سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خونه ما 5 متر رفت اینور و اونور دوباره اومد سر جاش فقط یکم اغراق کردم خو اگه خدای نکرده 5 متر اینور و اونور می رفت که دیگه زبونم لال برنمیگشت سر جاش 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خو اگه خدای نکرده 5 متر اینور و اونور می رفت که دیگه زبونم لال برنمیگشت سر جاش:icon_pf (34): چرا برمیگشت، من خونمونو با حالت شکل پذیری زیاد طراحی کردم، حالت الاستیک داره در حد تیم ملی 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ چرا برمیگشت، من خونمونو با حالت شکل پذیری زیاد طراحی کردم، حالت الاستیک داره در حد تیم ملی پس خوش بحالتون یه تاب تاب عباسی بازی کردین لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ پس خوش بحالتون یه تاب تاب عباسی بازی کردین آره، هی میگفتیم تاب تاب عباسی، خدا مارو ننداسی لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ آره، هی میگفتیم تاب تاب عباسی، خدا مارو ننداسی مستجاب شد 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 859273]مستجاب شد جای اسپم کردن یه خرده برو تو تالار عمران فعالیت کن لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ جای اسپم کردن یه خرده برو تو تالار عمران فعالیت کن [/color] این چه طرز رفتار با کاربره من مدیر بودم اینارو ازم یاد گرفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ جای اسپم کردن یه خرده برو تو تالار عمران فعالیت کن :zadan:[/color] این چه طرز رفتار با کاربره من مدیر بودم اینارو ازم یاد گرفتی؟ نگه به عنوانم نکن من خودمم کاربرم بیا خودت مدیر شو اصن لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ نگه به عنوانم نکن من خودمم کاربرم بیا خودت مدیر شو اصن من قبلا امتحانمو پس دادم نه یعنی ببخشید پاس کردم این چرا نقل قولاش کار نمیکنه ؟ تو خرابش کردی ...خرابکار:vahidrk: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من قبلا امتحانمو پس دادم نه یعنی ببخشید پاس کردم تو خرابش کردی ...خرابکار:vahidrk: بیا یه چند واحد دیگه اختیاری بردار، من حوصلشو ندارم لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ بیا یه چند واحد دیگه اختیاری بردار، من حوصلشو ندارم من اول با انرژی شروع کردم ولی بعد که هیچ استقبالی نمیشد انرژیم از بین رفت لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 859288]من اول با انرژی شروع کردم ولی بعد که هیچ استقبالی نمیشد انرژیم از بین رفت بیا حداقل دوباره بسازیمش، عمرانیا از قبل بیشتر شدن ولی نمیان تو تالار لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ بیا حداقل دوباره بسازیمش، عمرانیا از قبل بیشتر شدن ولی نمیان تو تالار باز زد این نقل و قول خراب کرد باشه از فردا شب خوش لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ زلزله اومد من نمیخواستم زیر اوار بمیریم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ زلزله اومد من نمیخواستم زیر اوار بمیریم جدی؟ ساعت چند ؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ جدی؟ ساعت چند ؟؟ حس نکردی؟؟؟ ترسیدیم یه عالمهههههههههه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ حس نکردی؟؟؟ ترسیدیم یه عالمهههههههههه نه ؛ تازه صبح یکی از بچه ها بهم گفت ساراااااا طرح 5 نشد بردارم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ نه ؛ تازه صبح یکی از بچه ها بهم گفت ساراااااا طرح 5 نشد بردارم چراااااااااا پر شده بوددددد؟؟؟؟ من هم طرح 5 هم نهایی با شفیعی دارمممممم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده