* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ امتجانام تموم شد ؛ هوووورااااااااااااااااااااااا سلاااااام کسی نیست ؟؟ ای بااابااا؛ چرا نمیشه نقل قول گرفت؛ سرعت انجمن چهد برام پایینه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ به دلیل انفجار ایستگاه گاز در رشت؛ خیلی جا ها گاز ندارن؛ گاز ماهم فشارش کمه لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ باشه بابا ، خودتو ناراحت نکن واس قلبت ضرر داره میگم درس نخون...باز رفتی درس بخونی؟ 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ امتجانام تموم شد ؛ هوووورااااااااااااااااااااااا سلاااااام کسی نیست ؟؟ ای بااابااا؛ چرا نمیشه نقل قول گرفت؛ سرعت انجمن چهد برام پایینه ببش آبجی جون ونوسسسسسسس تبریک عرض موکونیم آبجی :hapydancsmil::hapydancsmil: ما دلمان تنگیده بود جای خالی شما در تک تک پست هایمان حس میشد به دلیل انفجار ایستگاه گاز در رشت؛ خیلی جا ها گاز ندارن؛ گاز ماهم فشارش کمه هی وای...الان که خیلی سرده!!! چی موکونین؟...میگم کجا منفجر شده؟!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ونوووووووووووووووووووس سناتوووووووووووووووووووووووور د بخوان آن دو صفحه را بقیه ی شمالی ها کوی ایساندرید؟! د شم نیاماااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ امتجانام تموم شد ؛ هوووورااااااااااااااااااااااا سلاااااام کسی نیست ؟؟ ای بااابااا؛ چرا نمیشه نقل قول گرفت؛ سرعت انجمن چهد برام پایینه سلاااااام خوبی؟ خوش به حالت، خسته نباشی آره انجمن گازش تموم شده داره با زغال سنگ کار میکنه به دلیل انفجار ایستگاه گاز در رشت؛ خیلی جا ها گاز ندارن؛ گاز ماهم فشارش کمه عه گاز رشتم تموم شده ؟ میگم درس نخون...باز رفتی درس بخونی؟ خوندم تموم شد ، بقیش تا فردا حالا تازه کتابم تموم شده ، دارم یه کتاب دیگه دانلود میکنم ونوووووووووووووووووووسسناتوووووووووووووووووووووووور د بخوان آن دو صفحه را بقیه ی شمالی ها کوی ایساندرید؟! د شم نیاماااااااااااا اومدبم باو لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خوندم تموم شد ، بقیش تا فردا حالا تازه کتابم تموم شده ، دارم یه کتاب دیگه دانلود میکنم اومدبم باو ...از بس حرص خوردم و داد زدم حنجره م گرفت پ بزار دو تا سوال بپرسم... 2+2+2=؟ سوال بعدی ...2-2-2=؟ یعنی تو اگه یه کتاب دیه بخوای بخونیاااااا....بقیه ی جمله رو خودت کامل کن 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ...از بس حرص خوردم و داد زدم حنجره م گرفتپ بزار دو تا سوال بپرسم... 2+2+2=؟ سوال بعدی ...2-2-2=؟ یعنی تو اگه یه کتاب دیه بخوای بخونیاااااا....بقیه ی جمله رو خودت کامل کن ازین سوالا نپرس بلت نیستم خو یعنی تو اگه یه کتاب دیه بخوای بخونیاااااا.... پروفسور میشم؟ 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ازین سوالا نپرس بلت نیستم خو یعنی تو اگه یه کتاب دیه بخوای بخونیاااااا.... پروفسور میشم؟ آخه تو چی بلتی مهندس؟ شوما که پروفسور هستی ...شکسته نفسی نفرمایید 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من خیلی ناراحتم سلام... چرا ناراحتی؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ سلام...چرا ناراحتی؟ چون یکی یه حرفی زد دلم شکستاصلا شوکه شدم اینقدر اعصابم خورد شد افتادم اتو راه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ببش آبجی جون ونوسسسسسسستبریک عرض موکونیم آبجی :hapydancsmil::hapydancsmil: ما دلمان تنگیده بود جای خالی شما در تک تک پست هایمان حس میشد هی وای...الان که خیلی سرده!!! چی موکونین؟...میگم کجا منفجر شده؟!!!!! میسیییی میسییییی دیدم چقدر ازم یاد کردین ما که گاز داریم؛ اما فشارش خیلی کمه؛ لباس کاموایی پوشیدیو... بقیه رو نمیدونم چیکار میکنن؛ فامیلامون که گاز ندارن لاکان میدونی کجاست ؟ اونجا ؛ ما امروز لرزششو احساس کردیم؛ امیدوارم کسی دور و بر انفجار نبوده باشه ونوووووووووووووووووووس بقیه ی شمالی ها کوی ایساندرید؟! د شم نیاماااااااااااا عهههه؛ کجا کجا ؟؟؟ من تازه اومدم سلاااااام خوبی؟خوش به حالت، خسته نباشی :hapydancsmil: آره انجمن گازش تموم شده داره با زغال سنگ کار میکنه عه گاز رشتم تموم شده ؟ خوندم تموم شد ، بقیش تا فردا تجکر تجکر :hapydancsmil: انجمن که آره:persiana__hahaha: ایستگاه گار رشت ترکیده... من خیلی ناراحتم چنا ؟؟؟ واسه چی؟ چی شده ؟ لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من خیلی ناراحتم اوخی سلام مینا ژووووون چی بت گفتکه دلت شیکست؟! 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ آخه تو چی بلتی مهندس؟شوما که پروفسور هستی ...شکسته نفسی نفرمایید هیچی ... لطف داری شما نیلوفر خانم چون یکی یه حرفی زد دلم شکستاصلا شوکه شدم اینقدر اعصابم خورد شد افتادم اتو راه عب نداره بهش فک نکن :there: 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ میسیییی میسییییی دیدم چقدر ازم یاد کردین ما که گاز داریم؛ اما فشارش خیلی کمه؛ لباس کاموایی پوشیدیو... بقیه رو نمیدونم چیکار میکنن؛ فامیلامون که گاز ندارن لاکان میدونی کجاست ؟ اونجا ؛ ما امروز لرزششو احساس کردیم؛ امیدوارم کسی دور و بر انفجار نبوده باشه عهههه؛ کجا کجا ؟؟؟ من تازه اومدم ....مگه میشه کسی نبوده باشه اونجاااااا وووووووووی هستیم حالا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چنا ؟؟؟ واسه چی؟ چی شده ؟ خیلی شانس اورد مشتو نطدم تو دهنش خیلی شانس اورد که خودمو کنترل کردم مریدیکه بیشعور هی میره میاد میگه رشتی ها زناشون فلانن بسارن اخه بگو کی تو رو محل میکنه که چرت میگی مردکه لزت متنفرماز همه تهرانیا بدم میاد که خودشون نژاد برتر میدونن 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خیلی شانس اورد مشتو نطدم تو دهنشخیلی شانس اورد که خودمو کنترل کردم مریدیکه بیشعور هی میره میاد میگه رشتی ها زناشون فلانن بسارن اخه بگو کی تو رو محل میکنه که چرت میگی مردکه لزت متنفرم:vahidrk:از همه تهرانیا بدم میاد که خودشون نژاد برتر میدونن:vahidrk: امین حق داشت پس ، اه 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ هیچی ... لطف داری شما نیلوفر خانم هی بابا جوون من به همه لطف دارم...سعی کن همیشه در حال یاد گرفتن باشی خیلی شانس اورد مشتو نطدم تو دهنشخیلی شانس اورد که خودمو کنترل کردم مریدیکه بیشعور هی میره میاد میگه رشتی ها زناشون فلانن بسارن اخه بگو کی تو رو محل میکنه که چرت میگی مردکه لزت متنفرماز همه تهرانیا بدم میاد که خودشون نژاد برتر میدونن وووووووووووووووو؟! پ بوگو چی شده منم اینقده از این جور آدما بدم میاد...درکت میکنم آبجی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اخه از این میسوزم محل سگم نمیزارمش واسه خودش اومده تو جمع بچه ها میگه اره رشتی ها زناشون........ هی بچه ها اشاره میکردن بهش نمیفهمید یعنی میفهمیدا خودشو میزد به اون راه واقعا سرم داشت میترکید پاشدم اومدم هیچی نگفتم اما نگام از صد تا فحش بدتر بود دیگه باهاشون حرف نمیزنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده