Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از سالهای دور از خانه بگو ... چه کردی؟ کجا رفتی؟ همین دورو ورا، زیر سایه خدا بودم ..... دعا به جون شما میکردم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همین دورو ورا، زیر سایه خدا بودم ..... دعا به جون شما میکردم وااای؛ چه مهربووووووووووووون لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وااای؛ چه مهربووووووووووووون مچکررررررررررم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ افسرده ام از دست شما دختر هاااا از بی وفایی شما دختر هاااا از دنبال شوهر بودن دخترررر هاااااااااااااااااااااااا آخيييييييييييييي نيس شما پسرا خيلي موجودات معصومي هستين آخه هر بلايي تو اين روزگار سرتون مياد حقتونه دارين تقاص سالها جفا به خاونما رو پس ميدين سالهاي سال خانوما طفلكا معصوم بودن هر بلايي خواستين شما مردا سرشون آوردين الان زنا تبديل به دراكولا شدن دارن حق اجداد مادريشونو از شماها ميگيرن بكشيد تا ببينيد چه طعمي داره جفا... اون موقه كه 4 تا هوو مياوردين سرشون اون موقه كه ولشون ميكردين با احساساتشون بازي ميكردين اون موقه كه شخصيتشونو با خاك يكسان ميكردين انقدر تعداد بالاست که اسماشون جابجا میشه دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 اونجا رو کثیف نکنی منم 2یا 3 روز دیگه میرم:icon_pf (95): سلام كجا تعدادشون بالاست اتفاقا كاملا به تعداد تقسيم شده:girl_blush2: نه داداشي ما دختراي خوبي هستيم آشغالامونو ميندازيم درون سطل زباله به بهههه جناب سناتور نموک آبرود خوش گذشت؟ یعنی ما سه قلو بودیییییییم الان امین هم میاد میگه یکی مثل منو دیده و... سلام واااي خييييييييلي خوش گذشت از طرف كانون يوني مارو بردن خيلي خوب بود :hapydancsmil:جاي همگي خالي بود 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به بهههه جناب سناتور بهههه جناب راپوزول ، سوغاتیت کو پس؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مچکررررررررررم سلام واااي خييييييييلي خوش گذشت از طرف كانون يوني مارو بردن خيلي خوب بود :hapydancsmil:جاي همگي خالي بود :دی ما هم با خانواده و عمه و... رفتیم در دامان طبیعت؛ به ما نیز خوش گذشت لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بهههه جناب راپوزول ، سوغاتیت کو پس؟ تلكابين برات سوغاتي مياوردم؟ :دی ما هم با خانواده و عمه و... رفتیم در دامان طبیعت؛ به ما نیز خوش گذشت پس به شوما نيز خوش گذشت شكر خدا چه خبر ها ؟ 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تلكابين برات سوغاتي مياوردم؟ الان میخواستی بگی تلکابین سوار شدم ؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الان میخواستی بگی تلکابین سوار شدم ؟ نمك آبرود ميرن خر سوار ميشن؟نمك آبرود برا چي ميرن چي داره اصلا ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پس به شوما نيز خوش گذشت شكر خداچه خبر ها ؟ سلااامتی؛ همزادم چطوره ؟ خوبه ؟ عکسشو نداری؟ دقیقا چقد شبیهمه؟ فامیلیش چیه؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمك آبرود ميرن خر سوار ميشن؟نمك آبرود برا چي ميرن چي داره اصلا ؟ خدارو چه دیدی، شایدم برن خر سوار شن :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدارو چه دیدی، شایدم برن خر سوار شن :4chsmu1: من دوس دارم يه بار خر يا اسب سوار شم ولي ميدونم كه خيلي ميترسم :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من دوس دارم يه بار خر يا اسب سوار شم ولي ميدونم كه خيلي ميترسم :girl_in_dreams: خر آروم میره حال نمیده ، من دوس دارم اسب سوار شم . تند برونم ، کنار دریا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خر آروم میره حال نمیده ، من دوس دارم اسب سوار شم . تند برونم ، کنار دریا كنار دريا ميگن با موتور بري خيلي ذوق برانگيزه سرعتشم از اسب بيشتره تازه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلااامتی؛ همزادم چطوره ؟ خوبه ؟ عکسشو نداری؟ دقیقا چقد شبیهمه؟ فامیلیش چیه؟ شكر خوداااااااا همزادتم خوبه امروزم ديدمش عكسشوووووووو:JC_thinking: چرا دارم چند ترم پيشا يه بار تو آزمايشگا با هم عكس گرفتيم اگه ديدمت حتما نشونت ميدم عكسشو 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها راستي چرا دعوت كاربران رو برداشتن ؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ كنار دريا ميگن با موتور بري خيلي ذوق برانگيزه سرعتشم از اسب بيشتره تازه موتور دوس ندارم بچه ها راستي چرا دعوت كاربران رو برداشتن ؟ اوهوم، نقل قولم برداشتن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شكر خوداااااااا همزادتم خوبه امروزم ديدمش عكسشوووووووو:JC_thinking: چرا دارم چند ترم پيشا يه بار تو آزمايشگا با هم عكس گرفتيم اگه ديدمت حتما نشونت ميدم عكسشو باشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخيييييييييييييي نيس شما پسرا خيلي موجودات معصومي هستين آخه هر بلايي تو اين روزگار سرتون مياد حقتونه دارين تقاص سالها جفا به خاونما رو پس ميدين سالهاي سال خانوما طفلكا معصوم بودن هر بلايي خواستين شما مردا سرشون آوردين الان زنا تبديل به دراكولا شدن دارن حق اجداد مادريشونو از شماها ميگيرن بكشيد تا ببينيد چه طعمي داره جفا... اون موقه كه 4 تا هوو مياوردين سرشون اون موقه كه ولشون ميكردين با احساساتشون بازي ميكردين اون موقه كه شخصيتشونو با یعنی الان شما دختر ها دارین انتقام میگیرید از پسر هاااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یوووووووووووووهووووووووووووووووووووووو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده