* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عخشا تو دعواهای زن و شوهری بیشتر میشن، نه کمتر چرا میشناسم : دانلود فیلم ایرانی ولی خب،دیگه در حد افسانه عخشولانه نمیشن؛ میشن ؟ مطمئنی آدرس سایت رو درست دادی؟ قشنگه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ولی خب،دیگه در حد افسانه عخشولانه نمیشن؛ میشن ؟مطمئنی آدرس سایت رو درست دادی؟ قشنگه کلا بحث رو منحرف کردی، از اولش بگو، به نظرت اگه بهم میرسیدن بازم معروف میشدن؟ چرا؟ مچکرم البته واس دوران جوونی و جاهلیته ، یهو یادش افتادم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کلا بحث رو منحرف کردی، از اولش بگو، به نظرت اگه بهم میرسیدن بازم معروف میشدن؟ چرا؟ مچکرم البته واس دوران جوونی و جاهلیته ، یهو یادش افتادم :icon_razz: من که گفتم نه؛ چون بعد ازدواج دیگه مجنون میدید لیلی خوشکل نیست و کم کم نسبت به هم سرد میشدن اونجا ؛تو اون وبلاگ؛ تو فیلم ؛ فیلم ایرانی؛میبینی آیاااا؟ هنوزم جووونی و... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که گفتم نه؛ چون بعد ازدواج دیگه مجنون میدید لیلی خوشکل نیست و کم کم نسبت به هم سرد میشدن:vahidrk: اونجا ؛تو اون وبلاگ؛ تو فیلم ؛ فیلم ایرانی؛میبینی آیاااا؟ هنوزم جووونی و... مگه عشقضون بخاطر خوشگلی لیلی بود؟ ینی توش فیلم ایرانی نمیبینی؟ واقعا که چشم بصیرت نداری جوونمو خوش تیپ بی تربیت 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مگه عشقضون بخاطر خوشگلی لیلی بود؟ :vahidrk: ینی توش فیلم ایرانی نمیبینی؟ واقعا که چشم بصیرت نداری جوونمو خوش تیپ بی تربیت :zadan: کلاااا بعدش بیشتر به لیلی توجه میکنه و میبینی همچین دلبری هم نبوده؛ یعنی تو اونجا فیلم میبینییییییی؟ خوبی تو ؟ خوشتیپ؟ کی؟ تو ؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کلاااا بعدش بیشتر به لیلی توجه میکنه و میبینی همچین دلبری هم نبوده؛ یعنی تو اونجا فیلم میبینییییییی؟ خوبی تو ؟ خوشتیپ؟ کی؟ تو ؟ حالا تو چه اصراری داری که بگی لیلی خوشگل نبوده ؟ :JC_thinking: ای بابا ..... اصن به من چه، خودت سرچ کن فیلم دانلود کن پَ نَ پَ تو ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا تو چه اصراری داری که بگی لیلی خوشگل نبوده ؟ :JC_thinking: ای بابا ..... اصن به من چه، خودت سرچ کن فیلم دانلود کن :1111: پَ نَ پَ تو ؟ خب لیلی خشکل نبوده دیگه اما مجنون چون عاشق بود ؛چشش کور بود؛ خشنگ میدیدش:JC_thinking: خودم سرچ کردم پیدا کردم؛اونجا که چیزی نبود آره خب؛ من؛ شک داری مگه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب لیلی خشکل نبوده دیگه اما مجنون چون عاشق بود ؛چشش کور بود؛ خشنگ میدیدش:JC_thinking: خودم سرچ کردم پیدا کردم؛اونجا که چیزی نبود:1111: آره خب؛ من؛ شک داری مگه همین دیگه، تو مو میبینی و مجنون پیچش مو میدید .... حالا یه ذره سر کارت گذاشتما نه مطمئنم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همین دیگه، تو مو میبینی و مجنون پیچش مو میدید .... حالا یه ذره سر کارت گذاشتما :hapydancsmil: نه مطمئنم بچه پر روووو؛ اگه به داداش میلادم نگفتم خب خدارو شکر، یه جور گفتی فکر کردم شک داری لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه پر روووو؛ اگه به داداش میلادم نگفتم:1111:خب خدارو شکر، یه جور گفتی فکر کردم شک داری بی ادب نه در اینکه تیپت بده هیچ شکی ندارم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بی ادب :zadan: نه در اینکه تیپت بده هیچ شکی ندارم :4chsmu1: دلت میااااد اینو بگی لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلت میااااد اینو بگی منم حساااااااس نه شوخی کردم، شمالیا همشون خوش تیپن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم حساااااااس نه شوخی کردم، شمالیا همشون خوش تیپن نه دیگه، حرفتو زدی؛ لازم نکرده درستش کنی این سمیرا و میلاد و امین و مینا کوشن ؟ چه خفر از مهندسان؟ یه مدت نبودی،اونور خوب بود؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه دیگه، حرفتو زدی؛ لازم نکرده درستش کنی این سمیرا و میلاد و امین و مینا کوشن ؟ چه خفر از مهندسان؟ یه مدت نبودی،اونور خوب بود؟؟؟؟ سمیرا داره رو یه تک سلولی جدید کار میکنه میلاد داره یه هواپیمای جاسوسی برای دفاع از میهن میسازه امین داره ربات میسازه بره ماه مینا نمیدونم داره چیکار میکنه اونجایم نمیرفتم که یبار شب عیدی رفتم فقط 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چراااااااااااااا؟؟؟ راستییی سلااااااااااااام چون دیگه کمتر میشه چال کرد سمیرا داره رو یه تک سلولی جدید کار میکنه میلاد داره یه هواپیمای جاسوسی برای دفاع از میهن میسازه امین داره ربات میسازه بره ماه مینا نمیدونم داره چیکار میکنه من و اینکارا بیخیال مینا احتمالا مخ یه بنده خدارو کار گرفته سلام بر همه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سمیرا داره رو یه تک سلولی جدید کار میکنه میلاد داره یه هواپیمای جاسوسی برای دفاع از میهن میسازه امین داره ربات میسازه بره ماه مینا نمیدونم داره چیکار میکنه اونجایم نمیرفتم که یبار شب عیدی رفتم فقط خانداداشم اومد چون دیگه کمتر میشه چال کرد چون چی؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خانداداشم اومد چون چی؟ یه نگاه به فرهنگ لغتم بنداز اگه نتونستی بفهمی چی گفتم یه ساعت دیگه میام بهت میگم چی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه نگاه به فرهنگ لغتم بنداز اگه نتونستی بفهمی چی گفتم:icon_pf (12): یه ساعت دیگه میام بهت میگم چی چون دیگه کمتر میشه چال کرد : چون دیگه کمتر میشه دفن کرد خو یعنی چی:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من و اینکارا بیخیال مینا احتمالا مخ یه بنده خدارو کار گرفته سلام بر همه میدونم محرمانست و نمیتونی اینجا بگی ولی از مادیگه مخفی نکن که آره والا، معلوم نیست کجا تور پهن کرده سلام جانم خانداداشم اومد چون چی؟ بله دیدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده