DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ سلام:hapydancsmil:ببخشید من دوباره اومدم یه سوال یه شعری هست میگه بوشو بوشو مو تورو مُخوام اینجا بوشو چه معنی داره؟ پاشو بیا تاپیک خودمون اینجا چکار میکنی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ سلام:hapydancsmil:ببخشید من دوباره اومدم یه سوال یه شعری هست میگه بوشو بوشو مو تورو مُخوام اینجا بوشو چه معنی داره؟ یعنی برو برو من نمیخوامت حالا د بشو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ سلام:hapydancsmil:ببخشید من دوباره اومدم یه سوال یه شعری هست میگه بوشو بوشو مو تورو مُخوام اینجا بوشو چه معنی داره؟ سلااااااااااااام حانیه جونم :aghosh: خوش اومددددیییییییییییییی یه عااالمه:hapydancsmil: عزیزم میگه : بوشو بوشو ترا نخوام ؛ سیاهی ترا نخوام:hapydancsmil: معنی : برو برو ؛ تو رو نمی خوام ؛ سیاهی تو رو نمیخوام :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ پاشو بیا تاپیک خودمون اینجا چکار میکنی:vahidrk: اخه نه اینکه خیلی همدانی ها هستن:vahidrk: تو برو تاپیکو بکش بالا منم بیام لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی برو برو من نمیخوامت حالا د بشو نمی بوشم سلااااااااااااام حانیه جونم :aghosh:خوش اومددددیییییییییییییی یه عااالمه:hapydancsmil: عزیزم میگه : بوشو بوشو ترا نخوام ؛ سیاهی ترا نخوام:hapydancsmil: معنی : برو برو ؛ تو رو نمی خوام ؛ سیاهی تو رو نمیخوام :hapydancsmil: سیلام عزیزم:aghosh: مخسی ا من فک میکردم میگه بوشو بوشو مو ترا مُخوام لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ پاشو بیا تاپیک خودمون اینجا چکار میکنی:vahidrk: چیکا داری بهش، اینجا خونه خودشه، بزار راحت باشه دوستم:vahidrk: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ سیلام عزیزم:aghosh: مخسی ا من فک میکردم میگه بوشو بوشو مو ترا مُخوام نه ، نمیخواد :ws28: ترا نخوام لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ اخه نه اینکه خیلی همدانی ها هستن:vahidrk:تو برو تاپیکو بکش بالا منم بیام مگه چراغ موشیه فیتیلشو بکشم بالا :ws28: چیکا داری بهش، اینجا خونه خودشه، بزار راحت باشه دوستم:vahidrk: بی ادب 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ نه ، نمیخواد :ws28: ترا نخوام مگه چراغ موشیه فیتیلشو بکشم بالا :ws28: بی ادب :ws28: بیشین بینیم باو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ مگه چراغ موشیه فیتیلشو بکشم بالا :ws28: بی ادب خودتیییی ؛حسووووووووووووود :ws28: بیشین بینیم باو ایولللللللللللللللللللل لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ خودتیییی ؛حسووووووووووووود ایولللللللللللللللللللل راستی نمایشگاتون چی شد؟ کی میای همدان؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ راستی نمایشگاتون چی شد؟کی میای همدان؟ تموم شد؛ چهارشنبه به احتمال زیاد میایم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ چه مو خام نوموخامی راه انداختیییید اقا من بگم هر کس هر کس رو نوموخاد من موخامش و امادگی کامل دارم که بوخامش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ بخون که اینده رو شما میسازید نه ما 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ [h=2]گلیه نتن؛ درس بخون؛ تو باید 20 بگیری:vahidrk:[/h] لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ :ws28: بیشین بینیم باو خودتیییی ؛حسووووووووووووود ایولللللللللللللللللللل بدم پیشی بخورتت 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ بخون که اینده رو شما میسازید نه ما خووووووندم گلیه نتن؛ درس بخون؛ تو باید 20 بگیری:vahidrk: نه به دلداری دادنت که میگی گریه نکن، نه به این شکلک 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ برید اهنگ پروفایل داود رو گوش بدید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده