amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ باباجان لشته که خدای اطلاعاته میدونی....!!! اطلاعاتش به روز نیست، برای چندین سال پیشه..... کلا اوضاع عوض شده.... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی واقعا فکر میکنی من و مینا میشینیم در مورد اسم تو میحرفیم نه بابا من و مینا فقط در مورد پویا میحرفیم راستش خودمم یادم نیست کی اولین بار گفت اما یادمه تو انجمن از یکی شنیدم فیس بوک که من اددت نکردم دخمل چی کار اسم دختر مردم داری میخوای به خانومت بگم پویا کیه ؟مینا ؛ پویا، بهم میان؛:persiana__hahaha: آهان؛ اوکی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ زلزله رو حس کردیننننننننن؟؟؟؟؟ منظورت پرسپولیسه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ منظورت پرسپولیسه پرسپولیس کجا بود زلزله اومددددددددددددددد لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ پرسپولیس کجا بود زلزله اومددددددددددددددد خوب خدا رو شکر به خیر گذشت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ زلزلهههههههههه :icon_pf (34): پرسپولیس زلزله محبوب هر چی دله 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ پرسپولیس زلزله محبوب هر چی دله ما داریم زیر آوار خفه میشیم تو میگی پرسپولیس؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ ما داریم زیر آوار خفه میشیم تو میگی پرسپولیس؟ :vahidrk: خبر گزاری ها رو الان گشتم هیچی ننوشتن که 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 1000] [TR] [TD][TABLE=width: 760, align: right] [TR] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD] [h=1]مركز اصلی زمین لرزه گیلان، 26 كیلومتری شمال بندرانزلی بوده است[/h] [h=2]رشت - مركز اصلی زمین لرزه شنبه شب استان گیلان، 26 كیلومتری شمال بندرانزلی بوده است.[/h] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] به گزارش خبرنگار ایرنا، مركز اصلی زمین لرزه ای كه شنبه شب بخش هایی از استان گیلان را لرزاند، 26 كیلومتری شمال بندرانزلی اعلام شده است. این زمین لرزه، به بزرگی 4 و نیم درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت 23 و 34 دقیقه و 14 ثانیه شنبه شب بخش هایی از استان گیلان از جمله شهرهای رشت، انزلی و فومن را لرزاند. هنوز گزارشی از خسارات احتمالی این زمین لرزه اعلام نشده است.ك/3 ص/695/ 3404 [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ کسی نمی دونه چند ریشتر بود؟؟؟ :icon_pf (34): اینجا شدتش کم بود، اگه رشت زیاد بوده پس احتمالا باید بازم رودبار باشه خبر گزاری ها رو الان گشتم هیچی ننوشتن که آی کیو نیم ساعت نیس اومده، خبرگذاری ها الان پیش خانوماشون تو خواب ناز به سر میبرن 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا شدتش کم بود، اگه رشت زیاد بوده پس احتمالا باید بازم رودبار باشه :icon_pf (34): رشت چندتا تکون آروم خورد که زیاد حس نشد اما یه تکون شدید خورد یهو مانیتور هی دیدم دارم تکون می خوره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ رشت چندتا تکون آروم خورد که زیاد حس نشد اما یه تکون شدید خورد:icon_pf (34): یهو مانیتور هی دیدم دارم تکون می خوره تا حالا زلزله ندیده بودی من به اندازه موهای سرم زلزله حس کردم :icon_pf (34): قوی ترینش هم 6 ریشتر بود تو خونه داشتم راه میرفتم پرتم کرد خوردم به دیوارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: یادش بخیر چقدر حال میداد تو 30 روز فکر کنم صد و خورده ای زلزله رو پشت سر گزاشتیم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ تا حالا زلزله ندیده بودی من به اندازه موهای سرم زلزله حس کردم :icon_pf (34): قوی ترینش هم 6 ریشتر بود تو خونه داشتم راه میرفتم پرتم کرد خوردم به دیوارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: یادش بخیر چقدر حال میداد تو 30 روز فکر کنم صد و خورده ای زلزله رو پشت سر گزاشتیم چرا دیده بودم..اما دلیل نمی شه واسم عادی بشه که لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ رشت چندتا تکون آروم خورد که زیاد حس نشد اما یه تکون شدید خورد:icon_pf (34): یهو مانیتور هی دیدم دارم تکون می خوره خونه ما 5 متر رفت اینور و اونور دوباره اومد سر جاش فقط یکم اغراق کردم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده