pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ تو دیگه نخون اینده رو من دادم براا بهرام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چیزی دیگه فعلا ندارم که بدم به تو 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ تو دیگه نخون اینده رو من دادم براا بهرام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چیزی دیگه فعلا ندارم که بدم به تو ما میخونیم پاس شیم کسی نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ ما میخونیم پاس شیم کسی نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد نداره؟ یکی از سوالهای رایجی که بعد از هر برنامه توسط چندین نفر پرسیده میشه اینه که نرم افزاری معرفی کنید که باهاش بتونیم فایلهای PDF فارسی رو به متن قابل ویرایش مثل فایل Word تبدیل کنیم ؟ ببینید نرم افزاری که ما بخوایم معرفیش کنیم و با اطمینان کامل بگیم این نرم افزار می تونه هر فایل PDF فارسیی رو به فایل متنی قابل ویرایش تبدیل کنه، وجود نداره متاسفانه. علتش هم به نوع ساخت و تولید فایلهای PDF بر میگرده که برای زبان فارسی روال قانونمند و استانداردی نداره . کاری که ما می تونیم انجام بدیم اینه که چند تا نرم افزار مطرح تو این زمینه رو نام ببریم. دوستانمون می تونن این نرم افزارها رو امتحان کنن، شاید براشون جواب بده و شاید هم نه. این جواب دادن هم به فایلشون برمیگرده . در آزمایشهایی که ما انجام دادیم، هر کدوم از این نرم افزارها روی یه تعداد فایل PDF جواب میدادن و روی یه تعداد دیگه نه .نرم افزار Docany PDF To Text هست که از آدرس docanypdf.com قابل دانلوده .نرم افزار PDF Grabber که سایتش هم به همین نامه. pdfgrabber.com و نرم افزار e-PDF To Text Converter که این نرم افزار رو هم از e-pdfconverter.com میتونن دریافت کنن .تاکید میکنم نرم افزار در این زمینه خیلی زیاده، اما اکثراً با زبان فارسی به مشکل میخورن. این 3 نرم افزار هم طبق آمارهایی که در وب فارسی موجوده و هم در آزمایشهایی که ما انجام دادیم، عملکرد بهتری داشتن. 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ فقط یک خان دیگه مونده ازش رد شم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ فقط یک خان دیگه مونده ازش رد شم :hapydancsmil: خسته نباشی، این یه دونه هم زود تموم میشه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ خسته نباشی، این یه دونه هم زود تموم میشه:hapydancsmil: مرسی آجی جون، امتحان آخریم شنبست خوبی؟ دوران تعطیلی خوش میگذره ؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ دستم درد نکنه مرسی ولی نشد همتون برید خونه هاتون پاشید برید من دهم تموم میکنم سه تا دیگه مونده 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ بهههههههههههههههههههههه بلامیسراااااااااااااااااااااااااا تی جان قووربان برم من خوبیین؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ همتون برید خونه هاتون پاشید برید من دهم تموم میکنم سه تا دیگه مونده بههههههههههههههههههههههبلامیسراااااااااااااااااااااااااا تی جان قووربان برم من خوبیین؟:hapydancsmil::hapydancsmil: hi, what you said? 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ :2525s: hi, what you said? hey boddy! nothing....that wasn't for you.... venoos knows.... right venoos? 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ تموم شد؛ چهارشنبه به احتمال زیاد میایم خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بدم پیشی بخورتت :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ تموم شد؛ چهارشنبه به احتمال زیاد میایم بیا خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ بیا حداقل اینجا صلح کنیم جلو بروبچ گیلانی ابرومون نره:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی ولی نشد همتون برید خونه هاتون پاشید برید من دهم تموم میکنم سه تا دیگه مونده سه تاش رو دان کردی من نیترو pdf پرفشنال دارم چیز خوبیه هم جا ادب ریدر استفاده میشه هم تبدیل هامو انجام میده هم ادیت میکنه پی دی ام رو هزار کار میکنه من 3 سال هست ازش استفاده میکنم من که ازش راضی ام خدا هم ازش راضی باشه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ بیا حداقل اینجا صلح کنیم جلو بروبچ گیلانی ابرومون نره:vahidrk: اینم حرف جالبیه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ سه تاش رو دان کردی من نیترو pdf پرفشنال دارم چیز خوبیه هم جا ادب ریدر استفاده میشه هم تبدیل هامو انجام میده هم ادیت میکنه پی دی ام رو هزار کار میکنه من 3 سال هست ازش استفاده میکنم من که ازش راضی ام خدا هم ازش راضی باشه اولیشو مرسیشام چی دارین 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ اینم حرف جالبیه بچه جان باید پند بگیری از حرفام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده