* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ....مگه میشه کسی نبوده باشه اونجااااااوووووووووی هستیم حالا اووووهووووم خیلی شانس اورد مشتو نطدم تو دهنشخیلی شانس اورد که خودمو کنترل کردم مریدیکه بیشعور هی میره میاد میگه رشتی ها زناشون فلانن بسارن اخه بگو کی تو رو محل میکنه که چرت میگی مردکه لزت متنفرم:vahidrk:از همه تهرانیا بدم میاد که خودشون نژاد برتر میدونن:vahidrk: وااااااااااااااااا!!! عجب .... از بچه های یونیتونه؟؟؟ باید میزدیش :vahidrk: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اووووهووووم وااااااااااااااااا!!! عجب .... از بچه های یونیتونه؟؟؟ باید میزدیش :vahidrk: اره از بچه های یونیه من ناراحت بشم زبونم قفل میشه نمیتونم ج بدم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اره از بچه های یونیهمن ناراحت بشم زبونم قفل میشه نمیتونم ج بدم واقعا ؟ تو زبونت قفل شه ؟؟؟ لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خیلی شانس اورد مشتو نطدم تو دهنشخیلی شانس اورد که خودمو کنترل کردم مریدیکه بیشعور هی میره میاد میگه رشتی ها زناشون فلانن بسارن اخه بگو کی تو رو محل میکنه که چرت میگی مردکه لزت متنفرم:vahidrk:از همه تهرانیا بدم میاد که خودشون نژاد برتر میدونن:vahidrk: عجب آدم بیشعوریه، اصلا معلوم نیست آدم هست یا نه؟ اگر جوابش هم میدادی فایده نداشت، چون اگر میخواست بفهمه اصلا اون حرف ها رو نمیزد..... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ درس خوندن شاید فردا بیاید... خب یعنی چی؟:gnugghender: یعنی اموات ازاد اندددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد ای منحرف :vahidrk: خب چه فرقی به حال من و تو میکنه، اون واس متاهلا خوبه باشه بابا ، خودتو ناراحت نکن واس قلبت ضرر داره ای منحرف:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ونوس باید برقصه:hapydancsmil: از بقیه نترسه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ یعنی اموات ازاد اندددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد ای منحرف :vahidrk: ای منحرف:vahidrk: منظورم اونی نبود که فک کردی منحرف ونوس باید برقصه:hapydancsmil: از بقیه نترسه عه بچه پررو اومده اینجا به خواهرمون میگه برقص 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ منظورم اونی نبود که فک کردی منحرف :vahidrk: عه بچه پررو اومده اینجا به خواهرمون میگه برقص :vahidrk: خوب تو هم پاشو با خواهرت برقص ثوابش به تو هم برسه تو رقص میله کن بهت میاد 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ خوب تو هم پاشو با خواهرت برقص ثوابش به تو هم برسه تو رقص میله کن بهت میاد اونو که تو کجش کردی که 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اونو که تو کجش کردی که اون میله گرد بود نه میله استیل بعدش اونو خوردم کج نکردم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اون میله گرد بود نه میله استیل بعدش اونو خوردم کج نکردم:vahidrk: نوش جان 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ نوش جان حالا که خنده و شادی و استراحتت رو کردی پاشو برو برقص شب جمعه ای صفا کنیم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بلد نیستم جون تو حالا یه کم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ بیا :dancegirl2: حالا تو اها اها شله دامنتو چه دامن گل منگلی ای پوشیدی من فقط بلد ام گربه برقصونم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ اها اها شله دامنتو چه دامن گل منگلی ای پوشیدی من فقط بلد ام گربه برقصونم حیف که اینجا نمیشه گفت ، وگر نه یه چیزی میگفتم بترکی از خنده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ حیف که اینجا نمیشه گفت ، وگر نه یه چیزی میگفتم بترکی از خنده خوب تو پروفایلم بگو بیا این گربه رو اوردم برقصونی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ونوس باید برقصه:hapydancsmil: از بقیه نترسه آخه تو به من چیکار داری؟؟:vahidrk: آخه تو تو تاپیک گیلانیا چی میخوای ؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده