RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بااواتار من چیکار داری؟ من با آواتار تو كار ندارم آواتارت خيلي وقت پيش قبل از اينكه بذاريش تو آواتار با ميناي ما كار داشت :1111: همیشه کوچیک بودم احساس میکردم باید یه خواهر دوقلو داشته باشم، رویام به حقیقت پیوست من باید ببینمششششآخه چرا اسمامون یکی شدهحتما برا اینکه همو بعدها پیدا کنیییییییم :w58::w58: چيه ؟ ............................................................................................................................................................................................. وااااااااااااااااااااااي خدااااااااااااااااااااااااااااااااا من رواني شدم از دست اينااااااااااااا من فردا دارم ميرم نمك آبرود روحيم عوض شه اينا منو كشتن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من با آواتار تو كار ندارم آواتارت خيلي وقت پيش قبل از اينكه بذاريش تو آواتار با ميناي ما كار داشت :1111: :w58::w58: چيه ؟ ............................................................................................................................................................................................. وااااااااااااااااااااااي خدااااااااااااااااااااااااااااااااا من رواني شدم از دست اينااااااااااااا من فردا دارم ميرم نمك آبرود روحيم عوض شه اينا منو كشتن افسرده ام از دست شما دختر هاااا از بی وفایی شما دختر هاااا از دنبال شوهر بودن دخترررر هاااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ افسرده ام از دست شما دختر هاااا از بی وفایی شما دختر هاااا از دنبال شوهر بودن دخترررر هاااااااااااااااااااااااا برو یَره 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کیه؟چی خبرز؟ لالا دارمممممم فقط بدون اصغر كه مال ونوس بود يادت نمياد مينا هي ميومد ميخوند اسمال آقا سيبيل سيا اين اسماله ديگه اگه بگم وروديه ما هست بعد 68 تيه باورت ميشهالبته خودمم يادم رفته بود 68تيه الان يادم اومد !!انقدر شباهت هيشكي نيس آروم باش چيز خاصي نيست لا لا بكن بچه پيش پيش پيشكههه انقدر تعداد بالاست که اسماشون جابجا میشه دیگه همیشه کوچیک بودم احساس میکردم باید یه خواهر دوقلو داشته باشم، رویام به حقیقت پیوست من باید ببینمششششآخه چرا اسمامون یکی شدهحتما برا اینکه همو بعدها پیدا کنیییییییم ولی جدا منم یکی میشناختم که کپ تو بود وقتی باسه اولین بار دیدمت خشکم زد گفتم فلانی اینجا چیکار میکنه من با آواتار تو كار ندارم آواتارت خيلي وقت پيش قبل از اينكه بذاريش تو آواتار با ميناي ما كار داشت :1111: :w58::w58: چيه ؟ ............................................................................................................................................................................................. وااااااااااااااااااااااي خدااااااااااااااااااااااااااااااااا من رواني شدم از دست اينااااااااااااا من فردا دارم ميرم نمك آبرود روحيم عوض شه اينا منو كشتن اونجا رو کثیف نکنی منم 2یا 3 روز دیگه میرم برو یَره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عروسيه كيه؟مينااااااا نكنه عروسيه خودته مينا عروسي كردي؟ مينا راستشو به من بگو میناااااااااااا, مبااااااااااااااااااااااااااااااااارکهههههه دست دست؛ سمیرااااااااااا بدو تاپیک عروسی رو بزن ؛ بدوووووووووووووووووو مینا مخ کیو خوردی کدوم بنده خدایی رو فریب دادی خیلی هم دختر خوبیم افسرده ام از دست شما دختر هاااا از بی وفایی شما دختر هاااا از دنبال شوهر بودن دخترررر هاااااااااااااااااااااااا امید میزنم لهت میکنمااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امید میزنم لهت میکنمااا چراااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چراااااااااااااااااااااااا امید دوست دخترت باهات بهم زده؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امید دوست دخترت باهات بهم زده؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب ابن ناراحتی داره؟رفت که رفت کسی که بره ارزش فکر کردنم نداره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب ابن ناراحتی داره؟رفت که رفتکسی که بره ارزش فکر کردنم نداره اره اما اگر ادم رو وابسطه کنه ...................... ادم با هر سازش برقصه اخرش هم باز بره هی روزگار دلمون پره ازت 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :w58: ............................................................................................................................................................................................. وااااااااااااااااااااااي خدااااااااااااااااااااااااااااااااا من رواني شدم از دست اينااااااااااااا من فردا دارم ميرم نمك آبرود روحيم عوض شه اينا منو كشتن نموک آبرود خوش گذشت؟ ولی جدا منم یکی میشناختم که کپ تو بود وقتی باسه اولین بار دیدمت خشکم زد:ydm47612zsesgift969 گفتم فلانی اینجا چیکار میکنه هاااان؟ عهههه, یادمه خشک زدنتو ؛پس واسه این بوووود حالاااا اسمش چی بود؟ کجااایی بود؟ چند سالش بوووود؟ یعنی ما سه قلو بودیییییییم الان امین هم میاد میگه یکی مثل منو دیده و... + + لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ + :vahidrk:+:icon_razz: ونوس خیلی شلوغ میکنیااااا 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ونوس خیلی شلوغ میکنیااااا کی من؟ همه شاهههدن که از من آرومتر تو این انجمن وجود نداره, خیلی هم خجالتی ام, شدییییییییییییییید لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کی من؟ همه شاهههدن که از من آرومتر تو این انجمن وجود نداره, خیلی هم خجالتی ام, شدییییییییییییییید دیگه نگو، جیگرم کباب شد 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیگه نگو، جیگرم کباب شد باااااشه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باااااشه اینجا چه خبره ؟ چرا همتون یه جوری هستین ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینجا چه خبره ؟ چرا همتون یه جوری هستین ؟ چه جوری؟ بعد این همه سال برگشتی؛ میخواستی تغییر نکنیم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه جوری؟ بعد این همه سال برگشتی؛ میخواستی تغییر نکنیم چی بگم ... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چی بگم ... از سالهای دور از خانه بگو ... چه کردی؟ کجا رفتی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده