pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ زنگ بزن برو بکس بریزن خونت، پسرای شقی و بچه های بهار عههههه، یهنی کار کی میتونه باشه؟ (سوت بلبلی) همشو که نمیشه پارتی گرفت، ونوس راس میگه چنتا مسافر گروگان بگیر یکم بخندیم مینا یکم زشت تره، دیییییییییییییی: خواستگار اومده واسش جهاز نداره آق داداش، دی: ها، کی؟ من؟؟؟؟؟ به نظرت از رشت تا ساوه خیلی راهه؟؟؟؟ شقی اینا رفتن شیراز نیستن ما شانس نداریم الان میری 4 تا بدبخت بیچاره به تورمون میخوره دیگه زشت تر از این گیر نیاوردم نمی دونم اما الان اخبار گفت اتوبان بسته شده تا 4شنبه صبح هم باز نمیشه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها جووووووووووون اينا مرغانه رنگيه من بودن:hapydancsmil: ونوس جان شرمنده ديگه يه دو تا ناقابلشو كف رفتم رنگيدم اولش 2 تا اون خاتون خشمله رو درست كردم بعد خاله جونم گفت يكيشو بده من منم دادم بهش بعد تصميم گرفتم يه عمو سيبيلو هم درست كنم :hapydancsmil:مامانم ميگه جوونيايه ميرزاست:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ شقی اینا رفتن شیراز نیستن ما شانس نداریم الان میری 4 تا بدبخت بیچاره به تورمون میخوره دیگه زشت تر از این گیر نیاوردم نمی دونم اما الان اخبار گفت اتوبان بسته شده تا 4شنبه صبح هم باز نمیشه ای نامرداااااااااااااا، من میگم اینا پیدا نیستن رفتن تکخوری؟ من دستم به این وحید نامرد نرسه مگههههههه نه باو شوخو کردم، مینام خوشگله من دارم با هواپیما میام بچه ها جووووووووووون اينا مرغانه رنگيه من بودن:hapydancsmil: ونوس جان شرمنده ديگه يه دو تا ناقابلشو كف رفتم رنگيدم اولش 2 تا اون خاتون خشمله رو درست كردم بعد خاله جونم گفت يكيشو بده من منم دادم بهش بعد تصميم گرفتم يه عمو سيبيلو هم درست كنم :hapydancsmil:مامانم ميگه جوونيايه ميرزاست:hapydancsmil: ایولللللللللللللل عجب جیگرایییییییییی اینارو عیدی ندادی دیگه؟ منم میخوامممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ حالا که بحث عکس شد منم عکس میزارم حال کنین برف بهاره رشتتتتتتت 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ای نامرداااااااااااااا، من میگم اینا پیدا نیستنرفتن تکخوری؟ من دستم به این وحید نامرد نرسه مگههههههه نه باو شوخو کردم، مینام خوشگله من دارم با هواپیما میام م اره رفتن ددر منم تازه فهمیدم سفید برفی میگفت رفتم دیدنشون هواپیما مگه میکشه مگه این که با یه ایر باس باربری بیای 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اره رفتن ددر منم تازه فهمیدم سفید برفی میگفت رفتم دیدنشون هواپیما مگه میکشه مگه این که با یه ایر باس باربری بیای ای نامرداااااااااا نترس، جت اختصاصی دارم تو فکر خودت باوش 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ایولللللللللللللل عجب جیگرایییییییییی اینارو عیدی ندادی دیگه؟ منم میخوامممممممممممممممم نه ديگه اينا مال خودمههههههه عكسش مال تو حالا که بحث عکس شد منم عکس میزارم حال کنین برف بهاره رشتتتتتتت واااااااااااي چه خشكله كوجا هست حالا؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ای نامرداااااااااانترس، جت اختصاصی دارمتو فکر خودت باوشمن که دیگه هواپیما هم نمیکشه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ نه ديگه اينا مال خودمهههههههعكسش مال تو واااااااااااي چه خشكله كوجا هست حالا؟ خ واس منم درس کن، دی: دم در خانه ما بید، شناسایی نفرمایید 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ من که دیگه هواپیما هم نمیکشه جرثقیل اجاره کن، دی: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ خ واس منم درس کن، دی: دم در خانه ما بید، شناسایی نفرمایید باوشه اگه ديدمت حتما اون سري كه يكي از بچه ها لينك يه سايت داده بود تو همين تاپيك گيلان الان نميدونم كدوم صفحست عكسايه استان گيلان هي عكس رشت هي عكس عكس عكس عكساي برف سال 83 يهو يه خونه ديدم تازه داشتم ميگفتم اين خونههه چه آشناست يهو ديدم عكس خونه ما بود ! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ جرثقیل اجاره کن، دی: دادم بسازن در دست طراحیه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ باوشه اگه ديدمت حتمااون سري كه يكي از بچه ها لينك يه سايت داده بود تو همين تاپيك گيلان الان نميدونم كدوم صفحست عكسايه استان گيلان هي عكس رشت هي عكس عكس عكس عكساي برف سال 73 يهو يه خونه ديدم تازه داشتم ميگفتم اين خونههه چه آشناست يهو ديدم عكس خونه ما بود ! خودمان بودیم عکسارو گذاشتیم حالا کدومش بود دادم بسازن در دست طراحیه آورین بوگو اسپورت باشه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ خودمان بودیم عکسارو گذاشتیمحالا کدومش بود آورین بوگو اسپورت باشه سلام...:164: چرا مرده شده...زنده نمیشه؟:164: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ خودمان بودیم عکسارو گذاشتیمحالا کدومش بود آورین بوگو اسپورت باشه اينجوري حرف ميكشنا نوموخوام بوگويم :tt2: با سمن و مينا طرح و نشقه ميچينيد ميايد مرغانه هاي مارو شبانه ميدزديد:scared9: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام...:164:چرا مرده شده...زنده نمیشه؟:164: نیدانیم یه شبم که نت داریم جا نداریم هدا خوبی؟؟ اينجوري حرف ميكشنا نوموخوام بوگويم :tt2: با سمن و مينا طرح و نشقه ميچينيد ميايد مرغانه هاي مارو شبانه ميدزديد:scared9: نههههههههههههههههههههههههههههه قول میدم تهنا بیام، دی: 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ نیدانیمیه شبم که نت داریم جا نداریم هدا خوبی؟؟ نههههههههههههههههههههههههههههه قول میدم تهنا بیام، دی: اصلن از ظهر درست نشده؟ تقصیر حسین کچله.... قرار بود مسئول سرور بیاد درست کنه.... خوبم...ولی حوصلم سر میره..... 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اينجوري حرف ميكشنا نوموخوام بوگويم :tt2: با سمن و مينا طرح و نشقه ميچينيد ميايد مرغانه هاي مارو شبانه ميدزديد:scared9: هو آر یو؟ آر یو یوتاااااااااااب؟:ydm47612zsesgift969:ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اصلن از ظهر درست نشده؟تقصیر حسین کچله.... قرار بود مسئول سرور بیاد درست کنه.... خوبم...ولی حوصلم سر میره..... عههههه من فک کردم از نت منه پ درس میشه میخواستم برم ببینم داستانم کجا رسید هرچی زور زدم نشد، دی: شب همگییییییییییییییییی خووووووووووووووووووووششششششششششششش 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ هو آر یو؟آر یو یوتاااااااااااب؟:ydm47612zsesgift969:ydm47612zsesgift969 هاي هدا آي ام نايس تو ميت يو وات؟ يوتاب؟ نو نو نو هو ايز شي اور هي؟ (ماي ناوس ايز لانگيننگگگگگگگگگگگگگ ) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده