستاتو به خون آلوده كني تازشم ميلادو بكشي شهريه دانشگا آزاد من چي ميشه فكر يخچال خالي آدمو ديوونه ميكنه:w821: بهرامو حالا كشتيم كشتي ايراد نداره فوقش يه كچل كم ميشه ديگه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فردا ازمایشم رو قرار میدم برا تحلیل ل ل ل ل فقط جلو قسمت HIV رو شطرنجی میکنم م م 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گريم از دندون دردهههههههههههه :w821:نه بابا نميخواد دستاتو به خون آلوده كني تازشم ميلادو بكشي شهريه دانشگا آزاد من چي ميشه فكر يخچال خالي آدمو ديوونه ميكنه:w821: بهرامو حالا كشتيم كشتي ايراد نداره فوقش يه كچل كم ميشه ديگه باشه ؛پس بهرام رو فقط میکشم؛ دانشگاه تو هم که تموم شد میلادرو میکشم بهرام کی میاد؟؟؟ فردا ازمایشم رو قرار میدم برا تحلیل ل ل ل ل فقط جلو قسمت HIV رو شطرنجی میکنم م م مگه روح ها خون دارن؟!!!! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باشه ؛پس بهرام رو فقط میکشم؛ دانشگاه تو هم که تموم شد میلادرو میکشم بهرام کی میاد؟؟؟ مگه روح ها خون دارن؟!!!! شما راجع به روح ها چی فکر کردید روح ها هم مریض میشن هم خون دارن هم میمیرند هم............................. تنها فرق روح و انسان اینه که روح رو نمی تونی ببینی اما انسان رو میشه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سمیراااااااااااااااا:w821: گریه نکن؛ خودم میکشمشون؛ هم میلاد رو هم بهرام رو؛ بازم هستن ؟ بگو نفسشونو میگیرم؛ تو گریه نکن:w821: گريم از دندون دردهههههههههههه :w821:نه بابا نميخواد دستاتو به خون آلوده كني تازشم ميلادو بكشي شهريه دانشگا آزاد من چي ميشه فكر يخچال خالي آدمو ديوونه ميكنه:w821: بهرامو حالا كشتيم كشتي ايراد نداره فوقش يه كچل كم ميشه ديگه دلت میاد ؟ فردا ازمایشم رو قرار میدم برا تحلیل ل ل ل ل فقط جلو قسمت HIV رو شطرنجی میکنم م م امید HIV داری؟ GLX رو فروختی؟ باشه ؛پس بهرام رو فقط میکشم؛ دانشگاه تو هم که تموم شد میلادرو میکشم بهرام کی میاد؟؟؟ مگه روح ها خون دارن؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلت میاد ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 امید HIV داری؟ GLX رو فروختی؟ :ghd8rpyczsi4wew2e4j اره اره فروختمش خیلی اذیت میکرد 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فردا ازمایشم رو قرار میدم برا تحلیل ل ل ل ل فقط جلو قسمت HIV رو شطرنجی میکنم م م جل الخالق! باشه ؛پس بهرام رو فقط میکشم؛ دانشگاه تو هم که تموم شد میلادرو میکشم بهرام کی میاد؟؟؟ مگه روح ها خون دارن؟!!!! اوهوم اينم خوبه بهرامم بذار با ميلاد با هم بكششون امينم يادت رفت گردن سه تاشونو ميذاريم زير گيوتين بعد جسدشونو تشريح ميكنيم دلت میاد ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 امید HIV داری؟ GLX رو فروختی؟ ها ؟ آها آها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 باز تو خودتو شبيه گربه شرك كرديتو كه ميدوني ميل به تشريح جزو طبيعت منه دست خودم نيست به جنازه و قتل علاقه دارم بخشي از خاطرات گضنفر 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جل الخالق! اوهوم اينم خوبه بهرامم بذار با ميلاد با هم بكششون امينم يادت رفت گردن سه تاشونو ميذاريم زير گيوتين بعد جسدشونو تشريح ميكنيم ها ؟ آها آها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 باز تو خودتو شبيه گربه شرك كرديتو كه ميدوني ميل به تشريح جزو طبيعت منه دست خودم نيست به جنازه و قتل علاقه دارم بخشي از خاطرات گضنفر سمیرا جنازه واقعی از نزدیک بهتون نشون دادن تاحالا؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سمیرا جنازه واقعی از نزدیک بهتون نشون دادن تاحالا؟ نه بابا رشته من اصلا ربطي به جنازه نداره جنازه آدم رو پرستاريا- مامايي ها- هوشبري ها- تكنسين اتاق عمل و گروه هاي پزشكي و پيرا پزشكي تشريح ميكنن ولي رشته هاي زيست جانوري و زيت دريا اينا كه بيس زيست عمومي دارن جونور زياد تشريح ميكنن ميكروبيولوژي كه اصلا بيسش سلولي مولكوليه با جانوران و اينا كاري نداره ولي خوب ما يه درس 4 واحدي جانوري پاس كرديم يه 4 واحديم فيزيو كه توي اينا تشريح داشتيم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه بابا رشته من اصلا ربطي به جنازه نداره جنازه آدم رو پرستاريا- مامايي ها- هوشبري ها- تكنسين اتاق عمل و گروه هاي پزشكي و پيرا پزشكي تشريح ميكنن ولي رشته هاي زيست جانوري و زيت دريا اينا كه بيس زيست عمومي دارن جونور زياد تشريح ميكنن ميكروبيولوژي كه اصلا بيسش سلولي مولكوليه با جانوران و اينا كاري نداره ولي خوب ما يه درس 4 واحدي جانوري پاس كرديم يه 4 واحديم فيزيو كه توي اينا تشريح داشتيم مورچه هم تشریح کردین ؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مورچه هم تشریح کردین ؟ نهاونو باس زير ميكروسكوپ تشريح كني حلزون و ماهي و قورباغه و وزغ و كرم ولي علاقه زيادي دارم جنازه آدميزاد تشريح كنم هيشكي به احساساتم توجه نميكنه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نهاونو باس زير ميكروسكوپ تشريح كني حلزون و ماهي و قورباغه و وزغ و كرم ولي علاقه زيادي دارم جنازه آدميزاد تشريح كنم هيشكي به احساساتم توجه نميكنه واقعا مورچه تشریح نکردین؟ انقد مورچه دوس داررررررررررم ای بابا نگو من حالم بهم میخوره بقیه کجان؟ پیدا نیستن 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واقعا مورچه تشریح نکردین؟ انقد مورچه دوس داررررررررررم ای بابا نگو من حالم بهم میخوره :84eb3ampc0vsywihe0i بقیه کجان؟ پیدا نیستن بشين يه عالمه مورچه برا خودت تشريح كن راستي گفتي مورچه يه نكته علمي بهت بگم: يكي از قوي ترين اسيدها رو از پختن همين مورچه ميگيرن فرميك اسيد يا جوهر مورچه هم بهش ميگن فك كن تو پسري حالت بهم ميخوره ما داشتيم اونارو تشريح ميكرديم چه حالي داشتيم من كه اصلا وارد آزمايشگاه تشريح شدم تشريح حلزون داشتيم ...نميگم با چه صحنه هاي مواجه شدم فقط بدون در حال مرگ باشي با اين حالت:84eb3ampc0vsywihe0i بعد استاد عين ابليس بالا سرت وايساده باشه :167:فك كن قيافه هامون ديگه چي بود پسراي كلاسمون كه هميشه سايه همديگه رو با تير ميزنيم اومده بودن تا استاد روشو ميكرد اونور از دستمون ميگرفتن تند تند خودشون تشريح ميكردن يك داستاني بود اصلا :icon_pf (34): نميدونم كار بار دارن نومويايند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم برروم هي ميرم واسه پروژه ميسرچم هي ميام انجمن ديگه بروم خسته گشتيم فعلا 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بشين يه عالمه مورچه برا خودت تشريح كن راستي گفتي مورچه يه نكته علمي بهت بگم: يكي از قوي ترين اسيدها رو از پختن همين مورچه ميگيرن فرميك اسيد يا جوهر مورچه هم بهش ميگنفك كن تو پسري حالت بهم ميخوره ما داشتيم اونارو تشريح ميكرديم چه حالي داشتيم من كه اصلا وارد آزمايشگاه تشريح شدم تشريح حلزون داشتيم ...نميگم با چه صحنه هاي مواجه شدم فقط بدون در حال مرگ باشي با اين حالت:84eb3ampc0vsywihe0i بعد استاد عين ابليس بالا سرت وايساده باشه :167:فك كن قيافه هامون ديگه چي بود پسراي كلاسمون كه هميشه سايه همديگه رو با تير ميزنيم اومده بودن تا استاد روشو ميكرد اونور از دستمون ميگرفتن تند تند خودشون تشريح ميكردن يك داستاني بود اصلا :icon_pf (34): نميدونم كار بار دارن نومويايند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم برروم هي ميرم واسه پروژه ميسرچم هي ميام انجمن ديگه بروم خسته گشتيم فعلا میدونم این نکته علمی رو بابا ، تو شیمی دبیرستان بود من از تشریح غورباقه و اینا حالم بهم نمیخوره که ، انقد با بچه ها در زمان توفولیت این کارارو کردیم که مار، خرگوش، پیشی و .... رو تشریح کردیم از جنازه آدم حالم بهم میخوره خو برو شب بخیر 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مسابقه تحلیل عکس صنایعی:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زنا درس ميخونن سر كار ميرن بچه ميارن خونه داري ميكنن مردا چي؟ :vahidrk: ژنتيك علم طبيعيه تو حسابداري فقط ميتونه يه مثال باشه كه آقايون ميزنن خانداداش وقتي پول شهريه دانشگا آزاد ميدي بايد بدوني اوضاع درسيم چجوريه ميرم فقط انقلابو ميرم بقيه درسارو ميپيچونم ميلاد يه رشتي ديدي تازه امروز اومده پسر عموي منه فرستادنش با مدرك تحصيلي ليسانس غذا پخش كنه زنا کارای دیگه ای هم میکنن غیبت و ... مثالایی میشه تو حسابداری زد که با واقعیت یکیه دیگه شهریه دانشگاه آزاد نمی صرفه باید انصراف بدی اگه خواستی دولتی میتونی بخونی از نظر حسابداری درستره ..................................... اجباری اینجا و انجا نداره باید گذروند APUNZEL;936106]تازشم چند نفر به يه نفر آقا قبول نيست اينجوري نامرديه :w821: :there: مورچه هم تشریح کردین ؟ مسابقه تحلیل عکس صنایعی:gnugghender: مینا خانم رسیدن بخیر 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میدونم این نکته علمی رو بابا ، تو شیمی دبیرستان بود من از تشریح غورباقه و اینا حالم بهم نمیخوره که ، انقد با بچه ها در زمان توفولیت این کارارو کردیم که مار، خرگوش، پیشی و .... رو تشریح کردیم از جنازه آدم حالم بهم میخوره خو برو شب بخیر ميبينم كه ديكشنري خانداش رو مطالعه ميكني خرگوش؟ خرگوووووووووووووووووووووووووووووش؟ خرگوشيخيلي بد جنسيييييييييييييييييييييييييييييييييييييي چطوري دلت اومدمن خرگوش خيلي دوس دارم مخصوصا ني ني خرگوش ديدي چقد نازننن گوشاشون كوچولويه مسابقه تحلیل عکس صنایعی:gnugghender: سلااااااااااام ميناي جان چطول مطولي بلاميجل؟ زنا کارای دیگه ای هم میکنن غیبت و ...مثالایی میشه تو حسابداری زد که با واقعیت یکیه دیگه شهریه دانشگاه آزاد نمی صرفه باید انصراف بدی اگه خواستی دولتی میتونی بخونی از نظر حسابداری درستره ..................................... :w410:اجباری اینجا و انجا نداره باید گذروند APUNZEL;936106]تازشم چند نفر به يه نفر آقا قبول نيست اينجوري نامرديه :w821: :there: :1111: نههههههههههههه خانداداشششششششش من 3 سال تلاش كردم به اينجا رسيدم پسر عموم زنگ زده واسه مامانش اينا گفته روز اولي پوتينشو زدنولي آدم دلشم ميسوزه حس غريبيست اين سربازي فكر كن آدم تنها توي شهر غريب مامان آدم نباشه... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زنا کارای دیگه ای هم میکنن غیبت و ...مثالایی میشه تو حسابداری زد که با واقعیت یکیه دیگه شهریه دانشگاه آزاد نمی صرفه باید انصراف بدی اگه خواستی دولتی میتونی بخونی از نظر حسابداری درستره ..................................... :w410:اجباری اینجا و انجا نداره باید گذروند APUNZEL;936106]تازشم چند نفر به يه نفر آقا قبول نيست اينجوري نامرديه :w821: :there: مینا خانم رسیدن بخیر :evilsmile: تو الان سربازی هستی یا مرخصی؟ ميبينم كه ديكشنري خانداش رو مطالعه ميكنيخرگوش؟ خرگوووووووووووووووووووووووووووووش؟ خرگوشيخيلي بد جنسيييييييييييييييييييييييييييييييييييييي چطوري دلت اومدمن خرگوش خيلي دوس دارم مخصوصا ني ني خرگوش ديدي چقد نازننن گوشاشون كوچولويه سلااااااااااام ميناي جان چطول مطولي بلاميجل؟ :there: :1111: نههههههههههههه خانداداشششششششش من 3 سال تلاش كردم به اينجا رسيدم پسر عموم زنگ زده واسه مامانش اينا گفته روز اولي پوتينشو زدنولي آدم دلشم ميسوزه حس غريبيست اين سربازي فكر كن آدم تنها توي شهر غريب مامان آدم نباشه... بابا خرگوش نکشتیم که ، مرده بود بعد ما تشریحش کردیم یه بارم بچه ها یه گربه من سوم راهنمایی بودم دوتا خرگوش داشتم فرار کردن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده